За пръв път показаха руското ядрено куфарче

Чрез него главно ръководителят на Русия може да оторизира ядрен удар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това куфарче, е ГАРАНТ за МИРА , вече 50 години!

Не минава ден без „значителни“ руски победи във всички области ... Кузнезов изгоря. -Лошарика изгоря Атомната им установка на баржа край Северодвинск гръмна Вертолети и самолети падат всяка седмица… - Руски нови изтребители Su-34 се сблъскаха във въздуха - "Атомната" Ракета се разби - Докът се удави - Кузя с 5-метрова дупка -Курск потъна -Два Су-34 паднаха в морето - Ту-22М3 се разби - Клиентъти се отказаха от SuperJet - От Су-57 и МиГ 29К - клиентите Индия и Малайзия се отказаха ... - Клиент Египет се отказа от . Ка-52.. -Индия се отказала от Панцирей - Космическият съюз с касманавтомите затръшна. - S-300 падна от небето със срам ... - Петролът падна ... -Рублата падна над границата 60 за долар …

Да, доста си тъп. Но няма да се оправиш.

Пусни си "Биг Брадър" и една чалга и не се ядосвай с тези глупави руснаци!

Schilo

Да изброим американските? А бе, намериха ли приводнения Ф 35 в Китайско море?

В Русия показаха ядрения си куфар - и той е стар като музеен експонат. Прилича на компютъра Правец. Ето това са постиженията на путинската кочина

А ти малоумнико, прочете ли статията. Случайно да видя, че е на над 50г.?

Абе, той стар атра, ама ако натиснат ПУСК.... и айде щатите у лево :)

ми прилича на съветския касетофон кащан,изчадие техническо беше....ха ха ха......

Натискай "старт"!

Детето на комшиите може да ги пуска перз смартфона си... Ех тая руска технология.

Сигурни ли сте, че това не е касетофон Унитра? ;)

Важно е статията да има гледаемост и да се участва в предавнето плюс-минус след нея , а дали е Унитра или Хитачи това е съвсем друг въпрос !

Ако ударят такива окупирани територии като нашата ефект няма да има, трябва да се целят в сърцето на злото, ако искат резултат

Да се самозривят ли предлагаш... ще се разнесе.. за съжаление.

в себе си,нали те са империята на злото

Това е фаалшивото куфарче. Направено, за да бъде показвано по телевизии и вестници. Типично,.

0

Е, това антика, бе. Те имат къде-къде по-модерни технологии в момента, например Лада Калина

Е хората показват един музеен експонат...кат говедарските музейни експонати Трайдън и Тинетмен, едни антики на по 60-70 години, които краварника още ползва на въоръжение със се дискети и флопи дискове!

Дали ще те удари ядрен ракета от преди 50 години или от преди 5 месеца, все ще си изпарен, шизофреник...

Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

С тая допотопна, савецка техника ли ще борят Капитализъма и Хамерика?

както виждаш като чуят за Росия на запад и слагат памперсите. Предполагам, че има защо.

Това е бомба бе джендъре! Ти с айфони ли мислиш, че ще те замерят?

бе менте батериите за наръпабите ябълки гърмят много зрелищно.... тук-там по някой неоторизиран техник се пали...

Хм... странно при търсене на ядрено куфарче в гугъла - в разлчини сайтове излизат 2 съвсем разлчини снимки с еднакъв текст към новината....

Русия винаги била първа ядерна сила на земя! Руски ядерни ракети и подлодки са в состояние да достигнат и уничтожат всяка цел за считани минути!

Е, па това за хвалене ли е?

Е твойто фекално посиране за хвалене ли е?

Така е. Всички неграмотни дебили у нас сте учени на едно - Кат Русия втора няма тъй голяма на света. Другите бих посъветвал - четете история, но не тази подменената написана от болшевиките когато ни окупират. Ще видите, че нищо добро от Русия не сме видяли!

Да! Не сме видели, ама само според краварски фекалии и турски ибрикчии. То ако не бяха руснаците, сега резаняците туркестанци и щяха да те клатят отзаде на турска прашка.

И това ще е краят на Русия за същите така считани минути!

Страшна хвалба, сАвеЦка ДУРАЧКА.

в главите на блядовете.не може с едната ръка да правиш боклуци, а с другата добри оръжия.

Това е само в руските мулфилми. На практика в руската кочина Всичко в Путинският концлагер - ГУЛАГ се краде, гори, потъва, разпада , руши , зарязява с радиоактивност или умира ... Явно да се родиш в руската кочина си е Божие наказание. Красива страна е Русия, но жалко, че е населена от лишнехромозомни аборигени. Не минава ден без „значителни“ руски победи във всички области ... -Лошарика изгоря - Руски нови изтребители Su-34 се сблъскаха във въздуха - "Атомната" Ракета се разби - Докът се удави - Кузя с 5-метрова дупка -Курск потъна -Два Су-34 паднаха в морето - Ту-22М3 се разби - Клиентъти се отказаха от SuperJet - От Су-57 и МиГ 29К - клиентите Индия и Малайзия се отказаха ... - Клиент Египет се отказа от . Ка-52.. -Индия се отказала от Панцирей - Космическият съюз с касманавтомите затръшна. - S-300 падна от небето със срам ... - Петролът падна ... -Рублата падна над границата 60 за долар …

В куфарчето червено е копчето за команда "Отбой!"

тенк ю ДИР, а така, давайте ни храна

Хахахаха, добре дошли в 1974 година! Всичката им е такава на ватниците, още са в каменната ера. Самолетоносач на въглища, танк, който закъсва на червения площад, самолети, които падат като гнили круши и нямат спечелена въздушна битка през последните 40 години.... Още нормален и конкурентен автомобил не могат да сделат, какво да говорим за нещо повече. Единствено в дебилната лъжлива пропаганда са много силни и бг русофилистиците яко им вярват на всички глупости. Но няма да ги видите да карат руски автомобил и да ползват руски лаптоп и руски смартфон.

Ако трябва да се отбранява страната с телефон и автомобил ли ще го направиш? Или с обещаните F-16 без амуниции. Колко си найвен и глупав, само родителите ти знаят.

По-големи глупаци и наивници от вас, русофилистиците няма. САЩ, Япония, Германия, Швейцария, Великобритания, Франция, Южна Корея защо могат да правят коли и телефони, но си имат и достатъчно оръжие, с което да се отбраняват? И изобщо каква връзка има едното с другото??? Малоумна логика, изсмукана от пръстите, колко си тъповат само родителите ти знаят.

нещо хем 'хахаха' ама след това се обясняваш като девица . нещо се напъваш да се смееш ми се струва

Нещо се напъваш да защитаваш матушката ти ми се струва. Плащат ли ти за това или си по рождение безродник и се напъваш да зашитаваш чужди държави.

Пилеете си високоекспертния потенциал напразно. Вместо да пишете коментари в дир.бг - от което за държавата полза няма - ходете на срещите на НАТО на високо равнище. Там ще можете със своята висока квалификация да им обясните, как Русия не е заплаха с нищо - нито с ракети, нито с танкове, нито със самолети. От това вече би имало смисъл, защото като вземе общо разходът на всички натовски държави едновременно, това са десетки милиарди ежегодно, които могат да се дават за това хората да живеят по-добре. А сега само ни обясняват как за отбрана следва да харчим все повече и повече...

Бравос! При тебе маркетинга е проработил на 100%! С това се занимават повечето фирми на Запада...Маркетинг! Да вземеш фураж за прасета (виж историята за корнфлейкса) и с картинки и реклами да го направиш "височайш" продукт в който маймуни като тебе вярват че е върха на технологията и човешкият гений! Да, признавам че Запада е НОМЕР 1 в маркетинга и продаването на иначе елементарни неща! Чипсове, корнфлейкс, файсбук, кетчуп, маратонки найк и Айфон - 2 батерии, един чип, хард диск и тач дисплей дето ватенките имат по изтребителите от 70-те. Наистина САЩ и Запада като цяло умеят да упаковат и да правят шарени презентации, чийто сумиран ефект да подвежда маймуни като тебе че са хванали Господ за шлифера. За 3г, изучих над 1000 бизнес казуса. Ако има един фактор и общ деноминатор които свързва всички тези фирми, то е способноста да продават и да рекламират иначе съвсем елементарни и прости продукти и услуги.

Не Упаковат, а Опаковат, неграмотник. Маймуни като тебе явно са пропуснали училище и още си висят на клона. И да, благодарение на САЩ и Запада сега си нацвъкал всиките си глупости онлайн, иначе още щеше да си в пещерата, разбирай в някоя мизерна соц кочина, където да ти пускат тока по 2 часа в денонощието, а за компютър, смартфон и интернет, изобретени от САЩ и Запада даже нямаше и да си чувал.

Аз може да съм неграмотник по български защото съм учел в България само до 3-ти клас а ти си неграмотник в елемнатрни бизнес и житейски истини които са повече от очевидни! Предпочитам да правя грешки на език който не е важен, от колкото да съм маймуна като тебе на която и потичат лигите като види лаИно в шарана опаковка. Когато аз съм имал фирми които да продават такива лаИна на маймуни като тебе, ти още си мислил че в кетчупа има домати а в телевизора живеят хора! Малко желание да прочетеш и да проучиш историята на любимите ти "постижения" биха ти дали по трезва картинка до колко интернета е "изобретение" но съм се научил че с прости българи не се спори.

"Език, който не е важен".... Освен неграмотник си и безродник. И изобщо пълен палячо. Имал си фирми и бизнес само в сънищата си. Личи ти от 200 километра, че си поредния безработен и бездарен соц изтрещелник. В друго време и други условия глупостите ти биха хванали дикиш, но в 21 век вече не.

И РАКЕТИТЕ ИМ СА С АМЕРИКАНСКИ ДВИГАТЕЛИ...ТЪПАНАР!

малоумник, изглежда само ти защитаваш някого за трохи.

незнам защо, но ми изглежда фалшиво!

Това е куфарчето от преди 50 години. Днешното сигурно няма нищо общо.

днешното GSM телефон. :-)