17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И що когато Северна Корея пуца (нали и те ДЕКЛАРИРАТ че е за космически изследвания) им налагат санкции а когато същото прави Република Корея получава аплодисменти ... и оди после да слушаш Помпейо да ти разправя "че няма преки доказателства, свързващи саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман с убийството на журналиста Джамал Кашоги" !!!

Северна Корея била напред в науката,ние пък пращаме теляци в Авганистан и сме членовете...на НАТО и ЕС

Марш оттука бе, никой не ти е крив, че си негоден и нямаш акъла дори да видиш какво има и се прави в БГ. Погнусяващ щатен трол, толкова не се научи на нещо свястно да започнеш и ти работа като човек някъде.

смейте се... ама след 5 години ще бъде със згъваем двигател дори.

100 години след Северна Корея. А после комунизма бил лош

ъъ нещо санкции, бомбандировки??? или тез са от комитета за мирно използване на атомната бомба?

Каква атомна бомба те гони, бетонна главо комунистическа?! Тук става въпрос за ракетен ДВИГАТЕЛ.

дето Южнокорейците отдавна имат-)

Като гледам си активирал всичките 3 клетки мозък дето ги имаш.

Бетонната и куха глава си ти! Става дума за балистична ракета! А това, дето била за "мирни цели" е за общественото мнение. Балистичната ракета, винаги си е такава. Зависи какво ще монтираш на върха и. Това е като американската система ПРО. Тя била отбранително оръжие. Отбранително, защото трябвало да прихване и свали с противоракета изстреляните ракети на противника. Да де, ама в контейнера/тръбата/ за изстрелване за няколко часа може да се постави и крилата ракета със среден обсег на действие. За тия неща Путин разяснява от години. Няма кой да слуша обаче. Тъй че и с тия корейски ракети ситуацията е същата. Уж са мирни, АМА НАДАЛИ!

BajMihal

Абе кратуно, на теб само Путин ли ти ги разяснява тези работи, че ги разбираш толкова добре? На ушенце ли ти ги обяснява? А копейки плаща ли ти за допълнителен труд?