Все повече руснаци вярват, че Слънцето се върти около Земята

21% пък са съгласни с твърдението, че първобитните хора са могли да се разхождат до динозаврите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земята не се върти изобщо.Тя е плоска кат тепсия.Колкото до рашъните и американците според тях Слънцето е щат или съответно република която свети с отразената светлина на Байдън или Путин . У нас пък мислят че тва е Кирето но Боко го засенчва!

Аа, не! Аз мислех, че вярват, че се върти около дъртия гъз на Путлер, хахахх! Ама там друго освен ядрено слънце няма да се завърти, де! :)))

Едва ли руската образователна система е толкова зле. По скоро дугин и такива като него... Според самите американци, тяхната образователна система също не е светлинни години пред останалите, както навремето. Там пък социални мрежи, дълги години презадоволеност, липса на конкуренция, последните явления като предимство поради пол, раса и т.н. също занижиха нещата...

Те на Путин вярват та какво остава за слънцето. И земята е плоска и т.н.

Само дето абсолютно същата новина я има и т 2014 и не са руснаци и американци. Новината я има и по снн и по абс и всички останали. Наред с новината че според много възрастни американци, млякото с какао идва от кафявите крави.

САЩ са 450 МЛН където религията има силно влияние. Т.е. важна е банковата сметка а какво говори пастора е неделно шоу за развлечение. Докато россия са 140 МЛН, от 24-ти февруари напълно гладни. На гладен корем и празни банкови сметки не Слънцето около Земята се върти ами самият Господ е паднал на колене пред Мумията на Ленин. https://youtu.be/3lKwkn6JT74 Когато това стане в Рашастан, тогава ще има промяна, независимо къде е Слънцето.

ㅤ

Да не сте сбъркали руснаци с американци?.. Онези кравари са неграмотниците на планетата..

Тази статия и твърдението в нея е такава неземна простотия че главата не ми го побира що за тъпо същество я е писало. Журналиста писал тази агония може да се сравнява само с амеба. Срамно е чак

все повече руснаци вярват на телевизията, 70% от руснаците гледат само първи канал, и 70% от руснаците не са излизали от своя град или село, при тях все още не се отива към спиране на гледането на телевизия, и все още са като крепостни (роби).

Ти бил ли си в Русия?

А колко знаят, че Земята прави пълно завъртане около Слънцето за една година? Защото май че и авторите на статията не са наясно...

Очевидно е отминало времето, когато хората получаваха в училище научна подготовка /освен ако не са учили като Ердоган в медресе/. Би било любопитно също така да разберем в какво вярват американците.

По-голямата част от американците вярват, че основната мерна единица за тегло е автобус, а основната мерна единица за площ е бейзболно игрище.

СИ МИСЛЯТ ЧЕ КОМУНИЗМА БИЛО ЛОШО НЕЩО

един от големите икономисти на миналия век Мултон Фридман писа: "На 20 който не е социалист/комунист значи е роден без сърце, на 30 който не е капиталист значи е роден без мозък!" Явно според мен попадаш в тази категория на около 20годишните, едновременно си мислиш че света може да се промени ако всички тръгнем след някой глобален лозунг за светло бъдеще, и в същото време си прекалено малък за да имаш дори и бегъл реален спомен от комунизма/социализма преди 1990та. Не се притеснявай, с времето ще надраснеш тази соц. заблуда.

Останалите 2/3 вярват, че Слънцето се върти около путин...

Западно влияние!

А при реднеците как е? Вярвам, че краварите и кукурузниците са висш интелект, който не може да се сравни с друг в близките няколко галактики!

По-тъпа поръчкова статия не бях чел. Колкото и непросветени да са руснаците , те са далеч по-грамотни от германците и американците. Как иначе да си обясним прогреса на нашите студенти? Как да си обясним че завършилите нашенци ги лапат като топъл хляб отвъд океана? Мога да сравня образованието в Русия и Сащ с: САЩ са на земята, а Русия на Слънцето....

интересен въпрос ... нека ти задам един малко по-различен. Нашите хора ли ги лапат като топъл хляб отвъд океана или нашите хора налитат на отвъдокеански заплати като мухи на мед?

Нашите хора налитат като мухи на ...айна.

Първо се информирай коя държава има най-голям външан дълг и тогава прави изводи. Времето на капитализма отмина, затов бързат с новия посткапитализъм.

И какво като имат най-големия дълг? Пак папат най-тлъстите пържоли!

Бай Издънко, голям дълг имат страните, които могат да си го позволят. Другите са от типа "на гол тумбак чифте пищови".

Вярват че слънцето се вътри около земята, а земята се върти около Путин

Земята се върти и без Путин,даже в един момент ще го глътне...

Въпрос на гледна точка!

Земята се върти веднъж месечно около Слънцето? Дира в това ли вярва хахахахахаха

Айсе стига съзнателно профаниризиране на конкретна нация. Ако конкретния въпрос се зададе въ всяка една държава, много с есъмнявам отговорите да са различни. Тъпоумието блика отвсякъде и е факт, че всяко следващо поколение и тъпо от предишното!

само дето не е така ... подобни вярвания бих нарекъл провал на образователната система да обясни фундаментални познания. по този начин се формира фундаментално разбиране за света и това какво и как се случва в него. изследвания за тази обща грамотност се правят постоянно. ето едно такова което се провежда сред 15 годишни ученици на 3 години от 2000. https://nces.ed.gov/programs/coe/indicator/cnu Русия конкретно има нелоши показатели спрямо него. Не е сред първенците, но определено не е зле. България например е много по-зле съгласно това изследване.

Че как да е България? Я провери колко процента 2000-та година от учениците са от тъмнозелените, колко процента при последно публикуваните данни и дали няма корелация между тях. Нашите деца намаляват и процентите съм сигурен на 100% също намаляват.

80% от американците не знаят какво е инфлация но биха се ваксинирали срещу нея

Америка и Русия се конкурират по ефективност на промиване на мозъците на жителите си. Mass media и ниски изисквания на IQ и EQ. Псевдодемокрация и тоталитаризъм от страна на психосоциопат. No further comment.

Пък в Ивропата 10% от хората вярват, че Земята е кълбо.

Доста американците отдавна твърдят че земята е плоска, но никой не го прави на заглавие

Това е поредното доказателство, че тези, които Сталин не е избил са емигрирали или са в затвора или са мъртви. Кой нормален, образован човек може да понесе руската действителност.....

Тъй като всичко е относително, от гледна точка на наблюдаващия, слънцето се върти около земята. По същия начин, когато си в асансьора, земята слиза (или се качва), а ти си стоиш на едно място

Квото и да ми разправят разни отофесорчета не могатжда ме заблудят менЕ ! Ваксините крадат ДНК-то като го копират, кодират и пращат по 5-джито в бърлогата на злия Бил ! След това разболяват от маймунска шарка хората за да останат белязани да си личи кой е чипиран и кой не ! Освен тва американците са виновни за тва че путин стреля по панелките в Украйна, те са му хакнали мозъка през 6-джито, което още е строго секретно, но естествено от мен не могат да го скрият и.... Офффг трябва да скрия лаптопа, че санитарите идват....

Въпросът е по-сложен. Всъщност, Земята си пере по права линия, но Слънцето "изкривява" пространството с гравитацията си и затова изглежда, че тя се върти около него. Чиста илюзия.

ДАННИТЕ СА НА ВЦИОМ - ВОДЕЩ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ЦЕНТЪР В ПОСТСЪВЕТСКА РУСИЯ Дебилизмът в Русия е потресаващ! Той е съизмерим само с дебилизмът сред русофилската пасмина в България. Дебилизъм струи от всички световни медии и най-вече от телевизията. КАТЕГОРИЧНО: ВСЕКИ ГЛЕДАЩ ТЕЛЕВИЗИЯ Е ДЕБИЛ. Дебилизмът идва още с християнството и религиите изобщо, със западащото образование, с битовият алкохолизъм , наркотиците и демокрацията. Демократичната държава няма нужда от мислещ и действащ народ, а от овче стадо - покорно, млекодайно и зависимо от държавата и политическата класа.

Дебелизма при народите на империи е потресаващ навсякъде. В САЩ нещата са на същото ужясяващо ниво аре моля

То да беше само в Русия така!

не е чудно, че идиота, писал тая стат... изсрал това лайно, не си е писал името.

Глууупости, Слънце се върти около Путин!

Оня ден двама дали фира, че объркали фазата с нула, до последно не разбрали има ли вирус, няма ли вирус, неразбрали какво правят маските, тръгнали да се подиграват на измислена статия

Ябълка се откъсва от дървото. Какво се случва според Нютон? А) ябълката "пада" на Земята; Б) Земята "пада" върху ябълката; С) Земята и ябълката се привличат една към друга от сила наречена гравитационна, като всяко от двете тела се премества към другото със съответното ускорение, пропорционално на неговата маса. Същото е и със системите Земя-Луна и Земя-Слънце. С тази разлика, че освен движето по правата свързваща двете тела (по нормалната) имаме и още една компонента перпендикулярна на първата (по тангента), т.е. движението е съставно. На това по тангентата му викат още "орбитално". Впрочем, по точно тези т. нар. перубационни движения на звездите откриват присъствието на планети около тях, поне това е един от методите. Обикновено върви добре за големи планети или близко разположени до звездата.

Тази приказка с ябълките е просто легенда, която се разказва на дечица за да онагледи материала и да го усвоят по-лесно. Реалността разбира се е много по-скучна от фантазията. Ябълките на дървото никога не са били отправна точка за Нютон. Нютон търси обяснение на Законите на Кеплер описващи движението на планетите. За разлика от много от предшествениците си не поставя като причина за това движение божия намеса, а смята че причината е физична сила описуема с математически модел. Така след стотици безсънни нощи и дни драскане и пресмятане, включващо измисляне на няколко нови раздела в математиката например диференциални уравнения, успява да опише с математически модел тази сила която нарича гравитация.

Написаното от теб е по принцип вярно, но историята с ябълките е описана от Халей, приятел на Нютон в неговите мемоари , като разговор проведен между двамата. Халей пише, че Нютон му е разказал, че е разсъждавал по това, кое държи Луната на мястото и докато е седял в градината на имението си и е гледал падащи ябълки от дърветата в нея. Нютон се изнесъл там покрай чумната епидемия по това време в Лондон. Ябълките обаче не са падали върху главата му, както е разпространената легенда.

Няма да мирясат, докато не ни втълпят, че се върти около Русия и това е така, откакто Путин Велики почна войната в Украйна.

"Само 12% са съгласни, че Земята се върти веднъж месечно около Слънцето (14% през 2007 г. и 20% през 2011 г.)." "Само" щеше да е правилната дума, ако Земята наистина се завърташе около Слънцето за месец. Явно и списвачът на тая статия е също толкова грамотен, колкото и описаните руски реднеци. Със сигурност в оригинала е пишело "веднъж годишно", ама кой да ти внимава при превода...

има клипове с елементарни въпроси по география с американци. Няма по - тъпи парчета от тях... Джендърите по нискообразовани парцали си падат. Това е неоспорим факт.

A в САЩ само 66% от поколението на милениълите са убедени че земята е кръгла Forbes

Разбира се, изненади няма. Нашите червени беззъби идиоти по всяка вероятност са на същото мнение.

Ами... колкото и да не ми харесва, но дано някой да не се досети да направи подобно проучване в България.

Ужасссссс, по-добре да не го правят :)

Зависи от коя точка гледаш :)

По-лошото е, че има наши русодебили, които все още вярват, че тия руски идиоти ще ни изкарат от батака. Това е истинската трагедия. Другото го знаем, че мурзилките са оглупели от пиене.

Някой е длъжен да те изкарва от батака ?

Е, те удвоиха процентите на одобряващите Сталин за 20 години. Що да не завъртят и слънцето?

Ами те си мислят и че Александър Невски е руски генерал и че руснаци са победили шведите. А всъщност Златната орда се разпада и напуска Москва, което поставя началото на Московското царство и на сегашна Русия, през 1502-ра година, а през 1240-та година (когато е битката) Александър Невски в бил монголски генерал и е отблъснал шведите от монголски владения.

Стига с тия пропаганди

Е те там има тва града дето не са в 18-ти век.

А попитайте 10 студенти / американски/ с кои държави граничи USA или къде се намира Mexico или колко континента има или кой е Путин , и пак говорете простотий

Взички отговориха правилно бляд.

Простотий? Ти сериозно ли се мислиш за умен? Проста ватенка.

Не около земята се върти слънцето, а около Путин.

А Земята - около Путин

Скоро ще учат, че Путин е създал слънцето. Хахахахаха

Верно ли сте публикували подобна простотия. Плоскоземците мисля че бяха на ляво от картата на земята отвъд атлантика.

Бяха .. ма ги върнаха в дива Азия.

Къде ли е правено това "проучване" ? Вероятно преди това е имало 1 вярващ, а сега са станали един и половина.

Чети статията. Не само заглавията, че скоро и то ще си като тях.

Руските цървули смятат, че слънцето се върти около русия. Ако ги видите на курортите в чужбина разбирате, че смятат Земята за руска и те са най-великите, но иначе ходят на евтините почивки. 2% от световната икономика. Ха-ха. Цървули.

си ти!