17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно човека говори, базирайки се на опита, който има. Предтавям си колко лайна са летели из тоалетната, докато разберат как се ползва правилно :)

хм, от тези съм дето вярват, че америкнаците са кацнали на луната. Ама де са акали?

Направили са една външна тоалетна, като на село. :D

Аз имам една на "Видима", купиях я за 70лв, ще им я продам изгодно за 1М долара. Бонус ще е бавнопадаш капак и тоалетната хартия за поне 10 американски нужди.

Американското изобретение е памперса,а кенефи да градят не им стига акъла((

Не знам при полета до Луната как са акали. Сигурно са стискали до там и обратно и са чакали да се прилунят (приземят). Сигурно още има ако на лунната повърхност :)

С позволение на режисьора от студиото в Холивуд.

Винаги е по-добре да си купиш нещо наготово вместо да го разработваш тепърва - още повече когато някой изостанал алкохолик е готов да ти го шитне за жълти стотинки спрямо цената на собствената разработка.

Schilo

"Високотехнологичните" не могат един кенеф да направят! Смях!

информацията ти е от? - не ми казвай, дир (dirt) бг

и на земята тоалетната си е важна. Ами къде са кензали американците толкова години?

Къде, къде...Както винаги! В гащите са срали! кат тия луди крави от Доналд Дък !

Те затова и са измислили памперса, и толкова им стига

Имали са кенефи още от Джемини. В совалките също е имало кенефи Waste Collection System, които обаче не са направени за продължително ползване и изхвърлят течностите в космоса. Ама това няма как да стане на МКС. На Скайлаб дори имало баня. Инак са направили нов кенеф за дългосрочно ползване предвиден за кораба Орион и май тази година ще го качват на МКС за тестване.

хм, а с какво ще я качват?(тоалетната)

Виц: Когато тялото било създадено, всички части от него искали да бъдат Шефа. Мозъкът казал: - Аз трябва да бъда шеф, защото контролирам всички функции на тялото. Краката казали: - Ние трябва да бъдем шефове, защото ние пренасяме мозъка наоколо, където поиска. Ръцете казали: - Ние трябва да сме шефове, защото ние вършим всичката работа и печелим пари. И така после било сърцето, белия дроб, очите, докато накрая и задника поискал да бъде шеф. Всички части започнали да се смеят на идеята. Тогава задникът се блокирал и отказал да работи. След известно време очите започнали да се затварят, ръцете се парализирали, краката изтръпнали, сърцето и белия дроб изпаднали в паника, а мозъкът изпаднал в треска. В края на краищата всички решили, че задникът трябва да бъде шеф и нещата преминали. Всички части си вършели своята работа, докато Шефът само си седял и изхвърлял навън боклуците (лайната). Бизнес поука: Не е нужно да си мозък, за да бъдеш шеф - всеки задник може да бъде.

Право е япончето - много е важен задника и трябват грижи за него. Парадокс и смешно е, че според него най-добрите в космическите технологии са не прехвалените сащистанци, а руснаците :):):)

Много сте ходили в космоса, за да знаете какво трябва. В подводните филмови студиа има нормални тоалетни. :-)

умник, бе! Тука има ГРАВИТАЦИЯ. Макар и под водата ... Ха - ха - ха ...

НАСА сериозно ли години наред не могла да разработи своя космическа тоалетна? Ама съвсем сериозно ли?

Всъщност още в Джвмини НАСА е имала тоалетна, но много несъвършена и както разказва един от космонавтите при полет от няколко дни започвало много да понамирисва.

хм, от тези съм дето вярват, че америкнаците са кацнали на луната. Ама де са акали?

Хайде соросчетата да напишат пак колко е напред технологично любимата Америка, а ние да се посмеем!

Да благодарим на чистачите на тоалетни в космоса. Спасиба.

Малеййй! Ами преди да отидат чистачите къде са се облекчавали горките астронавти? В памперси, които после са изхвърляли в открития космос? Затова ли напоследък се говори, че космосът е много за.сран?

Те са и еколози и рециклират (мажат на филия) всичко ....