Япония върви по стъпките на SpaceX

Скоро предстои и първият старт на новата си ракета H-III

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проба

И-и - ОТНОВО прогресивните сили по света (като цяло всички БЕЗ юдо-мангалите Мъск и НАСА) показват и доказват, че малкото, което реално са направили юдо-мангалите, може да го направи и ВСЕКИ друг. Това, което не може да направи друг - е просто тлъста мангалска лъжа, защото НИКОЙ не може да го направи. Аполо, Луната, Марс и т н. Нищо от това не се е случвало - нито някога ще се случи, в сегашната ни епоха.

Ку-ку!!!

Кое не се е случвало? Несвързана мисъл, на колко ракийка си?

BajMihal

Не очаквай някаква логична мисъл от тоя. Това е форумния шут. Той не мисли, а пише каквото му наредят... за няколко копейки повече :)

BajMihal

Всеки но не и рушляците :) Къде им е ракетата, която връща първата си степен? ООО, забравих, те ползват само бъдеще време...

Веднага да се забрани излитането на подобни ракети. Веднага да се заменят с електрически двигатели. Това пуши повече от автобусите на ДАП София да го ева. Това не е екологично. Да се забрани.

Аполо Нанайси е бил многократно изнасилен от съветски войници по време на съвместо учение на Варшавския договор, състояло се точно по време на кацанията на американците на Луната. И от тогава е тази негова мания - ако успее да отрече, че кацането на Луната никога не се е случило, може и да отрече (за себе си), че това което му са сторили съветските войници не е било реално. И като всеки по-простичък представител на нашата нация, той по прзумация мрази евреите и всички успели хора, защото той лично никога не може да се докосне до този лукс....

Прости овци, глупавичките ми. Спрете да вярвате на чифути, евреи, юдеи, илюминати, соросоиди, бил гейтс, безос и т.н. Те всички ни лъжат и единствената им цел е да ни заробят. Точно евреина Мъск е организирал голямата конспирация наречена програмата Аполо на НАСА, но кръстена от мене Аполо Нанайси - защото такова нещо никога не се е случило. И никой никога не е кацал на Луната, освен Русия и Китай и те само с роботи, дориги и роувъри, но не и сами!!!

иди пий едно кафе поне...

А къде беше? В Карлуково ли? И как беше там? Имаше ли много Наполеоновци?

Да ти изгният от рак червата, чифутска мършо! Ало, модератора? Що не го триеш тоя престъпник в момента, в който спомене думата "евреин" - както правите с мене?

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей.

Костадине, престани с глупостите дето ги ръсиш.

На теб Природата ти е изтрила Мозъка, няма какво повече да се трие при теб.

мааамка му нееезнам

Япония върви по стъпките на Спейс Екс. Ако беше Роскомикс да се впечатля, ама какви са тия Спейс Екс.

DMS Аполо Нанайси на 1377!