Вдовицата на Макафи: Той не би се самоубил, не заслужаваше да умре като животно в клетка

Последните му думи към мен бяха: "Обичам те и ще ти се обадя вечерта", сподели Джанис Макафи, която иска втора аутопсия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зели че го утепали и те кат ББ

Боже, Боже, да изобретиш нещо и за благодарност да те вкарат в затвора и да те убият.

Почти едновременно с убийството на Джон Макафи (обесването ала Джефри Епщейн) в затвора затвора Brians-2 в Sant Esteve Sesrovires до криминалната Барселона, в Маями се срина огромна жилищна сграда подобно на 9/11... но без холограми със самолети... 159 души са в неизвестност в продължение на 36 часа след колапса, включително първият братовчед на бившия президент на Чили и президента на снахата на Парагвай. Общо 55 апартамента се срутиха в четвъртък - повече от една трета от 136 в сградата. Беше споменато във всички основни медии с видео на срутването и се виждат странни светлини, като заложени взривове в сградата: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9725331/Three-bodies-pulled-rubble-12-floor-Miami-condo-tower-taking-death-toll-four.html Каква беше връзката? Оказа се, че точно в тази сграда е бил апартамента на Джон Макафи и вероятно причината е унищожаване на физически доказателства срещу корумпирани политици в САЩ. Тук например той споменава за някои от тях, събрани чрез заложени вируси в компютри подарени от него на висши политици: https://rumble.com/vj1bxx-john-mcafee-explains-hillary-clinton-blocking-him-from-entering-embassy-and.html Нека да си спомним, че Макафи няколко пъти предупреди, че е поставил death man’s switch и при смърт, ако не се свърже по мрежата с него за определено време, много държавни тайни ще бъдат публикувани online - 31+ Терабабайта информация. https://twitter.com/officialmcafee/status/1137777348919681024 Май някой иска тази информация да изчезне, но нека да изчакаме, защото компроматите са вероятно на Интернет...

Амриканци, руснаци, всичките са един дол дренки. Така си решават проблемите с неудобните за тях хора. Само тая разлика ,че американците се бият в гърдите , колко са демократични. Гадна капиталистическа сган !

Ако беше избягал при работодателя си путКин като Янукович и Сноудън, щеше още да е жив! Слаб шпионин е бил и е изгорял!

хаха пореден тъп коментар от трола майор и поредно доказателство колко е прост и промит мозък тоя

Да се самоубиеш, че не си си платил данъци е наистина слабо казано самоубит. В такива случай си плащаш дължимото с една много солена глоба и съдебни такси и си в бизнеса отново. Ще видим скоро испанец някъде в Щатите със солиден бизнес. Мръсни поръчки му се казва на това.

Сори , ама така се разбира демокрацията при американците. Който много знае, се самоубива баз да иска. Сноудън е голям късметлия, че " най големите бандити" му осигуриха убежище. Иначе сега щеше да разцъква карти с Макафи.

Абсолютна глупост си написал. И вместо "сори4 трябваше да напишеш "к сожалению"

Те ЦРУ и АНС сами са си виновни, защото блокираха паспорта на Сноудън, докато беше в Русия - те затова руснаците го спряха на летището. Ако беше стигнал до Еквадор, щеше да стане като с Асанж, което и ти имаш предвид, предполагам.