Xiaomi изпреварва Apple по доставени смартфони през второто тримесечие

Средната продажбена цена на устройство на компанията е с 40% по-ниска от тази на Samsung и 75% спрямо Apple

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като имаме предвид ,че Oppo, Vivo, Realme, OnePlus са марки на едни и съща компания BBK Electronics излиза, че те са с най-голям пазарен дял!!!!

Когато един от главните играчи на пазара пусне нов модел, веднага продажбите му се увеличават. Затова се въртят, ту Самсунг, ту Епъл, ту Сяоми, до година и Хуавей отново ще се намеси агресивно в пазарната борба. Що се отнася до мен, аз мисля, че телефон по-скъп от 500 лева е излишно да се купува. За 500 лева получаваш мощен процесор, разкошен екран, неизчерпаема памет, 5G, NFC и всичко друго каквото ти е необходимо. Ако платиш 3000 ще получиш в някои от характеристиките от два до три процента повече, което така или иначе няма да усетиш.

Хуавей НЯМА вече да се 'намесва агресивно' в каквото и да било - тоя кораб отдавна отплува. И за 500 лева никакъв 'разкошен екран' не получаваш, освен ако нямаш проблеми със зрението.

Значи, да очакваме санкции отвъд океана по отношение на Xiaomi, каквито вече наложиха на Huawei - явно, там така разбират "свободната конкуренция"===

Имат ръст в продажбите на евтините им буклуци, при които Апъл няма никакъв интерес... Когато смятате Апъл, гледайте продажбите при флагманите. Иначе никога няма да разберете, защо Апъл са най-ценената компаня в света и ще продължите да дрънкате глупости!

колхозното чиоми продало малко повече тилифончета по 50 евро бройката из Африка и Азия, от Апъл дето продава по 1000 евро бройката! ХАХАХАХАХАХА Да ви имам статистиката!

да мечтай си, хуавей само в Китай да продават пак ще са в топ 5

никога повече нагризани тухли, вече съм с втори Xiaomi и пак ще си купя такъв, жена ми е с нагризана тухла и иска да го сменя вече, пълно дърво и струва 3 пъти колкото моя

Гроздето кисело, а панелник?

Ем то и Тойота продава най-много, ма по улицата се заглеждаш по Бенцове, БМВ-та и Тесли, а не по Тойоти, та така и с тия:)))

"...Хуавей отново ще се намеси агресивно..." – бАХАХАХ! тО УМРЕ, МА! Още през 2019 чичо Доналд ги застреля и свършиха курса. Телефоните отдавна заминаха, а шпионските им антени за GSM ги махат от всички бели държави. :)))

AMOLED, 120Hz, HDR10, 450 nits (typ), 1200 nits , Size 6.67 inches, 107.4 cm2 (~85.6% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~395 ppi density) Xiaomi Redmi note 10 Pro , Цена около 500 лв ... та, ко речи за екрана?

А бе, тъпак, доскоро се хвалеше с Хуявеи, дето бяха номер едно... Кво стана, а?

Петърчо, ставаш смешен с тея глупави заучени фрази, гроздето не е кисело, а е вкиснато, затова си купувам друго, по-добро

еей ето го и дежурния трол разбирач, аз никога не съм имал хуавей така, че няма как да съм се хвалил, така че ни спести малоумните си коментари

дали? телефоните си вървят, а САЩ, Англия, Австралия и Канада не са "всички бели държави", те дори не са и бели вече хахах

Само комплексарите с малки... заплати държат да се фукат с прескъпи телефони. След едва две години всеки модел е вече морално остарял. Шауми за 400-500 лева върши абсолютно същата работа като ябълка за 3000. Ако имаш излишни пари, дай ги на хора в нужда...Останалото е гъзария и простотия.

Заглеждат се комплексарите. Като тебе.

Ти явни имаш мозък на павиан и за това така мислиш. Как точно ще сравняваш кола, която струва колкото къща, с някаква пластмаса, с малко метал? Телефоните от всички марки вече са на едно ниво, а Бенца вече отдавна не е на Apple.

Сменя плочата като гей - посоката Мр 123...

Има една по-важна статистика и тя е "Най-продаван телефон", а не марка. Когато някой мине апъл пак се пробвайте с анти рекламата!

Само комплексар може да нарича човек комплексар без да го познава...

Show off - цитирането от теб Шиоми ням а 5g.

Апъл имат 4 нови телефона и продават 2 поколения назад... Може би е добре да спрете да говорите глупости! само се излагате! С апълски телефон съм от 2009 година! Но цена качество е най-добри са Шаумитата, не всички модели но имат доста успешни!

Ко речи? Казах най-продаван телефон, той ми говори за колко нови имал Апъл...