Windows 10X може да дебютира през декември

Cпopeд aнaлизитe, тpябвa дa видим пъpвитe ycтpoйcтвa c Wіndоwѕ 10Х дo пpoлeттa нa 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10 е голямо ..... . Не си собственик на компютъра си , а някой на майната си.

Taka e. Не се собственик, а собсвеност на компютъра. Ама си е твой избор.

мисля, че е време другите производители да заложат по-яко на Линукс. Явно е че Майкросот се опитва да следва модела на Apple...

Не става дъма за това . Онзи ден ми се наложи да ползвам Зум .Пускам камери микрофони , давам разрешение на приложението до тях и нъц . На 7 е ок. Друг случай - забранил съм на лаптопа микрофона с хардуерно копче Т530 е модела ,свети муте скайпа си го пусна като стой та гледай . Да ходят да .... баба си .

Windows 10XP ????

Само миналата седмица съм върнал 4 лаптопа и едно PC към 8.1 :) А това са си кинти :)

И там ли ще пише вместо моето устройство - това устройство ? Кога от Майкрософт ще върнат собствеността на собствениците?

Не те ли е срам така да се възполваш от нечия умствено-техническа изостаналост?

хората искат да си ползват компютрите, не да се ъпдейтват нон-стоп. А и разликата в производителността е видима и без телескоп :)

Оня ден ми се наложи да пусна единственият компютър в офиса, който е с Уиндоус 10, че ми трябваше уиндоус машина да тествам нещо. Не беше пален от около година. Пуснах го в 10 сутринта, до 2 следобед инсталираше ъпдейти и се рестатираше. Изгубих си целия ден за един тест, който мина за 20 минути. Е, не беше съвсем напразно, припомни ми защо не ползваме уиндоус на работа.

На убунту и дебиан им отнема точно толкова време ако не си пускал машината дълго време... А и упдейтите могат да се сложат на пауза ако не ти се занимава сега :) Аз ползвам и уиндоус и линукс.... разликата не е много съществена от потребителска гледна точка.... Но уиндоуса може да прави доста повече неща от линукса след нормална инсталация... примерно може да стартира линукс приложения без да се налага виртуализация... В линукс с wine това е по скоро съвместимост с win xp

Аз имам компютри, които с линукс работят пъти по зле от с уиндоус... Говорим за съвременни маркови машини, произведени и доставени с уиндоус... за самоделките не мога да кажа..

Убунту и дебиан също се ъпдейтват всяка седмица... но явно не знаеш

Хахаха преименувай си го ако искаш...

глупости!!! Миграцията на Debian 8 до Debian 9 отне 30 минути на Core2Duo с архаичен бавен въртящ се хард диск. Не ми пробутвайте тезата, че на новоинсталиран Windows може да се прави нещо. То и текстов редактор няма като хората ....