17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може нещо от космоса да го е простреляло. Примерно от слънчев вятър. Част от лъченията са толкова малки, че за да не се смущава от други лъчения, ги мерят в пещери в Земята, защото си минават през нея.

Няма нищо странно в това, защото станцията вече е много стара. Реално някои от модулите отдавна са прехвърлили срока, за който са произведени, а горе ултравиолетовите лъчи не прощават на нищо гумено или пластмасово. Като се добавят и микро метеоритите нещата си идват на мястото. Големият въпрос е каква е причината. Щото ако е резултат от стареене проблемите тепърва предстоят.

Е няма проблеми, Мъск ще направи нова Мухахаха, а може ли? То не е като да прехвърляш чужди кинти тук и там

Руско качество, без коментар.

То и мейд ЮЕСЕЙ качеството е гола вода, ама нищо не казваш! Как изгърмяха совалките им и то заради един гумен пръстен поне така твърдят. Кога стана това ти си бил още под масата и си питал майка си - мама това ли е небето!!!

как са изгърмяли? След като направиха 27 полета да построят МКС като вдигнаха и Руски модули, а руските ракети вдигнаха 4 руски модула ... Та... как са гръмнали? Колкото руски ракети са гръмнали с хора, толкова и американски. Да не говорим, че руските ракети са пратили в космоса 30% по-малко хора... що така? Та кой е бил под масата и е питал за небето? Аре седни малко да се ограмотиш.

ми чети бе душа, още соца не бе свършил ле душкоооо!! 1986г. Изобщо не ми е ясно що спорите като БГ-то е няма никъде!! От 5 совалки 2 да загубиш и другите три да спреш щото се разпадат нали това е супер качество!! Успокой се на мен лично ми е все тая дали Русия или САЩ, БГ-то е в калта отдавна и всичко дето бе натрупала като знания, опит и техника замина безвъзвратно и сега останахте ей такива тролове да дрънкате глупости!!

я пак прочети, че нещо нещо мислите ти се лъзгат по билюра без гънки. Кой поръча първи модул. А на този какво пишеше на ракетата дето го изстреля? А последния руски с какво го вдигнаха горе на МКС? Май совалка беше, а? Колкото руски ракети с хора са гръмнали, толкова и американски. просто американските не возят по 3ма човека сгънати на хармоника, а повече.

27 модула качени от НАСА горе. 4 от Русия. какво да говорим повече? После обяснявай кой е построил станцията и чия собственост е.

С капчица го залепи и не го мисли ... !

Колко е дълъг този косъм? Цвета има ли значение?

Учудвам се на това, че още съществува ТАСС - Телеграфная Агенция Советского Союза. Правилно ли съм разбрал?

Абсолютно правилно но русофилистиците не искат да се коментира това ")))))

то си е тяхно право да си наричат както искат агенциите бе души!! СРАМНО Е ЧЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ИМА ПАМЕТНИК НА ЗАГИНАЛИТЕ ПИЛОТИ ДЕТО СА БОМБИЛИ ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!! ЗАГИНАЛИ СА НАД 6000 ЧОВЕКА. ЕЙ ТВА Е СРАМНО, ХЕХЕХХЕ ИНТЕЛИЖЕНТИ ПРОДАЖНИ!!

Срамно е да има паметник на Съветската армия бомбардирала Български градове 1941 г без да има обявена война и после да ни нападне през 1944 г. в гръб, докато сме струпали войски на запад за война с Германия, на която сме обявили война. И както винаги червените боклуци лъжат безобразно. Следващия път сигурно ще станат 12 000 убитите при бомбардировки.

Пукнатина с дължина или с дебелина на косъм? и какъв точно косъм?

"Дебелината на пукнатината, през която изтича въздух от преходната камера на модула "Звезда" на Междунаордната космическа станция (МКС) е колкото косъм, съобщи ТАСС. "

Като косъм на средностатистическа рускиня от Мурманск. От главата ѝ, не от другаде. Отговорих ли ти на въпроса?

Много чувствителни прибори... била колкото косъм,... е да де, но пак има пукнатина, нали. Руските пукнатини са най-големите пукнатини.

Се пробват да "импортозаменят" каучуковите гумени съединения във веригите на танка Т-34, който е чисто американска технология. Резултата е КЪСАНЕ НА ВЕРИГИТЕ. Сталин разстрелва съватския учен "импортозаместител". Но ученият е работил с възможно най-добрите съветски технологии - това са имали, такива резултати са получили. До днес нищо не се е променило в Съветското пространство.

ХАХАХАХХА, В НИКОЯ ВЕРИГА НА ТАНК НЯМА КАУЧУКОВИ СЪЕДИНЕНИЯ БЕ ДРАГИ МУНЧО!! ИЗОБЩО БИЛ ЛИ СИ В АРМИЯ, ВИЖДАЛ ЛИ СИ ТАНКОВЕ?? НОРМАЛНО Е ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА ДА ТИ СВЪРШВАТ МАТЕРИАЛИТЕ!! НОРМАЛНО Е ДА ПРАВИШ ОПИТА ДА ГИ ЗАМЕНИШ! ГЕРМАНЦИТЕ СЪЩО СА ПРАВИЛИ ОПИТИ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ НЕФТ ОТ ВЪГЛИЩА, СПОРЕД ТЕБ НАПЪЛНО УСПЕШНО ЛИ СА ЗАМЕСТИЛИ ИСТИНСКИЯ НЕФТ? ГУМА СЕ СЛАГА ПО ВЕРИГАТА И КОЛЕЛАТА ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ШУМЪТ И ТРИЕНЕТО НА МЕТАЛА!! САМИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ МЕЖДУ ЗВЕНАТА Е ОТ МЕТАЛ!

Интервютата на ЕВРЕИТЕ полковник от ГРУ и рязидент в Цюрих Виктор Суворов и авиационния инженер Марк Солонин са достъпни в YouTube. Ако се бръкнеш в скъсания джоб, ще можеш и да си купиш книгите им. Аз вярвам на тях, защото работят САМО С ДОКУМЕНТИ. А това, че днес в съветско-руските танкове няма гумени ялеманти е точно по причините описани от мен и в статията - не могат руснаците да създадат технологии. Затова Лада - Калина не може да са отвори в ръката на Путьо, самолетоносача "Кузя" е ръждюсал до разпадане и пуши, руския отсек на МКС се е нацепил от вакуума и радиацията.

колкото косъм ама не се знае колко е дълъг тоз косъм :)

Айде сега, ще ми се коментира дебелината и дължината на втората ми "опашка".

Не се знае и дали не е къдрав. :)

E Елон що не изстреля бързия си Фалкон ли беше Дракон ли многократен и да спаси положението с американски технологии?!?!?

Той вече ефин пака зА утре. Не е проблем за тях.

Руски модул... що ли няма учудени...

Малко калчища или санитарен силикон от железарията на луната, дето я построиха американците!!!!

Аха... Американците не са вече с дрелка а ъглошлайф. На тия да им се забрани да правят модули. 5 модула имат от 32. Първия собственост на САЩ. Втория изстрелян с протон-м с логото на Пица Хът, а последния доставен с американска совалка щото не можеха да го вдигнат.

С воден разтвор на червен пипер.

с много прецизен уред - пакетче чай

Това нарочно е направено, за проветряване!

Малко дъвка. Колко пукнатини съм оправял....

Дъвка нямат ли бе

Затварят котка в купето. Ако не успее да избяга значи е херметично.

Тиксо нямат ли на борда?

Проблемът е сериозен, защото не се знае дали там, където е поддало, изведнъж няма да поддаде още и за нула време да разхерметизира цялата станция, което ще е катастрофа. Вероятно са взели мерки да няма изненади, например скафандрите да са в бойна готовност за експресно обличане при нужда, но все пак е страшно. Това не е като на земята да пратиш автобус до половин час да ги евакуира, а всяка мисия се подготвя месеци.

Кирпич трябва,кирпич а не азот,една каруца кирпич и руските космонавти ще запълнят пукнатината,те знаят как става

Гогов освен за правопис, не е чувал и за пунктуация!

космат и зелен е надничал отвън.