Япония ще участва в експедицията на САЩ към Луната

Все още не е ясно как азиатската страна ще се включи в проекта

Обратно в новината

Коментари - Япония ще участва в експедицията на САЩ към Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както се "включи" в Първата война в Залива.....ФИНАНСИРА американската война. Втората война в Залива вече беше с китайски заеми. Така ще бъде и в основната "Лунна мисия".

Е как с какво ще участват ... с пари.. то е ясно. След Китай, втория най-голям кредитор на САЩ е Япония и .. понеже явно вече няма на къде да нарасатва дългът на САЩ, Японците ще трябва да финансират американския бюджет по различни начини... покупка на летящи ковчези за по няколко милиарда, участие в мисии на НАСА пак за по няколко милиарда (щото на НАСА бюджета е крайно недостатъчен за поставените цели - справка НАСА) и така....

Отде ви изравят бе.

Не ги избират. Те дебилите сами напират да се изявят.

Хитри тия американци бре! Вместо да оберат парите на пенсионерите, за да правят безаналогови оръжия, те прибират парите на чужденците, за да ходят по луните...

Какъвто и да е Путин, но от 2019г жените над 55 г и мъжете над 60г в Русия.....НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ. Иди кажи на К ауна да приеме такъв закон в България!!!!

Se taia

Антикомунисте!!! Ти изобщо разбираш ли какво е данък? Каква е разликата между пряк и коствен данък? Има ли разлика между данък и осигуровка? Ако не можеш да отговориш на един от тези въпроси, не си наясно изобщо каква е ситуацията в Русия, а си облъчен с фалшиви новини. Да те ограмотя малко. Първо, няма как да не плащат никакви данъци, защото най-малкото цената на крайния продукт на стоките, които те купуват ВКЛЮЧВАТ тези данъци (ДОД, ДДС и т.н.) Второ, осигуровки - не плащат пенсионерите, които не са на трудов договор, но това е в цял свят, не само в Рашистан. Единствен данък, който може да им се "опрости" реално е данък общ доход - НО само ако работят. А какъв пенсионер си ако работиш? Накратко - пенсионерите в Русия са много по-зле от нашите, колкото и да се опитват да го прикрият клоуните рашисти.