Xiaomi влизе в рекордите на Гинес

Компанията отвори над 1000 магазина за година в една държава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То па аъфоня един фон

Като покрият като нас цяла държава с 5Г за 3 дена - тогава са се хвалят. Аре да ги видим с Китай. Е как да открие някой 1000 магазина в тези 2 държави? Ми Китай са 1,2 млрд. В България има повече Лидъли на глава ит население отколкото там този магазин.

Мащабите в Азия са мечта за останалия свят.

платежоспособността на западния свят е мечта за Азия

За съжаление няма да е вечно. Ако нещата вървят с такива темпове, до около 10 години ще е различно. Европа и Америка така и не осъзнаха, че хората са богатство.

Мисля че за тебе Китай са 5 китайски града, а не държавата. По-голямата част ит Китай получават 3х по-малко ит пенсионираната ти баба.

Това, че сега получават малко, не значи, че ще е завинаги. Става въпрос и за икономиката на държавите. При положение, че производството на Индия и Китай е огромно, пазарите са огромни, неминуемо е да расте и стандарта им. Така е станало с Япония и Южна Корея.

"платежоспособността на западния свят е мечта за Азия" - беше преди 10 години, явно си много назад и не си ходил в Азия, там е вече центъра на икономиката, технологии и т.н.

Така е. Може до тогава да са умрели и да не получават нищо. Това е друг начин за увеличаване на средната заплата в страна в която има повече хора от нужните. Може може... Всичко може след време...5 10 20 50 100 години... Кой да оспори поста ти.

усещам, че скоро Xiaomi ще стане "заплаха за националната сигурност на САЩ" и ще има санкции

Ами ще отварят, защото смартфончетата им са на цените на слушалки за айФоня!