Върховният съд на Германия наложи правила на Фейсбук при блокирането на профили

Потребителите трябва да бъдат уведомявани предварително, че профилът им ще бъде блокиран, и трябва да им бъде предоставена възможност да обяснят действията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще останат без никакви клиенти!

Ами дир как трие коментарите без да пита. Особено под платените статии, които не са обозначени като такива, които някой очевадно пише против поръчителя на имиджовата статия.

Фейсбук отдавна е служител на ЛГБТ общността. Ако човек не е с нормална ориентация може да бъде уверен, че това е мястото за постове. От друга страна само думичка да се каже против тия хора без значение каква, колко и дали е обидна има цензура и блок. Отделно се защитават поръчкови правителствени интереси. Общо взето това е платформа за лиготии и прокарване на определени виждания и интереси. Там няма свобода на изказа, всичко се следи изкъсо според угодата.

А защо ползвате Фейсбук? Аз ги бойкотират от създаването им.Това е един фишинг сайт за събиране на лична информация и търговия с нея.

Не мога до повярвам, че ще го кажа, но ЕВАЛА НА ГЕРМАНИЯ.

Винаги има алтернатива. Вконтакте е много добро решение да отиде човек. Нито те следят, нито ти забраняват какво да пишеш. Стига това, което пишеш да отгаваря на партийната линия, имаш свобода да пишеш каквото си искаш... Пей сърце. Храниш гейове, резани, черни, сороси и никой нищо не ти прави. :)))

BajMihal

"...Нито те следят, нито ти забраняват какво да пишеш...." - две лъжи една след друга :)

BajMihal

Скоро, може би не, но определено натам се запътват...

възможно е не0либералните журналя да са подценили , а е възможно и дори върх съд на окупирана Германия да е пропуснал да изиска от флагмана на не0либералния фашизъм - ФБ - задължително да предостави достъп на болкираните ФБ потребители до собственото им съдържание с опция за изтегляне и с опция да изискат от ФБ неговото окончателно изтриване (проверката на последното е практически невъзможна, но при всяко доказателство за противното собствениците на авторски права трябва да имат законова възможнопст да разкатаят престъпниците от ФБ, нали ?)