Xiaomi представи сгъващ се хибриден велосипед

Mi Qicycle Electric е с достъпна цена и максимална скорост от 25 км/ч

Обратно в новината

Коментари - Xiaomi представи сгъващ се хибриден велосипед | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Написах че оригиналните сгъваеми колела са английски и марката е brompton И ... ме изтриха, щото не знаят най вероятно

Сигурно ще има мераклии за такова колело но баш файдата от каране на колело е да поддържа човек във форма та електрификацията и моторизацията не са за мене поне. Сгъваемо е може би удобно ако човек живее на тясно в града, но добро колело със скорости - mountain-байчесто та да може човек да кара навсякъде - върши най-добра работа, поне за мене.

Така си е. Скоро пробвах едно тайванско досущ Балкан-че, само че онова беше 70, а това - 780 лева. По-малко и по-дървена изработка.

Балканчето беше много хубаво колело, караше се много лесно и без батерии и без скорости, а пък мотопедките Балкан 50 бяха неповторими. Спряхме уникални производства, вместо да се доинвестира в по-нататъшно усъвършенстване . България цъфтеше и преуспяваше по всички направления, владеехме целия руски пазар и в някои производства имахме отлични позиции и на запад, докато някой ни наложи мегаломанската идея за суперзавод в Радомир, кедето се инвестира целия ресурс на държавата и всичко потъна , милиарди долари без никаква възвръщаемост, последва и краха на завода за компютри в Правец и това беше, партийците така забодоха държавата, че още берем последствията.

Като грачиш поне си проверявай грака за очебиещи глупости. Балканчетата 50 кубика спряха да ги правят доста години преди 1989-а майсторе.

балканчетата бяха най-добрите ... само защото просто нямаше други! всичко което пишеш са просто митове и легенди нямащи нищо общо с действителността.

Симмсончетата бяха доста по добри от балканчетата

Тъпи идиотчета, вземете малко се пообразовайте. Мисълта тук е това което сме правили едно време преди 40 години , сега го копират японци, китайци и др.

Такива и Има отдавна, китайците са краднали пак Мисля че беше английска фирмата

Г-н Кристиан Антонов, Би било добре да проверявате информацията, преди да я публикувате. Доставната цена на този велосипед е $600 без ДДС, Мита и печалба на търговеца на дребно. С тях цената на дребно в Бъл-я ще е......2000лв. Съветвам Ви занапред да давате актуални КК цени за Бъл-я -иначе си е чист популизъм....

Кое точно му е сгъваемото???????????

Ааа, на автоморгата имаме такива машини, че става капачки за лимонада!

Добра идея но като всичко друго китайско изглежда направено с теслата и едва ли ще функционира дълго.

Как се сгъва?

не е като Балкан-четата от едно време. Виж в ютюб: ySdXDH4w-lM (за съжаление е на френски, но добре показват механиката)

Точно като Балканче е :)

Дизайнът са го гепили от нашето прословуто "Балканче" - единственото и неповторимо колело, излязло на мода у нас през 80-те, което е било верен спътник на цяло едно поколение деца по онова време, които вече са чичковци с коремчета и очила, към днешна дата... Но пък са имали поне хубаво детство. Ех, носталгия! ;-)