Великобритания и прототипът на най-бързия шпионски самолет

Лондон е можел да има по-добри оръжия от САЩ, а Студената война щеше да изглежда по по-различен начин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това са разговори от сергията от типа:Ако краварска Британия не била изклатени отзад, колко девствена щяла да бъде! Прототип на тая барака имало ли е?! НЕ! ТАЯ БАРАКА ЛЕТЯЛА ЛИ Е НЯКОГА?! НЕ! ТОВА Е ТОЧНО ИСТОРИЯ ОТ ТИПА АКО БАБАТА БЕШЕ МЪЖ КАКВО Е ЩЯЛО ДА СТАНЕ! ФАКТ!

А ако баща ти не беше се напил и ти не беше правен в гъз, дали щеше да имаш мозък в главата?

високопланетен?

Англосаксонците са верен страж на мира и свободата. Затова разработиха бомбардировач който да преодолее ПВО-то на Руслямска държава и да спре тяхната агресия на собствената им територия преди още да са си помислили да я извършат. Но това си призвание те благородно отстъпиха на своите афросаксонски братовчеди, които са още по-големи радетели на мира и свободата и имат бомбардировачи с имена като Либърейтър и Пийсмейкър. Те неуморно защитават мира по целия свят, от Корея и Виетнам до Панама и Гранада. А когато приключат с мисията си, се оттеглят достойно като сега в Афганистан.

Е да де, затова посраносаксонците, дори не смееха да пръцнат срещу СССР. Затова и техните бараки Ю-2 падаха като застреляни патки и после Айк седеше като посрани пред Хрушчов и пред събранието на ООН и пред целия свят. Да не говорим че техните супер пипер бараки Блекбърд така и не посмяха да нарушат границата на СССР, защото веднага щяха да бъдат свалени от много по съвършенните МиГ-25 и МиГ-31.

А като се събуди, палецът ти, в задникът ти заврян?

"Самолетът, наречен Avro 730, има 8 реактивни двигателя, а максималната му скорост е от 3 700 км /ч. Той има обсег от 10 000 км и може да лети на 20 км надморска височина ..." може да е имал 8 двигателя във фантазиите на проектантите. Реално ... нищо! То и по хитлерово време нацистите са проектирали бомбандировач който да долети до НюЙорк да метне атомна бомба и да се върне, обаче и бомбандировача и бомбата за нацистите си остават само мечта. Приказки като "има 8 двигателя", "максималната му скорост е", "може да лети" ... хич не им е мястото когато става въпрос за самолет който никога не е полетял.