Военния бюджет на Китай е по-голям от този на САЩ?

Или кога 227 милиарда долара са повече от 606 милиарда долара?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя защо езапочва да си го мери с Китай? Дали не иска още пари към ония милиарди, дето му снасят сега!

Хартиения тигър за САЩ! Те на терен воюват само с балъци, които да използват като чужди ръце. Справка кюрдите в Сирия... и самите джиааадисти!

Нормално е петкратно по-голямата реална икономика да поддържа и реално по-голям военен бюджет.

Реална икономика? С Реален баланс от колко, и на къде?

Така е. Доказано най-корумпираната държава в света. Нормално е половината бюджет да потъне в ред джобчета...

Значи, щатският генерал признава, че, за разлика от Китай, САЩ имат военноекспанзионистична политика? Тук някой скоро се опитваше да ме убеждава в обратното.

Експанзионистична политика има Русия. САЩ не са присъединили и 1 кв.м към територията си. Но АЩ изпълняват ролята на световен полицай, а това значи да са навсякъде по света.

Украински псевдоексперт, чети внимателно какво е казал генералът, а не плямпяй като Порошенко след шест водки!

Я кажи как са присъединени Тексас, Калифорния, Аризона, Ню Мексико, Юта, Уошингтън, Хаваите, Пуерто Рико, Гуам, една дузина острови и островни групи? Каубоите са управлявали за кратко дори и Филипините.

Първия тъпак очевадно не е чел какво казва генерала, но се прави на умен. Генерала никъде тъпако не казва че САЩ водят военно експанзионистична политика. Казва че Китай няма такава. Щото например Русия има. За втория тъпак: Тексас се е присъединил по свое желание, само че тук не гледаме кой какво е направил преди столетия, а това какво прави през 21 век

Ти си като деда ти поп, не ме гледай чадо кви ги върша, ами слушай какво ти говоря! Да не гледаме значи какво са правили любимите ти (сега) щати? Че те продължават да правят и сега същото, ако си грамотен прочети малко!

Абе, дзадник, генералът казва "ЗА СМЕТКА НА ТОВА". Мноо си прост. Не знам дали е от салото или от гречката, ама взимай мерки! И генералът сравнява Китай и САЩ, като нито веднъж не споменава Русия, Джибути, Северна Корея или Венецуела.

Нормално икономика № 1 и не се перчат кат краварите.