Загубата на абонати на Netflix се увеличава

Междувременно платформата готви по-евтин свой вариант с прекъсвания за реклами

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тез има ли ги още ?

Аз гледам само Соловьов,Маша Захарова ,Первый канал,Россия 24.Никави Нетфликси.Мнозина казват че съм идиот но не зная дали са прави.

Харесвам Нетфликс, живея в Италия и не гледам ни телевизия ни сателити... За модерните натрапвания във филмите сте прави, хубавото е че има голям избор, просто не ги гледам. Аз плащам аз решавам с какво ще си пълня главата

Проблема е че качеството намалява все повече, а цената расте. Освен ако някак си не си докопал американската версия - Нетфликс има прекалено малка селекция за парите си. Отделно Амазон имат повече нова продукция която да си заслужава.

Толкова си ползвал Прайм и Нетфликс. Ако беше щеше да знаеш, че нито една друга удлуга не е дори близо до количеството съдържание което предлага Нетфликс. Ако не беше безплатната еднодневна доставка, никой никога нямаше да плати за прайм видео отделно

Netflix - толериран официоз, казион натрапван по всякакви начини на васалите в ЕС и гетата на метрополията САЩ като луксозен вариант на телевизията на бъдещето, пропита от задни мисли и цели за контролиране на мислите и харесванията на хората и ЛГБТ идеология и политкоректност... Netflix - "платформа" официално и тържествено заличила българския език. Там за българи и кучета е забранено ... За гърчеещи се и Америка вещи се може... Техническо качество в пъти по лошо от сателита (не Булсат разбира се )...

Отде ви изравят бе.

Всъщност днешната новина е, че са спрели да губят абонати.

ЩО не си признаят ,че основна част от минусите им идва от загубата на руския пазар, а то бла . бла ковиди, пестене..

Защото те загубиха абонати още преди войната. Не забравяй, че под Април не се разбира само месец Април а периода от началото на годината. Отделно и те и Дисни не можаха да развият добре Индийския пазар (откъдето идват и големите загуби на абонати при смяна на цената). Това е бизнес който се издържа все-още основно с инвестиции, които идват само при потенциал за растеж. Факта че не само че няма такъв ами са и на загуба - е изключително притеснителен и може да доведе до техният колапс...

Що, няма достатъчно лгбт и прочие абонати ли? Кофти.. кофти

Има прекалено много такова съдържание ;) То няма нищо, в което темата да не е засегната. Аз ок с това, но и на мен ми втръсва в някакви моменти..

Така става като пиеш само woke-a- cola :) Да почнат да правят филми които стават за гледане........

Конкуренцията и инфлацията винаги стават за оправдание, но пълния срив в качеството май им убягва като фактор. Нетфликс стана нагледен пример за "Go woke, go broke"

Ще губите, като излязахте от бизнеса с Русия. Който го е направил, не е прокопсал, въпреки уверенията на демократи и либерали.

Te в Русия не гледат американски бози, а само шедьоври на Мосфильм от времето на СССР-ето ...

Netflix и HBO никога не са били на почит в Русия. Те винаги са харесвали повече техните си неща. Да са изгубили около 250 к абонамента. Проблемът е друг и не е ф платформите. Проблемът е в долнопробната и евтина продукция, която се прави от години. Холивуд е заътнал в пълен шит. Никакви качествени и смислени филми и сериали вече не се снимат. Всичко е лгтб, педерастия и измислиени комикс герои. Мерси. За какво да плащаш. Аз лично за това спрях абоманмтните си към Netflix, Spotify u HBO. Плащаш едни пари за нищо. Следващото което ще направя е да спра да палащам и за телевизия. Същото долнопробно и пропагандно качество. Връщам се към старите добри торенти и собсвени Plex сървъри.

Вярно е, че станаха твърде модерни.... И почти навсякъде добавят от модерните идеологии, без съжета да го налага, и това си личи колко е изкуствено.... Аз не съм всеяден, затова го српях.

Нетфликс не са излизали от Русия. Всичките им хитови филми и сериали все още имат и руски субтитри. Виж, с България се подиграха, пуснаша машинен превод на филми и сериали, после и него премахнаха. Лоша постъпка.