17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надпреварата в лудостта продължава с пълна пара... А как сме с батериите, сменят ли се или трябва да ги разбиваме за да я извадим?

Нещо света се е сбъркал. Как може да се патентова правоъгълник, па бил той и с огънати ъгли и ръбове? Този дизайн се ползва от ювелирите от хилядолетия навярно. Да се патентова технология за производство на такъв дисплей може........ ама форма....

Като направят джикитайците собствена ОС, пак да се обадят. Дотогава - до джендърския ПЪНдроид на Бай Брадър (don't be evil, намиг, намиг), ябълката е по-малкото зло.

гризнаха корица. Сега китайците ще ги съдят за нарушение на патентни права....както Ябълката осъди Самсунг за формата на дизайна на корейските телефони.

BRCK

Имал съм Шаоми от Ми3 до Ми5С+. Много съм доволен - ще си взема скоро пореден флагман на марката. Ми8 или МиМикс3 или нещо по ново. ХуйВей започнаха добре, но много и неоснователно вдигнаха цените и гонят самсунга вече.

Щом китайците са го патентовали, значи вече са го направили!!

нарапаната ябълка загнива от китайските червеи,а и хуявея и шаомито все повече го нагнитат на гнилия капитакизъм

то в китай е комунизъм ватенко с милионери и милиардери по комуноиден тертип :)))))))))))

в Китай е комунизъм колкото в България е демокрация ;)

Много готино изглежда ама като му сложиш 3 кейса защото при 1-во изпускане и екрана е фира ще е като всеки друг телефон. Те затова телефоните имат рамки повечето в която рамка има миниатюрна цепнатина за да може при падане да поеме до някаква степен удара и да не хакне директно екрана. От дизайнерска гледна точка 6 от практична 2-3 поне моето мнение е такова.

Ама залепете му една джендърсака халка на гърба и няма да ги изтървавате тия телефони. В OAE тия халки са златни и платинени. Моята е квато доди за 1,5 $.

Виждам как прецаканите фенове на недуразумението Apple започнаха да подскачат - само вижте коментарите и веднага ще разберете какви сухари са зомбираните от Джобс сноби. Хубавото в цялата история е, че Apple върви по стъпките на BETAMAX и ще отиде на дъното, където му е мястото. Само заради комплексираните гъзари и псевдобогаташи тази марка беше "водещ производител".

гледам получаваш оргазъм само при мисълта, че на апъл нещо може да им се случи ... ... сигурно Джобс тайничко се е промъквал в детската градина и ти е изпапквал десертчето, та затова сега толкоз злоба таиш към него.

Функционал

Когато в България през 60-те години имаше мобилни телефони, ДЖОБС още е пикал на сламките в двора на баща си.Обаче и това явно не знаете.

през 60-те год. селско ченге даже и не сте сънували,че може да има такава технология а сте давали рушвети на тел. техници да ви прекара дериват с шайба която още ви се върти в плитките мозъчета

Катушка?!??

Абе вие за Леонид Иванович Куприянович (LK-1) или за Христо Бъчваров чували ли сте? Ако не сте, прочетете, току-виж сте научили нещо...

да, голям кеф - apple-то на дъното и рови още по-надолу - там са Nokia, но и те взеха да се измъкват вече

Функционал

Момчетата отгоре, хабер си нямате, какво имаше едно време в България, очевидно сте десетоноемврийски плодове.Пообразовайте се малко, почетете и ще разберете къде беше България и къде е сега.В България имаше истински мобилни телефони в мрежа , доста преди "легендарния" разговор на улицата в САЩ.

Предлагам войната с Xiaomi да започне веднага, че ще ги изпуснете като Хувей... (въпреки, че и тия сте ги изпуснали)

Предлагам да скочиш от някоя по-височка сграда и да прекратиш житейските си мъки, на малоумен клоун.

Нямаш никакво чувство за гумор.

Функционал

Да те последва, вероятно.