Във Facebook се канят да щурмуват Зона 51

В събитието участват основно майтапчии, но има и хора готови да отидат с оръжие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди 50тина години: 1 милион души заявяват че ще дойдат на протест/митинг и тн подобно събитие пред организационно/сборни доброволчески комисии - около 500 хил. идват. днес: 1 милион души заявяват във фейсбук, че ще дойдат на протест/митинг и тн. - максимум 100-200 дошли за събитието + още към 10 хил. дошли уж да участват, но всъщност само за сеира и селфи.

добър начин да се съберат обекти за експерименти...тълпата се събира - да гледа сеир... и пристигат разни зелени човечета с автомати и ги натоварват по камиони... който иска - доброволно, който не - след стимул с неколко стотин хиляди волта.. после да видиш как ще се нароят различни пробиви в медицината... и не само.

...зелени човечета с автомати ... пийте ги тея лекарства бе !

зона 51 се кани да нападне троловете във фейсбук и не само там

Глупаци това да не ни е българско военно поделение, обект или какво ли не. По света обектите се пазят както трябва и няма да ви обявяват за десиденти или борци за демокрация. Просто ще бъдете описани в протокола...

да не останат разочаровани! Сега поне си имат мечтите ...

Нема как да останат разочаровани, с куршум в главите... там не е ганьоландия- да не мислиш че ше им викат - "ма молявисе недейте..." всичко туш ... а освен това понеже явно не вярваш в 'измислиците' за извънземни - не си прав, има !