Коментари - Японска фирма избра SpaceX, за да отиде на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

THE MATRIX HAS YOU

Еми честито. След 60-тина години значи може и да успее да отиде.

Мислиш ли?

Е, освен ако не се получи като с "приордърите" на новите Тесли. Дето Мъск два път иска предплата и четири пъти отлага пусковия срок. И още не са готови. А междувременно продаде цялата фирма. В тоя случай от 60-тина години периодът почва да клони към плюс безкрайност.

Mask обаче е фантастичен човек и с фантастичните си постижения вече е влязъл в историята - като ТВОРЧЕСТВО! Но наглите ватенки в своята космическа импотентност имат дързостта да оплюват дори него, сякаш това е вторият Навални. Въпреки, че е разбираемо: той (какъв ужас!) им открадна бизнеса в космоса. А "най-големия човек“ на всички времена за ватенките - Путин е пълен лузър, икономиката му и рублата е срината, стандарта на живот потъва непрекъснато все надолу, безсмислени войни е започнал .С целия свят е развалил отношенията.... дори и спортистите му , благодарение на него без Олимпийските игри останаха! Такива ми ти комунистически работи…

Защо никой не иска дори да се приближи до фалиращият мурзилки батут ? Всички бягат от потапящите се в Тихия океан руски ракети, като от проказа. 1. Частната компания на Маск от началото на годината изстреля 14 тежки ракети и една свръх-тежка ракета със своите собствени двигатело. И с екип от само 7 000 души 2. Русия с екип на Роскосмос от 240 000 души - 34 пъти в повече!!!, успя да направи и пусне само 10 ракети, от които само 2 тежки 3. На практика всички търговски клиенти избягаха от ватенките при Mask, а руските двигатели загубиха напълно икономическата конкуренция с двигателите „Мерлин“ на Маск . Това е всичко, което трябва да знаят ватните „патриоти“ за руските двигатели и астронавтиката..

тихо ве ракето

Тъпите красни тролчета, дори не могат да измислят едно скопосано изречение. ТЪГрагедия. Старши вицепрезидент SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - само 15). Плановете за следващата 2018 година - 60% от световния пазар на търговски пускания (ЕС - 30%, Русия - по-малко от 10). Скоро ватния скот ще бъде фалирал и вписан в червената книга на изчезвашите алкохолици. Ватники КАПУТ.

По правописа и изказа личи, че си руснак. Дано да греша, но ако е вярно, ще е много, много жалко!

Плеснаха с ръце и се прегърнаха.....идилия

тя наскоро цяла япония се озова на астероид, от там с батут ще скочат до луната

Какви глупави хора са тия японци. Що не дойдат тука в дирския форум да им обяснят троловете как нищо не разбират и че Илончо само обещава ама нищо не прави и ей сега ще фалира и какво беше още?

И още, че Земята е плоска и само се занимават с глупости. И още подобни...

И още, че Земята е плоска и само се занимават с глупости. И още подобни...