17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам войната с Xiaomi да започне веднага, че ще ги изпуснете като Хувей... (въпреки, че и тия сте ги изпуснали)

Предлагам да скочиш от някоя по-височка сграда и да прекратиш житейските си мъки, на малоумен клоун.

Нямаш никакво чувство за гумор.

Да те последва, вероятно.

Виждам как прецаканите фенове на недуразумението Apple започнаха да подскачат - само вижте коментарите и веднага ще разберете какви сухари са зомбираните от Джобс сноби. Хубавото в цялата история е, че Apple върви по стъпките на BETAMAX и ще отиде на дъното, където му е мястото. Само заради комплексираните гъзари и псевдобогаташи тази марка беше "водещ производител".

Много готино изглежда ама като му сложиш 3 кейса защото при 1-во изпускане и екрана е фира ще е като всеки друг телефон. Те затова телефоните имат рамки повечето в която рамка има миниатюрна цепнатина за да може при падане да поеме до някаква степен удара и да не хакне директно екрана. От дизайнерска гледна точка 6 от практична 2-3 поне моето мнение е такова.

гледам получаваш оргазъм само при мисълта, че на апъл нещо може да им се случи ... ... сигурно Джобс тайничко се е промъквал в детската градина и ти е изпапквал десертчето, та затова сега толкоз злоба таиш към него.

Когато в България през 60-те години имаше мобилни телефони, ДЖОБС още е пикал на сламките в двора на баща си.Обаче и това явно не знаете.

нарапаната ябълка загнива от китайските червеи,а и хуявея и шаомито все повече го нагнитат на гнилия капитакизъм

Щом китайците са го патентовали, значи вече са го направили!!

то в китай е комунизъм ватенко с милионери и милиардери по комуноиден тертип :)))))))))))

през 60-те год. селско ченге даже и не сте сънували,че може да има такава технология а сте давали рушвети на тел. техници да ви прекара дериват с шайба която още ви се върти в плитките мозъчета

Ама залепете му една джендърсака халка на гърба и няма да ги изтървавате тия телефони. В OAE тия халки са златни и платинени. Моята е квато доди за 1,5 $.

BRCK

Имал съм Шаоми от Ми3 до Ми5С+. Много съм доволен - ще си взема скоро пореден флагман на марката. Ми8 или МиМикс3 или нещо по ново. ХуйВей започнаха добре, но много и неоснователно вдигнаха цените и гонят самсунга вече.

гризнаха корица. Сега китайците ще ги съдят за нарушение на патентни права....както Ябълката осъди Самсунг за формата на дизайна на корейските телефони.

Катушка?!??

в Китай е комунизъм колкото в България е демокрация ;)

да, голям кеф - apple-то на дъното и рови още по-надолу - там са Nokia, но и те взеха да се измъкват вече

Като направят джикитайците собствена ОС, пак да се обадят. Дотогава - до джендърския ПЪНдроид на Бай Брадър (don't be evil, намиг, намиг), ябълката е по-малкото зло.

Момчетата отгоре, хабер си нямате, какво имаше едно време в България, очевидно сте десетоноемврийски плодове.Пообразовайте се малко, почетете и ще разберете къде беше България и къде е сега.В България имаше истински мобилни телефони в мрежа , доста преди "легендарния" разговор на улицата в САЩ.

Нещо света се е сбъркал. Как може да се патентова правоъгълник, па бил той и с огънати ъгли и ръбове? Този дизайн се ползва от ювелирите от хилядолетия навярно. Да се патентова технология за производство на такъв дисплей може........ ама форма....

Надпреварата в лудостта продължава с пълна пара... А как сме с батериите, сменят ли се или трябва да ги разбиваме за да я извадим?

Абе вие за Леонид Иванович Куприянович (LK-1) или за Христо Бъчваров чували ли сте? Ако не сте, прочетете, току-виж сте научили нещо...