17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дада тръцнал, и измерили колко е налягането на юпитер в ядрото Брей, ако се беше по..рал какво ли щяха да открият

Мозъка ти!?!

И как точно измериха скоростта на вятъра?

Няма да разбереш, не е за слабоумни.

Защо се обаждаш, след като и ти не знаеш?

Има си търсачки, намират се доста статии, преразказващи откритието и обясняващи метода. Накратко: външните слоеве, т.е. атмосферата, излъчват в ИЧ диапазон и по Доплеровото отместване/разширение, или в този случай по периодичността на интензитета се определя скоростта на въртене. Скоростта на въртене на вътрешността се определя от магнитното поле на обекта и взаимодейстието му със заредените частици, които излъчват в радиодиапазона. Разликата на двете скорости е скоростта на вятъра. Методът е бил първо приложен и проверен върху подобни измервания на Юпитер.

Не могат един вирус да овладеят, самолети падат не могат ги намери хем е пълно със сателити дето следят уж всичко - е как ше повярвам че могат да измерят вятъра на не знам къде си. Няма логика. Най вериятно автора не е превел точно статията и звучи глуповато

Един път вече нали ти обяснявах, че си минал покрай разбирането. Това, че ти не знаеш или не можеш да проумееш как нещо става далеч не е критерий за това, дали е възможно или не. За да не изглеждам чак толкова злобен, нека ти разкажа и един виц: Човекът е странно създание. Прекосява океани и морета, пресича нажежени пустини и сковани от мразове полета, лети по целия свят и излиза в Космоса. Но го мързи да се надигне от дивана, за да вземе дистанционното.

Човече, ти първо на първо си неграмотен.

"Звезда потопена в Атмосфера"

Не те бива! В учебника по "Човек и пророда" за 6-ти клас има по еротични сцени. Цитат: "Мъжкия полов орган се въвежда в тялото на жената." Това е дадено като промер за вътрешно оплождане при животните и хората.

ние дядовото, навремето направо за ебане учехме.

Avtorkata si e sednala na ,,Stratosfeno vulnistia si Guz'i chaka mujkia vetur da ya povee!!KOI NE VERVA DA IDE I MERI SKOROSTA!! A za 4ervenia asteroid vurhu kafiavite djudjeta ne e piasala ??? Perachnica na pari...