Webit и МОН вдъхновяват цвета на нацията с второ издание на Webit.X

Поради огромния успех на последното издание на фестивала, този път той ще се проведе в Националния дворец на културата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напразно МОН се забърква в това търговско мероприятие. Има десетки наистина научни форуми, където ученици, студенти, всеки, който може, показва и демонстрира постиженията си.

Интересно, дали цветът на нацията е само този, който може да даде 1,5 работни заплати за 3 дни ? Явно не се очаква много от такъв цвят, щом искат да променят съдбата само на едно дете, а на не на цялата нация ...

Едно време поне беше безплатно. Сега за цвета на нацията от Каспичан и Полски Тръмбеш е непосилно едно такова ТНТМ. Обаче разни бивши комсомолци ще държат речи и ще нагъват кифтета баш като тогава. Доктор хонорис кауза Боеко Маркучев ще им държи една реч за елипсата и магистралите на успеха, съвсем кат Бай Тошо с целите проводници.

"Webit може да вдъхнови учениците за развитие на техните интереси и способности във важни технологични направления, като изкуствен интелект, блокчейн, биотехнологии, биоинженерство и безброй много други интердисциплинарни науки. СРЕЩУ 700лв на калпак!!!!

700? Нещо си мноооого далече от бранша.

Този пъпеш в средата на снимката позира в стил ИДИЛ. С пръстчето нагоре... Така наречените му фестивали, платформи и тн. са просто събрани от кол и въже всякакви фирми и продукти и разни тарикатчета, които в стил motivation speech да ни приказват глупости. Поредната пара в свирката, вместо в двигателя.

Смях в залата! :))))

Това е пълен въздух под налягане в стил американски мотивационни лекции. Големи думи, малко съдържание. Светлинно шоу с малко реален смисъл. Всички съвременни мантри накуп - "изкуствен" интелект, блокчейни, финтех, балони, пунт и пластика ...

'Големи думи, малко съдържание'.. и 5к заплати ;) А ти зяпай парада на Червения площад..

то тва е за доене на мастити корпорации, не за посетители. какви са тези цени по над 100 кинта? да си гледат сами ИТ-джунджуриите недоклатени, и без тва нещо балонесто ми се вижда с някакви роботи и летящи коли, тъпня.

Аз така и не разбрах за кого точно е тоя "вебит". Елате и ни вижте с линк за билети по триста и... евро, а както вчера писах, за тия цени предполагам ставаш участник, а не само посетител с разглеждане. Не знам какво точно е сбърканото, ама за разглеждащи нормална цена е 5-10 лева макс.

Аз също рових и гледах но не намерих редовни цени да заведа детето че ми наду главата.Виждам само някакви по 135лв.-Тези по 65лв били свършили.Има ли някои информация за деца какво е положението?

Същият модел, както "златната младеж" на Тодор Правешки. Едни бяхме тенекиени....други станаха златни(златари).