YouTube блокира "Скай нюз Австралия" заради отразяването на пандемията

От видеопортала не предоставиха по-подробна информация за съдържанието, представляващо нарушение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейсбук + Инстаграм + Ютуб + Гугъл = министерство на истината.

Е, сега вече поне е ясно, на кого е подвластна Гугъл...

Това показва силата, която са придобили FB, Google и другите мега ИТ компании. Ако бизнеса ти минава само през техните платформи и решат да ти го затрият могат да го направят с един клик на мишката.

"демокрация", та дрънка. свобода на словото, ама друг път. егати повсеместната цензура.

Аз пък съм спал с негърка.

Разрешено тогава! ;)

Всяка линия, която не е успоредна с линията на Партията е крива линия. За нещастие на либерастите от ютуб, има Rumble, в която се публикува всичко без цензура и скоро тубата ще остане в историята.

И там врякалниците ще си се надвряквате пред нулева публика. Айде марш там, там ви е мястото.

Ей, мършо - ще ти излезе скоро късмета някъде, ми се струва... А аз съм много добър по математика.

Твойто чясто е в кенефа да правиш истни удоволствия на африканци и араби.

Само споменаването на лекарствата за които се изказа положително М-р Тръмп.....гарантира блокиране на медия дори както Скай Нюз.

И щатните и самодейните врякалници газ пропикавате като ви блокират достъпа до медии през които не се спирате да лъжете. Шибани врякалници не се наврещяхте ей.

Виж сега Deep Asshole, на мен не ми пречи, че си дебил. Но не давай наклон на х.я на тези, чиито изказвания не съвпадат с твоята овча простотия и по-леко с тона, защото не е здравословно...;-)

„И ще познаете Истината, и Истината ще ви направи свободни." (Исус Христос) Приятели, на прага сме на най-решаващата битка в историята на човечеството – битката за Истината, скривана зад дебел слой пропаганда, лъжи, всяване на страхове и налагане на токсични решения за несъществуващи проблеми. По всичко личи, че бързо наближава онзи критичен момент, когато ще трябва будните хора, водени от Христос (във всеки един от нас, а не в ново физическо тяло) да заявим позицията си ясно и да бъдем готови да я отстояваме, каквото и да ни струва това. И без това нямаме нищо ценно за губене, освен душите си. А те ще опитат да посегнат именно на тях. На свободната ни воля. Да ни превърнат в дистанционно-управлявани биороботи – кукли на конци в ръцете на Антихриста. Тогава ще е особено важно да бъдем задружни, защото отделният човек е слаб и лесно може да бъде пречупена волята му. Затова и полагат толкова усилия да ни откъснат един от друг или да носим маски, които посъзнателна карат човек да мълчи и да не отстоява това, в което вярва. Но заедно – обединени в Любов, Мъдрост и Истина – привличаме могъщи сили на помощ от духовния свят („Дето са двама или трима събрани в Мое Име, там Съм и Аз посред тях." – Исус Христос). Светът все още не е видял силата на Христос, но той ще се включи само ако ние Му покажем, че сме достойни за Неговата помощ и няма да Му обърнем гръб при първата опасност. Иде време на матура за всички Синове и Дъщери Божии. Не ни е нужно мнозинство (но всеки съмишленик е цяло съкровище), понеже един добър човек се равнява по сила на 1000, че и на много повече – помним поучителната история със Содом и Гомор, които щяха да бъдат спасени ако се намерят поне 10 праведника. От всички нас зависи как българският народ ще посрещне последните дни на вече отминаващата епоха, а това на свой ред ще отключи редица благотворни или разрушителни процеси за цялото човечество. Според Учителя Петър Дънов кулминацията на събитията ще бъде в периода 1999-2044г. – сега се намираме точно по средата и от нашите действия или бездействия зависи как ще продължи историята на човечеството, от което сме неизменна част. Целият Духовен свят днес с вперил погледи в нас и ни нашепва: Търсене Истината и – когато я откриете – съберете смелостта да я отстоявате дори с цената на живота си. А докато се готвим за онези важни неща, за които пророкуваха Христос (facebook.com/dete.na.svetlinata/posts/5891820130860407) и други пророци (istina.bg/12-chas/) – отбивайте се често в безценния сайт "От Извора" и си сверявайте часовниците, преди свободата на словото да е станала съвсем невъзможна. Защото човек без знание може най-лесно да бъде воден за носа. Нека не позволяваме това. Тепърва много маски ще паднат. А ако някой мисли, че нищо не зависи от нас, може би не е гледал филма "В като Вендета" – препоръчвам го.

Не разбирам защо си написал "Комунистическа диктатура идва, те решават какво е дезинформация и какво е информация." - при положениее, че това си е чиста КАПИТАЛИСТИЧЕСКА пропаганда скрита удобно зад демагогси "демократични" изрази за да минава по лесно. (т.е. да ти влиза по мазно) Явно не си от израслите при Соца, а си от новородените с промитите мозъци!

А НА АНТИХРИСТА НЕ МУ ХАРЕСВА ИСТИНАТА

В мозъчните ядра на Гугъл са събрани сериозни интелекти. Те много добре знаят, както и тяхните гей-дружки в Туитър, че така само ще насърчат хората да излязат от сферата на Гугъл, тоест т.нар. индексиран нет, за да дишат чистия въздух на ИСТИНСКИЯ НЕТ, който все още представлява съкрушителните 90% от всичкия нет. Изглежда смятат, че могат да локализират и неутрализират всеки появил се тръст, който се опита да вдигне паралелни свободни платформи, това е сериозен човешки капитал и те смятат, че такъв не би могъл да се акумулира другаде, без тяхното знание. Комунистическа диктатура идва, те решават какво е дезинформация и какво е информация. Тези хора забравят, че техните империи са дигитални, докато Федералното правителство е напълно реално, сега на власт може да е Байдън, но ако Тръмп се кандидатира пак след 3 години ще го преизберат, този път няма да успеят с шашмите, и тогава тия пичове от Гугъл ще разберат какво е да ти национализират бизнеса, а ти самият да ядеш приклади в зъбите. Дигитални гей - диктаторчета, сър.

Не разбирам защо си написал "Комунистическа диктатура идва, те решават какво е дезинформация и какво е информация." - при положениее, че това си е чиста КАПИТАЛИСТИЧЕСКА пропаганда скрита удобно зад демагогси "демократични" изрази за да минава по лесно. (т.е. да ти влиза по мазно) Явно не си от израслите при Соца, а си от новородените с промитите мозъци!

"свубодни" блукират "свубодни" ли

явно си влюбен в буквичката "У"...

Ако зависи от мен: Ще има тотална забрана на фейсбук, твитер, ютуб и т.н. "социални" мрежи. Всичко ще бъде филтрирано.

Ами и те това правят, филтрират. Само старата достойна консервативна демокрация го може това. Тези са розови комунисти и тепърва ще правят страшни поразии по света.

Не ми се мисли какво щеше да стане, ако се бяха опитали да наложат такива "локдауни" през 80-те или 90-те. Дори през комунизма след аварията в Чернобил не посмяха да наложат "локдаун". Но тогава хората не бяха овце. Ако това беше станало тогава - със сигурност щеше да има много кръв, и много избити "лидери". Сега обаче е друго. Младите са зомбирани овце: не него/нея трябва да бъде предоставен "смартфон" с безлимитен интернет + фейсбук + инстаграм. И друго не му трябва на зомбито. То си седи заключено, и пътува "виртуално". Говори си с "приятелите" също "виртуално". Поръчва си всичко "онлайн". Обучава се "онлайн". И не разбира, че няма никакво бъдеще. Нормалното приключи. Това е "новото нормално". Иначе, всичко беше конспирация.... е, явно не всичко е конспирация. Докато младите не се "вдигнат" - няма какво да се промени. Време е за въстание. Но не с яйца и домати. Дядовците ни са се били за свободата си, и всички са защитавали каузи. Дали в сегашно време тези каузи изглеждат правилни или грешни - няма никакво значение. Те са давали живота си за тях. Умирали са и са убивали за свободата си, и за родината си. Дали щяха да се изплашат от една настинка, и да се оставят доброволно да ги мачкат????? Отговорете си сами на този въпрос.

Ама разбира се... всичко, което не съвпада с официално налаганата пропаганда се забранява и блокира :) Е, аз казвам - ковид НЯМА! Това е обикновен грип, на който просто му лепнаха ново име, и казаха - "ама това е много опасен вирус". Е, не е. Просто до сега никой никога не е броял всеки ден "болните", както и не е давана сводка на всекидневно умиращите хора. Харесва ли ви или не - рано или късно всички ще умрем. Никой до сега не е избегнал това. В момента - докторите и да уморят някой... вече няма лекарска грешка. Има ковид. Точка. И така... всичко, което обявяваха за "конспирация" се сбъдна. И най-важното е, че абсолютно всички други респираторни заболявания изчезнаха. Вече няма настинка, няма грип. Има ковид.

невярна информация е всичко което противоречи на централната правителствена комунистическа пропаганда или не е одобрено от тях. Вярна информация (независимо какво казва) е официалната правителствена "информация", разпространена чрез купените и строго зависими медии. Ако някой се осмели да попита как и дали работят маските, това е невярна информация. Ако говори за ефективни лекарства спрямо китайския вирус, също е невярна информация Обаче ако правителството ви разкаже нелепа децка приказка че вируса е тръгнал от недопечен прилеп на пазарчето в ухан, това е вярна информация. Също е вярна информация ако ви плашат до смърт 24/7 с нови варианти на настинката. Това е положението.

И най-най-най важното: ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! Не случайно физер мизер вдигнаха цените на ваксините :) Така де - те няма да пуснат лесно кокала. Печелят се милиарди. За да печелят - се нуждаят от паника и локдауни. Хайде, да видим: има ли трезво мислещ, който вярва, че т.нар. "елит" спазва каквото и да е "мерки"? Не, не спазва. Те са по частните си острови, клубове, яхти и т.н. и тях никой не ги закача. Всичко е за плебса. За овцете. Овцете трябва да бъдат плашени. НО! Всичко е за тяхно добро. Овцата се дои, стриже, бие и коли за нейно добро :)

Абе олигофрен - каква "комунистическа пропаганда" те тресе след като това излиза от лидера на капиталистическия свят! Явнос и с промит мозък!

Министерството на Истината в действие!

rejjjiiiiiii

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори. -- Мартин Нимьолер

+1 Subscribe

Според конкретното съобщение към Sky са ги спрели за 1 седмица заради 6 видеа отпреди над 7 месеца относно ползата от Ивермектина за лечение на Covid. В последните 2 месеца обаче Sky се занимават изключително с лабораторията в Ухан и с финансирането и от страна на д-р Фаучи, Еко Хелт, Гугъл и др. ултра-зелени гейове. А междъвременно Фаучи продължава да се развява из Конгреаса с чорапки в цветовете на дъгата!

Откъде имаш тази информация?!?

никога не биха позволили това - щяха да се леят реки от кръв!

Не ми се мисли какво щеше да стане, ако се бяха опитали да наложат такива "локдауни" през 80-те или 90-те. Дори през комунизма след аварията в Чернобил не посмяха да наложат "локдаун". Но тогава хората не бяха овце. Ако това беше станало тогава - със сигурност щеше да има много кръв, и много избити "лидери". Сега обаче е друго. Младите са зомбирани овце: не него/нея трябва да бъде предоставен "смартфон" с безлимитен интернет + фейсбук + инстаграм. И друго не му трябва на зомбито. То си седи заключено, и пътува "виртуално". Говори си с "приятелите" също "виртуално". Поръчва си всичко "онлайн". Обучава се "онлайн". И не разбира, че няма никакво бъдеще.

Какво стана със свободата на словото?

Свободата на словото няма нищо общо с дезинформацията... Крайно време е да го проумеете, че отстрани изглеждате като идиоти...

Другарю, кой решава, кое е дезинформация и кое не е?!? Вие ли? Не знам точно кой изглежда като идиот!

Мдам. Значи аз нямам право на мнение (напр. да кажа, че ковид е измама), защото ти или някой като теб е решил, че това е много опасен вирус, и много се мре от него? И само твоята теория е вярна??? Ковидари - измрете всички до един! Вие сте безполезни паразити.

Тикво, тъпите коронаидиоти, подобни на теб ли са в днешно време "гласовете" на истината бре, тъпоглав коронясал:)))???

Аз вярвам на специалисти по заразни болести. Щом те ми казват, че вируса е опасен, значи е. На мнението на Сульо и Пульо, дето някаква жена на пазара му казала, че ще го чипират с ваксината не вярвам. Сори, ама съм достатъчно образован и интелигентен, за да правя разликата. А за вас... си има награди Дарвин.

Гугъл, които притежават Youtube, са най-големият Инвеститор в Лаболаторията в Ухан - изтекоха документи, които го докават, следват Facebook, които дори са наели бивши служители от Уханският Институт по Вирусологично Оръжие!

Само пълен идиот и малоумник, може да си мисли че ДЪРЖАВНАТА лаборатория в Ухан, която всъщност е Институт по вирусология и е първото и единствено съоръжение в Китай с ниво на биосигурност четвърто, което е най-високото ниво на сигурност за патогени (BSL-4), не е под контрола на китайската комунистическа партия.

Демократично е!

ВМЕСТО УВОД ------------------------ ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ НА генерал и на доцент! ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ на световен диригент! ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ на недоказан медикамент! "Теория на конспирацията" е термин, който се използва обикновенно за дискредитиране на истината. - Оруел „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ - Оруел „Мълчанието не е опция: Мълчанието е съучастие“ - Оруел ПРОСТО Е ЗА РАЗБИРАНЕ, НО СИ ТРЯБВА ПОЛАГАНЕ НА УСИЛИЕ И ИНТЕЛЕКТ ЗА СХВАЩАНЕ НА ПРОБЛЕМА С МАНИПУЛАЦИЯТА "КОВИД - ПЛАНдемии" ЗАРАДИ НЕРАЗБИРАНЕТО НА КОЙТО ВИ ОТНЕМАТ ЗДРАВЕТО, ЖИВОТА, СВОБОДИТЕ и СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ! СЕРИОЗНОТО ЗАПОЗНАВАНЕ С ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ ВИ ГАРАНТИРА АДЕКВАТНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ТЕРОРИСТИТЕ НА ВЕКА и В РЕЗУЛТАТ ВИ ПРЕДОСТАВЯ ОГРОМНИЯ ШАНС ДА ИМАТЕ БЪДЕЩЕ ИЗПЪЛНЕНО СЪС СВЕТЛИНА И ПРОСПЕРИТЕТ ОТ КАКВО ИСКАМЕ ДА ВИ ПРЕДПАЗИМ ОТ 2020-ТА ДО ДНЕС?! -> ВЯРВАШ НА ЗОМБО'ВИЗОРА -> ВЯРВАШ НА БОТОКСА, КАЦАТА, БИГ ФАРМА "МЕДИЦИТЕ НИ" и СЗО-то на Бил ГЕНОЦИДИС -> НАДЯВАШ НАМОРНИКА - > ХАРЧИШ БЕЗСМИСЛЕНО МНОГО ПАРИ ЗА НЕДОКАЗВАЩИ(ОТРЕКОХА ГИ ВЕЧЕ!) И ВРЕДЯЩИ ПСР ТЕСТОВЕ с ДВОЙНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ (1-ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЛЪЖАТА КОВИД и 2-ЗА ВКАРВАНЕ НА ВОЕННА НАНО ТЕХНОЛОГИЯ+ИЗВЪНЗЕМЕН ГЕНОМ и НЕЗАКОННО ВЗИМАНЕ НА ДНК) -> БОДЕШ СЕ С ВАКСИНАТА -> НЕ ЧАКАШ МНОГО и ВИЖДАШ СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ т.е. КАКВО Е ДА СИ ИНВАЛИД -> НЕ МИНАВА И ГОДИНА И СИ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР ДА МУ ОБЯСНИШ, ЗАЩО БЕШЕ ТОЛКОВА НАИВЕН, ДА НЕ КАЖА ТЪП и СЕ ХВАНА НА ТАКАВА ОЧЕВИДНА ЛЪЖА, ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО ДО ВЧЕРА ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАХА ЗА ТЕБ, СЕГА СА РЕШИЛИ БЕЗПЛАТНО! ДА ТЕ СПАСЯТ, ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙКИ ВЪРХУ ТЕБ с ГЕННО РЕДАКТИРАЩА и ЧИПИРАЩА ТОКИСЧНА ТЕЧНОСТ, ЗАРАДИ НЕИЗОЛИРА и НЕДОКАЗАН ВИРУС (ПО СЪЩЕСТВО ДОКАЗАН ЕКЗОЗОМ)!? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- КЛЮЧОВ МОМЕНТ N:1 ЗА СХВАЩАНЕ НА МАНИПУЛАЦИЯТА с КОВИДА И ПЛАНдемиите. ЕТО ТАКА СЕ ДОКАЗВА НАЛИЧИЕ НА ВИРУС по НАУЧНО МУ, А НЕ ПО ПСЕВДО НАУЧНО или МЕДИИНО УДОБНО! http://bit.ly/VirusNotExist Ето ви СУПЕР КЛИП ЗА ОКОНЧАТЕЛНОТО РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ИЗМАМНАТА ПСЕВДО ВИРУСОЛОГИЯ показващ ЛЪЖАТА НА ВЕКА с истински научни факти и максимално ясно за разбиране от всеки интелигентен човек. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/RazoblichenaVirusologiq Пояснение към горното инфо: Една много съществена част от пъзела на манипулацията в плана Ковид - скриването на ЕКЗОЗОМИТЕ (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/ExosomeNotVirus Още една КОН-спиративна теория взе, че стана реалност! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19 https://bit.ly/END-of-PCR-FakeTest Вируса не е това което със сигурност Ви представят, а ето какво е: -------------------------------------------------------------------------- Ето ви в аванс смешния отговор на въпроса, Що е то Корона вирус? - много смях и много истини на едно място. Приятно гледане.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/CoronaTruth-SmileVersion ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА СЪБРАНИ и РАЗКРИТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg ДОКУМЕНТАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТЕКСТ и ВИДЕА за ПЪЛНОТО СХВАЩАНЕ НА КОН'СПИ'РАЦИЯТА КОВИД https://bit.ly/stop-k19genocide ВИДЕОТО УНИЩОЖИТЕЛ НА ПЛАНдемията Ковид http://bit.ly/StopK19Genocide Ако няма такъв вирус, защо хората умират?!, ще разберете ясно от този и следващите видеа и материали в този пост https://bit.ly/AkoNqmaVirusZashtoUmirat ----------------------------------------------------------------- Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ) http://bit.ly/BgHealthMinister-CovidNotExist Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Не напразно все още никой не е взел тази нагарада от 1 милион. ---------------------------------------------------------------- Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува! http://bit.ly/1milionPrizeToProveSarsCov Ето ви официално инфо (Вируса не е изолиран): --------------------------------------------- Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ОКО ДА ВИДИ Ето Ви купища видео документални доказателства за безапелационно запознаване с тази ключова за бъдещето ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ тема - "ИЗМАМНИТЕ ПЛАНДЕМИИ по СЪЩЕСТВО". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea ----------------------------------------------------- Ето и директни линкове към някои ХИТ ВИДЕА от библиотеката убиец на лъжливата медиина, правителствена, псевдо медицинска и фарма пропаганда НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТРОМБОЗИ СА МАЛКО КАЗАЛА БИВШАТА ОПИТНАТА МИШКА ЧАКАЩА ДА ЗАВЪРШАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ВЪРХУ ХОРАТА ЗАБРАВИЛИ ДА СИ ПОЛЗВАТ МОЗЪКА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. --------------------------------------------------------------------------------------------------- ВИДЕО - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА ВАКСИНИТЕ, А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution ВИДЕО: Кратка версия на мега актуална за това време лекция от Девид Айк 2008 на тема - "Ако ще влияете на всичката риба, най-лесно е да въздействате на морето." https://bit.ly/DavidIckeWasRight Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide ВИДЕО: Най-новото интервю за ДЕЛОТО НА ВЕКА "НЮРНБЕРГ 2" с топ адвоката Д-р-Райнер Фулмич, завел и спечелил досега стотици дела срещу мега корпорации и хибридния ГЕНОЦИД провеждан нагло над всички хора по света. http://bit.ly/drRinerFulmich-CovidDeception ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/VaxxedEqKillerExplanation Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF) https://bit.ly/BigVaxError БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО) https://bit.ly/VaccineKill50000 Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects Към какъв фашизъм отиваме можете да вдите от инфото и видеата в следващите линкове. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Ваксините чипират, но какво от това се питат някои хора?! Ето, вижте си го 1:1 в този документален филм за електронния концлагер към който ви набутват чрез нано гел-чип технологията във ваксините уж против ковид. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/WorldAfterVaxxChipization САЩ: Правителствен документ инструктира екипите на „ударните сили“ за ваксини как да разчистват сгради, да нарушават законите за престъпване на границата и да посочват антиваксърите за принудителна карантина https://bit.ly/PresentLieForcedVaxx Най-свежият пример за това, че медийните пропагандатори на експерименталките и командированите „експерти“ отразяват всичко друго, но не и реалността: Над 90% набодена Исландия планира 15 години медикофашистки терор https://bit.ly/UnrealMirrorOfMedia ВИДЕО: СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails Теста за Ковид е много повече от това което ви представят! - това не е шега! (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/PCR-is-more-k19FakeTest Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/DigitalSignOfBeastAnd5G 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 ------------------------------------------------------------ Вместо финал -------------- Неподчинението като граждански дълг за борба срещу тиранията! http://bit.ly/Nepodchinenieto-kato-grajdanski-dalg

След малко ще ви изтрият. Световната цензура работи денонощно. Дори и мизерните сайтчета следят зорко и трият всичко дето не е НОВГОВОР!!! СТАВА МНОГО ОПАСНО

Преди седмица този пост го истриха в рамките на 5 мин

BajMihal

Гледам, вече два часа си стои и нищо му няма, явно послъгваш мъничко май?

Бъди сигурен, че утре вече няма да го има, ще цензурират този пост

Дира, вие сте по големи ск@паняци и от Ютюб. Триете масово мнения, които не ви изнасят на вас и вашите господари. Блокирате айпи адреси. Само 5 "мострени мнения". Колко сме били наивни и глупави ,да мислим, че само при комунизма могад да се случат такива неща. А се оказа ,че Западът е по прогнил и диктаторски от комунизма. Айде трийте, че да сте УДобни и послушни.

Зад Youtube стоят Гугъл, те са една от най-про-джендърските и глобалистки компании в света. Жалко, че този тип свръх-корпоративна тирания взема надмощие над свободата и елементарни човешки права. За съжаление тази политика се отразява пагубно и върху науката, научният дебат и развитието на човечеството.

Свободен си да приказваш каквото ние ти кажем

Мда, точно така беше между 1945-та и 1989-та. Нали плачете за това време, що мрънкате?

Ти нормална ли си?

Биг фарма не прощават. Ако падне мистерията и се разсее страха от вируса или пък, ако се пръкне евтино лекарство... край с далаверата. Пфайзер прогнозираше 33+ милиарда , само за тази година, от ваксината

Това доста наподобява на цензура. Интересно какво печели ютуб и гугъл от това?

Те са собственост на кукловодите.Както и по голямите тв медии.Това само затвърждава нещата

Ясно е, технологичните гиганти движат маркетинга на вируса фантом! 80% дебили, даваш им смарт джаджа (те даже си я плащат с мерак), после през джаджата ги командваш както си искаш и ги стрижеш за каквото си поискаш.