17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви извънземни търсите, след като те са отдавна тук и май дърпат конците на всичко. Хайде стига с тези палячовщини. Вече и децата са в час с нещата.

че контакт има, да. но конци не дърпат. представи си ние, дали можем да помогнем на мравките да напреднат в нещо... нещо такова е и за тях с нас, а ние с мравките сме къде къде по-близо

На тебе със със сгурнос ти дърпат конците.

Ех ,че голямо огледало! Как ли го чистят ,,:)

не само ти дърпат конците, ами и с големите си тояги те ръчкат яко отзаде...

Доц. Лъчезар Филипов а.к.а. Извънземното, който е разбира се от БАН , одавна общува с Тях директно чрез факсове. Без никакви радиотелескопи и вълни на водорода.

Търсят извънземните? Ами едни от тях са си паркирали летящата чиния у нас, на Бузлуджа и им го говорят веднъж годишно на една постоянно топяща се групичка. Та ако им е зор, да дойдат и да ги видят.

Контакт има на луната и то преди "уж" първото им кацане което много експерти са потвърдили че е фалшиво. Но истинското първо кацане на луната е контакт там и сме били предопредени... Има много теории каквобсе случва вмомента на луната но определено хората които "уж са ходили там" нямат какво да кажат. Има стари записи на астронафти в открития космос и камерата им засича няколко летящи обекта да фърчат около тях. Единия казва определено му е за първи път в открития космос казва на старшия, видя ли това!!! и старшия му отговоря НЯМА ПРОБЛЕМ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. И може и да са намесени и в политиката.... Съмнявам се в България но има много спекулаций за гущеройдни хора или там какти ги наричаха. Всипко е възможно.... Да е лъжа или Истина

Защо беше създадена софт религията "извънземни"? Този документелане филм, направен от експерти от цял свят, показва цялата истината, свързана с измамите около НЛО и така наречените извънземни: https://thelastnews.net/index.php/v/30-alien

А 5G хваща ли?

Карлуково, ул. Княз Ал.Батенберг 1, Bulgaria

И никой не се възмути от нелепия термин "водородни вълни"! Невежеството е много опасно за едно общество.

Водородни атоми може би имат в предвид, за водородни вълни не знам, възможно е и да съм тъп.

Извън Земните са тук и ако те поискат ще има контакт. Това което виждате отдалечено от нас на милиони милиарди светлини години не съществува.

Извънземни има ама се виждат след 5 тата ракия

За първи път научих за ....водородни вълни. След като електромагнитните са се свършили....Гого да бяга да донесе 2 кофи Осцилации.

Който е превел и написа това да се ЗАСТРЕЛЯ и да не ни измъчва!!!

“южноамериканския астрономически център на на Китайската академия” :))))))

Малко ли са ни нашите земни проблеми? Ако успеем да влезем в контакт с извънземни, ще имаме още някой, с когото да воюваме.

Следи от извъземни цивилизации трдно ще откриете, по простата причина че плантите са отдалечени на хиляди и милиони светлинни години, тоест ние гледаме стотици хиляди години назад във времето , а тогава рядко е имало подобни на нас. Може би след стотици или хиляди години ако сме още живи и ако науката се развие за о добри телескопи и технологии.

Ми... по китайския метод. 1960 китайки, всяка има по 100 кв. м площ да чисти... Колко му е!

предопредени? астронафти? спекулаций? гущеройдни? Да не говорим за препинателни знаци и главни букви... Дъщеря ми в трети клас пише по-грамотно! Разбирам защо вярваш на подобни теории!

a какво се случва със светлата материя или все още не са я открили

Все същият трол е, преиграва с неграмотността за да изглвежда, че не е той.