Все повече руснаци вярват, че Слънцето се върти около Земята

21% пък са съгласни с твърдението, че първобитните хора са могли да се разхождат до динозаврите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водката и пропагандата по радиоточките не прощава!

Подигравате се с интелекта на аудиторята си с такива статии...

повече от 50% от американците мислят че земята е плоска и не знаят , че слънцето е звезда .. но нали тука да си чешем езиците...

А гледали ли сте какво мислят в САЩ ...

Все им е тая. Важното е спирт да има.

99% от избирателите на ПП и ДБ също вярват, че Слънцето се върти около Земята

Има демокрация и слънцето може да се върти където си поиска.

По статистика , българите употребявт повече алкохол на глава от населението от руснаците.

Всеки втори американец не знае че живее на земята .Не прощава пропагандата за съжаление на високомерието им

Мани ги тия бе. Глупаци. И Слънцето и Земята се въртят около Бойко Борисов. Това се учи още в първи клас.

Кажи честно, колко американци познаваш.

Според мен вярват ,че Слънцето се върти около русия

Хихихи. Те че руснаците са тъпанари е ясно , ама и старията е доволно тъпа и тенденциозна. Вероятно масата хамериканци са по зле и от ватенките. А има доволно много интелигентни и учени хора които отхвърлят кови мерките. Еле пък ся , коги минава за 2 дни , а вие пак човъркате ковито е ясно и на тъпанарите че имате користни цели. Колко плоско.

Колко американци познаваш. Ама честно.

Всичките са изперкали.Нормално!

Около русия не, ама около путин.

Оти ония нямат пари и са прости и мързеливи , затова мажат боя за обувки на филии и ручат терпентин

Работя с американци може би към 40-50 души

То бива полет стотия, но за радостна умните и красиви харварди става. Такова им е нивото.

*полит.

И че Путин е бога слънце? кретени...

А галактиката се върти около Путин

Тъпотиите ви нямат край! Защо не направите проучване сред краварите или промитите мозаци на заподно еврогейците! Там нещата ще са по-зле! Поредната тъпотия съчинена от соросоидната паплач!

Чудесно, значи скоро ще достигнат американците! И ще са в камина на религиите , щото по канон на юдаизъм, християнство и ислям всичко се върти около земята.

Тъпите руснаци вярват че слънцето се върти около Путин..ха.ха.ха А Путин се върти на чепа Кадиров..ха.ха

Защото проучването фо прави Общоруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ) Тъпунгер !

Съобщи бТВ ..... а вестник Шок каза, че ..... Много ниско ви падна нивото на пропагандата бе, прекалявате с простотияти си в Дир-а!

И над 50% от американците вярват в това. Плюс, че земята е плоска, точно като мозъците им.

Пуснали новина за руска агенция направила проучване сред руснаците. Под нея путинофилите с пяна на уста - пък американците, ама американците, то щото американците.... хахахахахахахахаха

"44% смятат също, че ГМО храните могат да причинят рак".Спорно твърдение!Няма публикувани изследвания, че ГМО храните причиняват рак, но няма публикувани изследвания, че същите НЕ причиняват рак! Едно е да имаш липса на доказателство т.е. "липсват данни,че ГМО храните причиняват рак" ,а съвсем различно е да имаш доказателство за липсата т.е. "научна разработка потвърди,че ГМО храните НЕ причиняват рак". Справка -Насим Талеб /Черният лебед/

90 процента от американците вярват че в света има само една валутна единица- долара и всички на света говорят английски.

Всеки, който е поглеждам към слънцето знае, че то се върти около земята. Всеки, който е пътувал със самолет знае, че земята е плоска, лично съм се убедил в това с либела.

100 процента от путинофилите вярват, че Путин ще ги направи директори на фабрики... хахахахахаха

Земята е плоска защото повърхността й е 75 процента вода. Повърхността на водата е винаги плоска, когато няма вълни . Земята не се върти. Зад Слънцето е тъмно ,затова космоса е тъмен. Слънцето и Луната са сателити на Земята.

Еми не са далече от истината

От самолет ясно се вижда,че земята не се върти.

а защо като пръднеш в басейна не ти влиза вода в гъзо

Всъщност има подобни изследвания и проучвания и с американци.Има и доста подобни интервюта на улицата от ТВ водещи или журналисти.Същите резултати.Тъпотия на квадрат, тук-таме някой по в час.Което ме навежда на мисълта, че идиотите са по чти по равно разпределени по цялата земя.Проблема е,че някой са на ръководни постове.....

защото не гледаш внимателно !

А 99% от северокорейците вярват, че Ким не ака, кацали са на слънцето и са печелили световното по футбол.

Народът богоносец.

пък вярва че Слънцето се върти около РФ :)

Надявам се, че това е майтап. Иначе няма смисъл от съществуването на индивиди с подобно НЕ мислене

Неграмотноста е ужасно нещо Когато е подплатена с идеология нещата стават страшни. Преди около 80 години в СССР кибернетиката е обявена за ненаучна. А компютрите капиталистическа мистификация. Резултатите е изоставане с поне 30 години в областта на компютрите и системи те за управление. До средата на 70 те години в СССР все още има дискусия дали цифровите или аналоговите системи са перспективи. А към онзи момент вече има процесори в редовно производство. Всичко това се отразява . Отрицателно. И след 18 млн руснаци напуснали Русия след 1990, какво да очакване. Полуграмотни инженери, работници пияндури, и Мениджъри на ниво19 ти век. И ужасяващо технологично изоставане.

90 процента от македонците отричат да са българи. 90 процента от човечеството отрича Земята да е плоска повърхност с ледена стена около нея.

Прочетете проучването. С най-ниска степен на научна грамотност са хората над 60г. Със средна грамотност са хората със средно образование и жителите на малки градове - до 100 000. С висока грамотност са младите, висшистите, гражданите на Москва, Санкт Петербург. Ако направят тук подобно проучване какви мислите ще са резултатите в някое село край Кърджали

Ето линк https://wciom.ru/analytical-reviews/analiticheskii-obzor/pochemu-neobkhodimo-prosveshchenie-ili-snova-o-rasprostranennykh-zabluzhdenijakh

Скоростта на пътническите самолети е около 900 км в час, докато скоростта на въртене на Земята е 1700 км в час. Скоростта на въртене на Земята не е доказана . Скоростта на Земята в орбита била 110 000 км в час,което е абсурдно.

Не знае баба ти

Интересно, кой е дебилъа соросоид родил тая тъпотия. Ако беше тук в Америка, да го повярвам, но в Русия едва ли.