17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те да покажат новото поколение памперси,чи ши им тряа.

Шах и мат забравиха Белоруската броня там може да ударят и на камък ЕЙЙЙЙЙЙЙ сега едни милиони още разходи за Белоруската броня еееее язък,па то ако се окаже че и за китайската броня нямат подходящ модел ппрк

"руcкa брoня" - това е вица на деня .

Отварачка за евроазиатски консерви. Жалко за момчетата в тях.

това всъщност е разработка на БАН, открадната от китайците и продадена на САЩ за 99,99$ лично ръководителя на БАН (Банкянски Национален Институт) , академик Борисов е участвал в разработката. благодарение на своята любознателност от дете докато е чел и Винету и е наблюдавал как растат бостаните той е забелязал странна зависимост между растежа на картофите, дините и пъпешите. след това ползвайки придобитите знания от Винету е успял да създаде свръхмощно оръжие. понеже е благороден е искал да унищожи тази си разработка, но подлите китайци са успели да инфектират компютъра му Правец с нов вирус COVID-19 и са успели да източат свръх секретната информация. на базата на тези данни са създадени множество оръжия. в момента нашият акадимик разработва ново оръжие - как да унищожиш нещо което не може да бъде унищожено. той си е поставил амбициозната задача да унищожи едни мисирки и тулупи на 1300 години. поставил си е за цел за 10-15 години да превърне нацията от мисирки и тулупи в джендър формация. успех скъпи академико. успех.

Точно китайски уйгур мюсюлманин го е вербувал,младият инжинер Борисов впечетлен от исляма го приема охотно и следвайки примера на Касиус Клей сменя и името си Али Боко Ибрикович, девизът му е:чета корана и и служа безпрекусловно на сараите,Анкара и султана и "добрите" чичковци заптиетата са мои верни другари.

Колхозниците вече пълнят шортите

Краварите войната в Сирия я загубиха, срещу Северна Корея ги достраша, същото стана с Венецуела и Иран, а сега да избият комплекса карат Украинците да стрелят по 23-30 годишна руска техника и се хвалят навсякъде. Много умело избягват директен конфликт с Китай и Русия, явно нямат разработени качествени памперси за съвременния и бъдещ американски войник

Какво ли може да направи този ,,убиец на руска броня” на самъйе современъйе и без аналогов в мире танкове Т72 и Т-90?

Ура другари, слава на Русия!

Въпрос Къде е великото джудже скри се вожда наш Майкооо мила кой ще води сега великата държава от пияндурници аааааа.Къде е тоя бре пицикурчета руски .Тая отрепка като всички диктатори се уплаши и потъна вдън земя.

Краварите живеят още с филмовите илюзии за Рамбо. Иначе видяхме какво стана, на бойния кораб Доналд Кък, когато над него прелетя СУ-то. Молби за напускане, психиатри, психолози, тъпеене пред празните екрани на радарите и т.н.

Видяхте?! Или така ви разказаха Савушкинските еленовъди? Лековерието към подобна нискокачествена пропаганда е категоричен маркер за глупост - честито!

Как видяхте бе нещястници? От ехо москва или взгляд.Само глупости пишете тов а русофилите.

Аз пък нищо не видях. Бил си на борда на кораба или в отдел ТРЗ? На едните им падна самолета в Черно море, на другите хеликоптера в Средиземно море. Хвани американците, удари руснаците. Едните и другите са с имперски комплекси да владеят света. Хеликоптера беше канадски, ама все тая.

,,краварите” ежедневно и ежеминутно доказват абсолютното си превъзходство във всяко едно отношение над Русия! Видяхме,че Су са много остарели и като кръжат около американски разрушители без да са въоражени само си потвърждават традиционната руска простотия.

Абе, всики разбираме от оръжия и технологий. Ясно е. Осбено тоя бостънския. А и е модерно да се плюе срещу руснаците. Бедни били, примитивни им били оръжията и т.н. Еми вижте ги какво направиха с вируса пък американците ? С "модерните" оръжия. Па ако се чувстват силни и високо технологини, що не им скочат на руснаците. Иначе от дивана е лесно. За повече информация питайте геманците. Пък и при една война Капитолия ще изчезне, и тия с ватенките няма да има къде да забият флага на победата, освен в задниците на тия експерти, където седят по дивание и пишат глупости по форумите.

Да не пропуснеш и ти шанса да избълваш поция надъхани глупости. Отде ви изравят бе.

Демокрация, братко. Всеки има право да "избълва" мнение ! Благодаря за твоето мнение. Все пак е нещо.

Така е. Сигрно помниш какво право на мнение имаше по времето, по което въздишаш и мишите дупки, в които си се крил с мнението си тогава.

А те ватенките в Масцква щот живи ще останат, а бастун?

Може да не останат живи но поне ще потренират да си забиват знамето отзаде, както се полага на педеруски тролове.

Да не гадаем кой ще изчезне пръв.Защото путин каза във формата на хвалба с разработването на свръхзвуковите ракети ние за пръв път в историята не сме в догонва положение в ракетостроенето. От тогава мина година ракетите забуксувА а Америка увеличи и новите разработки. Като са толкова силни руските говеда да нападат. Нали нямат аналог?Какво чакат?

вместо да използват науката в полза на хората -те се чудят как да могат по-добре да убиват. Явно съвремието се командва от САТАНАТА.

За да забият флага си където и да е ватенките трябва първо с усилие да го изтръгнат от гуза на българските русофили където е запечен от половин вековен престой!!!

0

Като изключим полу-религиозните ви пориви към матушка Рассия и погледнем брой боъни единици и колко съвременни са, истина е, че на Америка ѝ трябва само да пръдне леко, за да заличи цялата първобитна азиатска територия от лицето на земята и да я превърне в плосък, горещ Сибир, но не им се занимава с ядрени заплахи, дори да знаят много добре, че Китай ще скочи с тях, защото там им е хвърлена икономиката (а не в шибаната Москва хохахо), пък Северна Корея, като види как всички световни нации се вдигат, ще пограчи, ще пограчи, па, като види накъде отиват работите в глобален план, бързичко ще спре. Жалко, че русофилското недоразумение Тръмп е на власт, че се радват на такива "свободи на изразяване", но изборите наближават и май ще се окаже, че Путя скоро трябва яко да стяга гащите. Да не стане челно хамър срещу уазка..

Господин многознайко, Осветли ме защо най-модерната и силна армия води преговори с талибаните в Авганистан за примирие. Та те са въоръжени само със стари калашници и гранатомети??? Също защо тази модерна и силна рамия подписа примирие с Виетконг (виетнамските комунисти) през 1972 г. и сега Виетнам е комунистическа държава. Е Виетконг имаха молко МИГ 21, зенитни ракети и танкове Т55. А през 1974 натупаха и Китай (от 12 дивизии нахлули в северен Виетнам след един месец излязоха 4). китайците тичаха в Москва да посредничи за примирие с Виетнам (и в момента 30% от китайската армия е базирана срещу Виетнам). За северна Корея няма да пита защо великата армия подписа примири пре 1956 г.. Е осветли ме за правитака най-силната армия в света???

Остай ти Афганистан ами се запитай защо магучая Раша плаща ЕЖЕГОДНО $30 милиарда на чеченския боклук Кадиров за 'мира' в задния и двор ?

Абе те умиращите от глад сомалийци с голи ръце претрепаха прехвалената "високо технологична" армия на САЩ... че какво остава за талибаните.

Бостъне, като се събудиш от розовия си сън, вземи се поразтърси из интернета коя държава какви ги върши :) Жалък палячо:)))

Кой е казал, че са убийци точно на руска броня. Пак ли евтино заглавие за рейтинг.

И на това вундерваффе ще му намерят цаката. Предишното противотанково "чудо" както се оказа му се шашка лазерното насочване посредством ксеонова лампа в кутия с 8 въртящи се лещи.

0

Лазер + инфраред трудно се лъжат с фенерче в кутия

Джам правиш гледало правиш... и в циганската махала знаят как става-)

Кравар.

Кравар, ама на ватни говеда :)

0

Е тази обида вече няма да мога да преживея :(

По-надолу някакъв бостънец (а може би бостанец) се вайка колко малко Су57 били произвели руснаците. Момко, гледай си бостана , не се занимавай с неща, които не са за тебе! Като си такъв специалист, защо не напишеш, колко Зумвалт-а трябваше да произведат САЩ, колко произведоха, колко от тях са в движение и колко от тях се счупиха и на първото и на второто си плаване? Понеже няма да отговориш, ще отговоря аз. Трябваше да произведат повече от 100. Произведоха 3. Двата се счупиха както и на първото, така и на второто си плаване. Третият го пуснаха само веднъж и си го прибраха, не знам, дали и той се е счупил. В момента не са в движение и трите.

0

Boston Dynamics са фирмата, която ще пусне кучетата, верижните и дроновете на фронта, да извадят руските войничета от консервите им, докато азиатските момчета се чудят защо няма жив враг около тях, но въпреки това умират едно по едно. Войната не е това, което беше преди 70-80 години - требе си технология. А на руснаците топ технологията им е Фьодр и Лада Калина. Не сравнявай несравними неща.

Това бостанджиите не се наврякахте ей. Мнооого ви грее какво прави тая или оная индустрия, мотиката за бостана нали от нея зависи.

За Зъмуолтите закършила ръце милата... Щатите имат 65 модерни Арли Бърк разрушителя, байно. Рашкините 'есминци' знаеш ли колко са? На пръсти се броят и не излизат в морето (пушат ит от Кузя по-зле). Виж яхтите на путювите офшорковци за мощ...щото до една са строени на Запад..ь

Та не ми отговори за зумвалтчетата. Какво стана с тях? Да не би, вече да са ги хвърлили в пещите? За артър бърк не ми пиши! Когато през 2010-година сомалийските пирати заловиха българския кораб Бачо Киро, един такъв янки съвсем отблизо гледаше безпомощно.

3 броя Зумуолт - с 1 повече от модерните руски фрегати.. а фрегатата дори не е кораб от 1ви ранг.

Тотални глупости е написал путлераста, 2-та кораба си плават. Наскоро единия беше в Пърл Харбър. Третия още не е готов и се строи. Зумвалт и Монсур вече са приети във флота и са активни, единствено са още в период на стиковане с останалия флот. Още преди корабите да почнат да се строят - през 2008 г , флота поиска повече кораби Арли Бърк и програмата беше спряна, като се реши да се правят само 3 кораба.

На Зумвелта вече му готвят модернизация чиято цел е... даунгрейд щото съотношението цена-ефективност било изключително неизгодно, с други думи става за показване а за война му трябват по-ефективни бойни средства;)

Светът се тресе от проблеми и икономически кризи, тези диваци американците пак за оръжия мислят и за убийства.

0

Хахахахах американците мислили за оръжия хахахахап а руснаците - за световния мир хахахахап

Търговия пич. Ватенките ако се увлекат да ги догонват са в кочината. 2 в 1 :)

Тия убийци на руска броня дали ще са по-добри от Пейтриът, който не може да хване дрон от детмаг? Това събитията в Саудитска Арабия го доказаха.

Точно както С300 и С400 го блъскат като маче у дирек израелските самолети. За Бук да не говорим той става само за отстрел на граждански самолети.

Доста малоумни коментари от кретени и идиоти. Явно това е единственот поле за изява за кресливите и некадърни фенове на всичко руско.

Не съм ги чел коментарите им - очевидно и аз знам какви са преди да са ги измислили - но вероятно пак са главно писани от все същия щатен трол. Не ми се вглежда дали всички, то едва ли е и интересно някому.

FFF

Покъртително е, но най-плашещото е, че не са всички платени тролове. Някои просто си вярват на глупостите, които пишат. Ден след, месец след месец, година след година, под всяка новина Краварите това, Путин онова. Явно им осмисля живота да имат поле на изява на малоумните се теории, има едни такива в кафенцето до входа - всяка вечер коментират свръх компетентно политика, техника, медицина, образование, а пък всъщност са шофьори, бачкатори и подобни.

В последния епизод на "Killing Eve" имаше сцена която доста добре ги представя :-). Да, има самодейци а щатният е навярно един - то и той навярно е на загуба за сайта та сигурно закача нещичко от руските $20М годишно заагитация в БГ. Но понякога под политически новини съм виждал да включат и тролеферма с повече от един щатен трол.

0

Споко, първо са само трима с много имена, второ никой не ги взима насериозно, трето скоро ще умрат от естествена смърт и най-после ще се изчисти форумът, пето крадците от бсп и другите руски слуги никога отново няма да спечелят доверието на съвременния българин, шесто България е ЕВРОПЕЙСКА, а не азиатска държава, седмо, осмо, девето, десето, единадесето... Абе, като цяло съм оптимист, че скоро ще живеем в държава без фашистки и сталинистки боклуци. Тези тъжни, нереализирани, непривлекателни, впиянчени, агресивни към децата си и жените си непрокопсаници не са бъдещето на държавата ни, слава Богу. Идва поколението на отворените глави, незасегнати от идеологии и половин век комунизъм.

Я руските идиоти бързо да контрират с една анимация на православно-безаналогово оружие! :)))

Сереш ли или духаш на американците?

Като всяка рускиня!

Ами за нас това не е ново но и след топва исказване и русйата броня ще стане по-здрава. Всичко се променя според обстоятелствата. Днес пробива 80см броня ама от утре танковете са с 90 см броня или динамична защита преодоляваща това за което се фукате. И двама пичове от Европа опитаха да пробият руската броня, ама се оказа че си счупиха главите в нея. Това само да ви подсйажа да не викате хоп, преди да скачате. Аре чао///

Е да де, ама те една Армата вече 10 години не могат да пуснат. Това твоето утре е една десетилетка, че и отгоре.

Динамичнаta защита не е нищо ново и отдавна и е намерен майстора. Виж АКТИВНАТА защита е друга бира.

И нека руските боклуци умрат от страх а едно жуже ще се насере и Кремъл ще замирише.

От тая

Бау....

Слушай бе, отворко! Тия "пробивачки" ми приличат на Стингър-а за хеликоптерите, ама и на тях руснаците им намериха цаката! Не си ли вденал вече, че на всяко действие има противодействие, което е винаги по-ефективно от действието! Снарядите на тези "пробивачки" на броня се самонасочват или с инфрачервена глава или със засичане на метална маса. И двете насочвания могат лесно да бъдат "измамени" с бутафорни средства и лъжливи сигнали! По-високо технологично ще бъде унищожаването им в полет, което си струва и ще е по-евтино от загубата на един съвременен танк! А руснаците ги могат тия работи!

Цена на раквтата - 175000 долара...

T-14 е 3 700 000 долара

Кога? През 2030та сигурно..

еее... така казват

Джавелините са на въоръжение в армията на САЩ от 1996... В бойни действия са използвани, освен от САЩ, и от въоръжените сили на Великобритания, Саудитска Аарабия, от разни формирования участвуващи в конфликтите в Либия и Сирия, като до момента са изстреляни към 5000 бройки по пещери, автомобили, лека бронирана техника и разбира се танкове, обаче никъде няма статистика колко и какви цели в действителност са поразени от Джавелините.

Той е Апачи няма кой знае каква статистика срещу танкове в реални действия (щото Хелфайрите са доста скъпи), обаче е много добре известно какво може. В последната масирана танкова битка - 1та война ва залива през 90те, руските танкове на Садам бяха разстреляни от Абрамсите. За Джавелин в случай че не знаеш защита няма - бие отгоре в купола.

Садам имаше цифром и словом 200 руски танка... как американците успяха да унищожат 2000 от тях и представа си нямам, през 2003 година с Джавелини са отстреляни точно два иракски Т-55 и няколко "Лъва на пустинята". Защитата срещу Джавелините е проста и произлиза от това че в идеални условия подготовката за изстрел е 30 секунди и насочването им е топлинно като в Сирия единствените които пострадаха от Джавелините бяха няколко коли бомби... няма данни в Сирия, Либия и Йемен Джавелин да е унищожил танк... а Йеменците воюват с Т-34-)

Грешно са те информирали ватюшка: През 1991 Ирак е разполагал с около 5000 танка, основните от които - Т 72/М/М1 И така, след близо 30 години (20 от които путюви хвалипръковщини и 'възход') основният руски боен танк ДНЕС е.. Т72 Б3.

Че те Ирак имали повече танкове от САЩ бре! Основно правило на лъжата - трябва да лъжеш убедително! Ти направо каза, че твоята кола пали при минус 350 градуса по Целзий.

Единствените "оригинални" танкове в Ирак са били... френски, американски и споменатите от мен 200 руски, останалите са реплики иракско производство на полският вариант на Т-72 и китайските Тип 69. След като в борбата с ИДИЛ и иракчаните загубиха 60% от Абрамсите си решиха да си купят руски Т-90... Абрамсите "загиват" от РПГ-7, ПТУР Корнет и ръчни гранати РКГ-3( произвеждани и нас).

0

Не лъжи, бе подметко

Яд ли те е,а-) На 7 февруари 2007 г. в иракския град Фалуджа танк М-1 "Абрамс" е унищожен с РКГ-3... а Саудитска Арабия що Абрамси загуби в Йемен знаеш ли,а, опукани хем със стари, хем евтини, противотанкови пушкала останали още от съветско време, при това използвани дори не от военни а от хора по джапанки.

Да, бе, затова в Сирия натовците като видяха за какво става въпрос и извиха на умряло, че руснаците имали много оръжия, за които в НАТО не били информирани. Ами информирайте се, бе, има интернет.

0

И като се върнала, дала на принца да пие от златната вода. Магията се развалила, злата орисница умряла и принцът жабок и принцесата се оженили и заживели щастливо. Три дни яли, пили и се веселили. И аз бях там! Хахахахахах

в таблицата на хим.елементи няма такова животно "руcкa брoня". Стоманата си е стомана, независимо от произхода! Японска, шведска, белгийска... все е стомана. Иначе излиза, че тези Джавелини не пробиват рицарските брони на западните рицари!

Не е съвсем така! Стоманите могат да имат различен химичен състав. В основата си са желязо и въглерод. Може да има различно съотношение, да има добавени и други елементи (титаний, например), да е закалена по различен метод... Технологията определя якостта.

току що повтори същото, което човека казва, ама нали все трябва да сме в "опозиция"

Той казва, че всички стомани са еднакви. А не е така. Това оспорвам. Руснаците имат една технология, немците друга, американците трета... Има разлики. А дали оръжието ще пробие и друга броня, освен "руската", вероятно - да! Може и да има някоя, която да издържи, не мога да кажа!

Стомани има много видове, в зависимост от въглерода в нея и различни легиращи метали. сплавени с нея, в зависимост от съответната технология и изисквания. Чукча - писатель, не читатель!

eе разбира се добрите демократични американци си стоят тихо и кротко и нищо лошо не правят на никой, а лошите комунисти от Русия всеки ден се чудят кой да нападнат или бомбардират, и затова добрите американци правят оръжия да се защитават, като "убиват руските брони", и всички овчици от "демокрацията" дружно им ръкопляскат

е кво? сега не ми казвай, че са нападателни оръжия?

да, Сталин е жив, и е прероден като Путин, затова

Ако Сталин беше като Путин просто нямаше да има 20 години да се оправдава с Ленин, Троцки и международното положение, всичко щеше да е окрадено и изнесено в Европа. Евентуално обаче руснаците щяха да карат немски коли по хубави пътища.

Schilo

На тази "разработка" могат да се разват само тези, които хал хабер си нямат от военни действия. Просто на аборигените от централна и източна Европа ще им продадат по-лъскави мъниста.

малеее... пак си свършил копейките и пак на амбразурата, ех шиленце малко теленце...

Schilo

Ограмотявам ви безплатно, теленце небозало

Баси глупостите и шитни пишете тия глупаци. 94% ефективност ама другия път! В полигон и условия може би, но не и на бойното поле, където всичко което е източник на топлина пречи за прицелването една гума да запалиш и край! Таа кого лъжат тия дебили малоумни краварски Кончита. Ефективността на тази барака да е максимум трийсетина процента не е повече ,и с жалък обсег от едва един до 2 км максимум, при заявени пет километра , защото главата за самонасочване е термочуствителна и в пустинята ще прихванеш нещо ама кукиш! А цели 30 секунди трябва да седиш неподвижно докато се прицелваш точно като патка за отстрелване...едно мръдване ако стрелята по теб и губиш захвата на целта веднага! Та което нито една друга система ПТРК няма толкова дълъг период за изстрелване!!! Руските ПТРК Корнет имат обсег от 10 километра, което е от два до три пъти по голям обсег, и са с почти два пъти по голяма бронепробиваемост. А на цената на една ракета Джевелин спокойно може да си купиш един два та и повече танка! Факти.

Schilo

И като прибавиш артилерията преди това и системите за залпов огън, както и това, че танковете също стрелят, манждата става пълна.

Ти да не си подполковник?

'на цената на една ракета Джевелин спокойно може да си купиш един два та и повече танка!' Tъй тъй , той животът на мужиците в тия танкове нищо не струва- бабы новых нарожают.

0

Ако руснаците още малко се издървят, на фронта ще има само руски момченца в бронирани ковчези, ползващи по предназначение тоалетните в десетте им танка с кенеф, докато американските войничета ще са на хиляди километри, на климатик в контролните зали и ще пускат дрончета с ракети с лазерно насочване в дупките на кенефите, като в електронна игра, докато си пият кока-кола.

Явно много джиткаш игрички! И фантазийката ти е развинтена; ставаш за детски писател а`ла Роулинг! Видяхме ги америчките войничета във Босна, където един се беше изгубил два дни в планината и плачеше като дете, което не е изяло закуската си, смях!

Кумунягите пак взеха да вият като настъпани псета хахахаха......

сте се извили от мъка и пълните памперса при всяка новина за краварската немощ

Джавелин ли е 'немощ' г-н Тюфлеков?

Schilo

Дир, що не го пуснахте като платен репортаж? За рекламите трябва да ви се плаща.

0

Е че тж всако втора статия е за руски оръжия, те парите си ги взимат. Ама дай поне една на 10 да е и за други държави, моля ти се.

Ама нещо не те виждам така да протестираш под безбройните очерци за безаналогови руски тенекии- от хиперзвуци до пистальоти (че и забранени в САЩ - мляяя).

Schilo

Че те в Украйна срещу какво са били изправени, та са се оказали ефективни? Т 72? Или Т-80?

Т-34

Schilo

А, възможно е. Опълченците ползваха и ИС-2, който свалиха от един постамент.

Т-64 от руските запаси както и много руски Т-72. Предоставени с екипажите от Капуткин.

Schilo

Едва ли, ама щом казваш.

предполагам, че тези ракети ще са ефективни срещу старите машини, без реактивна броня. то тях със всичко може да ги оправиш. проблемът е - какво се прави ако врагът е със съвременни защити? колко изстрела трябва да се направят преди да успее да стигне до композитните корпуси за които е създадена тая ракета?

0

Какви "нови" машини в Русия? 75% от армията им са машини на над 25 години, а всичко "ново" им е бутикови серии от 5 до 20 произведени бройки?

Schilo

Брех....Само дето не си чувал за наличието не само на пасивна, а и на активна защита.

Нашите Т72-ки имаха коплекти за динамична защита. Още от времето на Варшавския Договор. А с тандемни кумулативни части няма да учудят никого. Има ги от години. Произвеждаме ги и ние в Сопот.

0

SHE-ло, кажи за 5 години колко Армати са произведени, да те изпитам? Хайде, няма нужда да те държа в напрежение - 20 броя. И това беше "бъдещето на руската армия". А новите им самолети и до 5 произведени броя не стигат. Цял свят трепери от страх.

Schilo

Това на оперативката ли ти го казаха?

Schilo

Това, на оперативката сутринта ли ти го казаха?

0

А, стига с тия минуси, шилце, че ще ти кажа от тези 20 и колко са в движение хахахахап

Schilo

Кажи, че ми стана смешно! Само нещко да ти подскажа- засега модифицираните Т -90 се държат достатъчно добре, за да бъдат заменяни. Колко нови танка след "Абрамс" са създали и приели на въоръжение твоите ментори?

0

Защо си трошат парите въобще.. Стига един ров, долу заострени пръчки, един вестник с малко пръст отгоре, а върху него храна, дънки, свобода на словото, западен стандарт.. , па те сами ще си дойдат.

от козяк,аман от плиткоумни

0

.. и от дълбокогъзи

Американците произвеждат и най-добрите памперси в света, все пак те са ги измислили. Не знам зашо само там се казват "дайперси", иначе имат същото предназначение...

Едните направили ракети да бият другите...а другите направили гранатомети да бият бронята на първите! Прогрес дами и господа. Така стават нещата и така се върви напред в техниката...като непрекъснато се състезаваш с другият. Аз нямам никакво съмнение че ако военно-промишленият комплекс на САЩ се хване да измисли нещо да бие руската броня, ще го измисли. Също така обаче, не се съмнявам в успеха на руският военно-промишлен комплекс да разработи оръжия които, примерно, да са способни да потопят американските самолетоносачи. Във вечната борба между щита и меча, мечът винаги побеждава!

Ех мечти, мечти. Аз имам ежедневно разговор с руски представители и мога да кажа, че такова нещо няма. Руските брони са непробиваеми и нищо не може да унищожи толкова лесно руски танк или руски БТР. Това е маркетингов трик на краварите, за да си продават джаджите на наивници, не се бойте братя славяни.

0

Аз имам ежедневно разговор с руски представители Не са "представители". Когато си на колене пред чаталите им и им разкопчаваш ципа всеки ден, се нарича "клиенти".

тъп,по тъп,най тъп,редактор в дир бг

че руснаците произвеждат най добрите композитни брони. Иначе какво да означава "руска броня4 ? :))

Най-добрата след американската и британската. А руски КАЗ пък въобще няма - само 'хотелки и обещалки'.

В Украйна комплексът е показал много добри резултати при добри комисионни!!!

Защо точно на руска? Когато се прави оръжие то трябва да е с определени показатели, а не за да преодолява нещо създадено само в една държава. А какво ще правим с китайската броня? Самото твърдение подсказва, че изглежда руската броня е най-добра. Нали когато се създава оръжие то трябва да преодолява най-добрата защита?

щото краварите от страх навсякъде виждат руснаци и победителите не ги съдят, та затова страхът им е двоен и троен....

Не знам за какво са им на американците в Украина подобни средства, след като самите украинци на 9-ти май започнаха да говорят, че скоро ще посрещат "вежливите зелени" военни и бандеровските нацисти се свиваха като зайци. Нещо, до скоро не чак дотам характерно за най-новата колония на САЩ.

То и ти си готов да ги посрещнеш тука ама няма да ти се сбъднат мераците. Така и ще ти мине живота нахалост под гнета на 'агресивното НАТО'...освен ако не събереш смелост и грабнеш чемадана ;)

да не е първа по подлагане,кравешко лайно да е ама да е от сащ

И на нас ни е кофти, ама...

Изгледайте филма на HBO THE PENTAGON WARS за да видите как се създава американското оръжие. https://youtu.be/ir0FAa8P2MU

ако на такива филмчета се кефиш и вярваш, време е да викнеш мама да ти смени памперса.

Подобни филми се правят с пропагандна цел. Факт е, че САЩ в момента са догонващи по отношение на новите видове оръжия. Те тепърва ще изпробват хиперзвуково оръжие. Русия разполага с "Посейдон", а американците са твърде далеч от създаването му. Специално за "Посейдон" е създадена подводницата-носител "Белгород", а в момента е пред завършване нова подводница-носител "Хабаровск".

Тя и руската подводница със 'специално назначение' на която игърмяха акумулаторите миналата година беше от тия безаналоговите. А Посейдон е върховна глупост и абсолютно безполезен - чети РУСКИТЕ експертни мнения във Военное Обозрение.

посейдона е безмислен? нещо. дето е способно да причини няколко десетки метрово цунами, което да вдигне самолетоносачите и да ги пренесе няколко километра навътре в сушата е безполезно?

с толкова много неща разполага Русия и ... нито едно доказало се в реална обстановка. Една снимка на танка извън асфалта... нали се сещаш що? Около Кузя цопваха великите руски самолети. А стари Ф-ки от Турция дупиха руските самальоти. А самите ПВОта сваляха собствените си самолети... какво да ти кажа... Руско качество !!!!

пак готвят нещо си там за приберът парите на колониите,дали при една евнтуална война танковете ще са водещата сила а,или тя ще се води от небето,а там знаем че колониите и сащисаните са гола вода и кал по ушите

Такива неграмотници,като теб, като почнат да дават акъл...

иначе как ще купувате краварските боклуци

Американските боклуци изобщо не могат да се сравнят с руските. Всеизвестно е, че руският боклук е най-хубавият боклук в света!

верно е че няма американски боклук след като всичко там е произведено в китай,а виж за руските боклуци в русия си има пазар,а ти пак с китайското боклуче

FFF

Ама от Дира знаят как да разлаят троловете. Сега като се почне в коментарите с "краварите" и "Кравария", ще се мине през РД-101, Союз, та чак до Сталин.

убийството на кенеди

Цялата тая работа с американци срещу руснаци и българските панелни тролове направо отвращава. Човек не може да прочете някой свестен коментар по темата на някоя статия, без да се налага да минава през глупостите, които троловете са изписали. Това често ме отказва въобще да влизам в Дир-а.

дира ще трябва да фалира,затова се пускат еФтинки новини за да има трафик,че иначе редакторите ще трябва да пасът овце ако могат де