YouTube затяга правилата за публикуване на клипове

Ще се премахва съдържание, което обижда хората по най-различни признаци, дори и това да се прави само с намеци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави Мусалата пак ще нададе вой :) При него само мисълта, че ще се наложи да работи някаква истинска работа, вместо да ъплоудва клипчета поражда нервни кризи.... Нама да може да кара децата да му събират 5000 лева да си плати глобата....

ния сами си приближават края от Толерастия. И без това повече следя вече twitch и другите алтернативи.

Следващият етап е премахване на публикувалите "обидно" съдържание.

страшното е в този израз: "Това ще се прави дори и когато тези неща са завоалирани или намекнати" на практика можеш да видиш намек за каквото си поискаш в каквото си поискаш и да прецениш, че е обидно.

Няма да пишеш завоалирано и явно за ЧИФУТИТЕ и няма да те трият. Гледай за колко секунди ще ми го забършат....коментара.

"по-строги мерги"

Аз се обиждам като гледам религиони клипове (защото съм атеист и ми е обидно как небесният въображаем приятел смята, че е правилно вярващите да избиват такива като мен, защото не вярват). Ще ги махнат ли?

Има само Една Истина - тази на Партийната Линия!!

Шменти капели! Дефакто ще могат да се блокират всички клипове, които не са паралелни с линията на партията, сиреч, които не се харесват на Международните Транснационални Компании и Банки ...

Това е брутално бре! В туба има клипове на наркомафията как режат хора на парчета, дерат хора, как режат глави, как краварските Джихади Джота палят хора! И няма проблеми, това си го има в туба! Но видите ли, ако кажеш на някой педал че е педал те баннват! Или обидиш някой джендърските политици! Ебаси петорните стандарти.

На руснаците дето разфасоваха сириеца има ли клипове? За един приятел питам. Щото знам, че си обективен.

Кви руснаци те гонят вече смешник! За клипа се разбра че е фейкове, но клиповете с изтезания на лудите говедари от Абу Гарибалди и Гуантанамо Бей НЕ СА ФЕЙКОВЕ!