Започна най-голямото военно изложение в Китай

В околностите на град Джухай ще дебютира най-новата армейска техника на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я пак че много ми хареса: останките на кой самолет :) че какво му се е случило на този самолет че са останали само тленните му останки :)

Разгледайте снимките - жалка китайска умалена имитация на американско оръжие...

" J-20 е по-невидим за вражеските радари от руския стелт Су-57" - И това е факт. Гражданската авиация на Израел и Турция наблюдава полета на руския "невидим" Су-57 на екраните на неговите дори не военни радари. В западните форуми, омират от смях. В планината се роди хлебарка. Също J-20 е готов, лети и е приет в армията. А боклука на ватенките още не може да бъде завършен, защото алкашите са тъпи - суто няма да се приема във фашистката червена армия. Ватенките нямат нито един су-57 приет в армията им И проектът е вече спрян. Пари няма, откакто индийците се усетиха и избягаха от проекта, като сега ще купят от америка Ф-35. Ватенките са пак КАПУТ. Долнопробна лъжа на алкохолиците ватенки както винаги е че самолетите им са евтини. Това е целта на санкциите. Така измислената изкуствена СССР фалира. Сега вече е на път да фалира и агресивната и бедна ватна държава. Над Su57 се работи вече близо 20 години - и нищо. Работите по този проект започнаха през 2001 г., а до 2010 г. бяха изразходвани около 30 милиарда рубли. Тази цифра беше призната от самия президент Путин. Песента за Су-57 е вече изпята. PAK FA е просто скъпа играчка. Изглежда, че проектът на руския изтребител от пето поколение на Су-57 може да се постави кръст. Токова е заключението, което е направил в интервюто ръководителя на комисията за правна помощ на руския военно-промишлен комплекс към Държавната дума Владимир Гутенев. Той каза на журналистите от агенция Интерфакс, че Su-57 няма да бъде закупуван в интерес на Военновъздушните сили на Руската Педерация, Ако е възможно да бъде завършен този проект евентуално ще се търсят чуждестранни купувачи…

"омрях" от смях.

Pesh0

Пък ти ме умори мен от смях :) че се и регнал Симпатяга

Заработи си два пъти по 2 стотинки и пакетче мокри кърпички за пяната по устата. Ела да си и получиш - Силистар, авеню 5

Каквото и да си говориме, китайчетата дръпнаха много във военно отношение през последните 10-15 години.....Да, копираха или купиха всичко каквото можеха от руснаците, техния изтребител J-20 си е едно копие на руския МиГ-1.44, като стелта бе откраднат от краварските Ф-22 и Ф-35, това всички го знаят. Дори новия им щурмови хеликоптер WZ-10, си беше проектиран от руското конструктурско бюро на Камов! Както и всичките им J-11 са си копие на руските Су-33, а J-10 си е закупен от евреите изтребител Лави! Да не говорим за танковете им, които са копия на руските Т-72, а другия им стелт J-19 си е двумоторен вариант на Ф-35! фактите са си, че каквото можаха купиха, каквото не можаха откраднаха но резултатите са на лице! Никоя страна в Европа не разполага със собствен СТЕЛТ, а китайчетата имат! А флота им изграден на база на руските самолетоносачи Варяг-а сега Ляонин, и на разрушители като Удалой и Современии, сега вече се доближава по мощ до краварския флот. Особено в областа на разрушителите, фрегатите, десантните кораби, а скоро и на самолетоносачите..A в областа на дроновете, са почти на равно...Това и най-простия и тъп Педокозяк като Дада фагота или Насраня педокозяшки боклук може да потвърдят!

Да ги пускат в AliExpress за продан.

Таман за това си мислех. :))))))))))))))))))

А Игорек ще дойде ли?

ще има ли?!

Както и да го въртите и да го сучите, бъдещето принадлежи на Китай. Не на Америка, Европа или Русия. На Комунистически Китай. Свиквайте ...

Вервай си. Нема лошо.

Зависи от бъдещето.

Моли се да не се случи, защото всички останали нации ще станат излишни.

муахахаха! сорските повърни заревали, че Китай щял да вземе Сибир! джендърчета, ако Китай вземе Сибир, натото ще е на първа линия да брани Русия. Защото как си я представяте тази работа- населението и производителността на Китай, с богатсвата на Сибир? Ако това стане, мириканците от сега да слагат една петолъчка на Статуята на Свободата, защото после няма да имат време от учене на китайски.

Вярно бе - тъп и примитивен си като селски бик.

ами така е- дори и говедата разбират истаната, само сорските джендъри не могат

Най-невидимия. Никой не го е виждал.

мдааа. А уникааалния Ф-35 35 държави го строиха 35 години, струва досега 3.5 трилиона и миналия месец им казаха повече да не летят. Ама лакеите от натото ще го купуват, след като е заповядано от мириканците.

а ве тапир селски , Ф-35 е с първи полет през 2006 год. , а сега да те питам ти коя година мислиш че сме ? Годината на Тапира , нали ?

2 пристигнаха в Сирия и САЩ забрани полетите там на Ф-22. Иначе по време на направата имали 8 варианта от него. Не на хартия, а готови.

Това кой ти го каза Комсомольская правда или Телеграфна Агенция Советского Союза?

Хахахаха...."а някои анализатори дори твърдят, че скоро можем да видим невидимият изтребител във въздуха." Смях, смях драги зрители :))))))

Руския "Стелт Су-57" - хахахахаххааа........и каква му е "Стелт" технологията ?!!? Да не лети носейки някой шпертплатов лист зад който се крие - хахаххааа.....Айде стига с тия глупости. Ватнеците освен чайници и самовари, друго не са направили, кво да говорим за Стелт !!!

клошар я виж кой е зад тебе в надежденското гето

Да ви се похваля - СУ-57 притежава най-модерното прицелно-навигационното оборудване в света! Състои се от сметачна линийка,бинокъл и компас.

Американците разработват Стелт след откриване на документация на съветски учен. Самата идея за по-малка видимост, я има още от ВСВ - самолетите с едно крило. При всички положения ти не може да знаеш доколко е добър или лош Су-57. Едва ли е като американските Ф-104 от които в твоята Канада падат 46% без бой.

Няма как да разберем колко е невидим Су-57, след ката никой не го е виждал.

В Източна Гута. Но наистина не остана кой да разкаже.

Добре че бяха совиетските учони, че измислиха физиката.

Добре че бяха совиетските учони, че измислиха физиката.

а някои анализатори дори твърдят, че скоро можем "да видим невидимият" изтребител във въздуха.

На следващо Китаиско изложение фурор ще предизвиква балгаро- изрелския ДРОН хаТИКВА-1 вьоражен с 8 бр нурс ракети модел Баихои-3/с фалосна форма/ ,разработката им ще започне в научно -изследователски центрове на Пернишкия у-т П.О.Т.К.А и научни сьтрудници кьм Вселенския Библиотекарски УНИВЕРСИТЕТ УНИбит

Дронът-гехнологично чудо е разработен от Научноизследователския авиационен институт по оптикоелектроника и микропроцесорни системи в с.Долно Камарци.

Китай е не само индустриален лидер на света, но заедно с Русия е и непреодолима преграда пред талмудисткия империализъм и гарант на мира и просперитета на свободния свят.

Китай е робовладелска държава на този етап. Империализъм по голям от техния надали има, може до някъде Русия да им е конкуренция в това отношение. Тези свръх тоталитарни империи няма как да са гарант на мира и просперитета на свободния свят. Напротив те са ярки противници на свободния свят.

на някошната милиция,нали гаровия милиционер

Айде не ми говори за свободния свят. Само се сети за пакта за миграцията и за новогодишните (не коледни) базари в Белгия.

Ти от стошипиново излизал ли си? Май само да береш бакър

4 те НАИ-големи КИТАИСКИ банки контролния пакет акции от 30 и няколко процента е собственост на САЩ ХЕНДЖ ФОНДОВЕ сащ корпораци и лица с сащ паспорти всички до един приближени на РОТШИЛД дясната му рька СОРОСи талмудистки крьгове на могьщия ХАБАД Любатовичи

Ротшилд са от Европа, а Рокфелер е от САЩ. Точно Рокфелер финансира Хитлер и създаването на фашистка Германия. Ротшилд не е цвете за мирисане, а действа подмолно чрез организации и подкупи на политици на ключови позиции, например като Меркел или Макрон, а чрез тях хвърлят някоя друга троха на лакеите като нашата безалтернативна Тиква.

Посланието е ясно - не се е...те с Китай!

Ако един самолет е невидим, какво означава че "J-20 е по-невидим"?

Прочети поне веднъж изречението до край и ще разбереш.

муууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Иматео на града е ЧУХАЙ ! Неграмотници ...

военен министър що не е отишъл да покаже на китайците най новата ни военна разработка,цукало вместо каска

ще демонстрира нашето най-новото изобретение,за което вече е подадено заявление за патент - бронежилетка с форма на шкембе.

Ще разочаровам всички, които мечтаят КНР да тръгне в западна посока, за да усвоява територии. Нищо подобно! Векторът е източен... КНР овладява тихоокеанския регион. И се чувства сигурен в експанзията си, защото има гарантирано стабилен тил в лицето на днешната РФ, която го подкрепя на международната сцена и му гарантира суровинна независимост! :))

Но ще расте на север!!!!

Благодарение на Шаломов който вече 2 пъти продава руската земя на Китай.

На север няма морета. А Китай строи самолетоносачи и други кораби. Ще правят някакъв десант презморски, така ми изглежда.

КНР Произвежда руски или американски стоки? Има по-голям стокообмен с Русия или САЩ? Работи с рубли или долари? Има руски или американски заводи в страната? Краде от руски или американски патенти? Произвежда Лада или Форд, Мерцедес, БМВ?

Китай има май голяма търговия с Русия. Някой твърдеше, че даже много деца там учели руски, но не знам доколко е вярно. Те биха взимали технологии от всякъде. А за коли са производител номер 1, преди Германия и Япония. Един от най-големите други е Иран. В Русия пък се произвеждат повече коли от в САЩ относително на човек от населението. САЩ изобщо няма славата на правещ добри коли. Сигурно са напълно сравними с руските, ако не и по-лоши.

Баси тъпотиите. Китай с Русия я има 50 милиарда стокооборот, я не. Със САЩ имат 500 милиарда и ЕС имат 500 милиарда. Най-добрите коли признати в момента са Тесла, а те се правят само в САЩ.

Най-добрите коли били на Тесла! ;) Това майтап ли е? Че аз реално не съм виждал сигурно и една кола Тесла. Ако не броим някаква зафичена в космоса от Мъск. А на разни предавания тип Топ Гиър, съм гледал как американските водещи се опитват да изкарат по-добри техните коли и не успяват. Например единият се водещ караше Порше, а друг полусъстузател караше някаква американска спортна. Та водещият американец с Поршето едвам с много усилия успя да загуби на последната права, за което накрая се радваше. Разликата бе огромна в полза на немската кола. И той си коментираше колко били стабилни на завоите. И покрай Тръмп и разните му заяждания с немските марки на коли, излезна че американците много ги уважавали, спрямо техните. Явно самите американци не считат американските коли за добри.

За американските Форд съм чувал от опит на хора, че се чупят постоянно, но се оправят лесно. Японските пък не може да намериш къде да се поправят. Френските пък имали проблем с ръжадата. Нищо че правят и Бугати с 1500 конски сили.

какви суровини гарантира Русия на Китай??? Газ? По газопровода който не работи? Стомана??? Която Китай има повече от Русия? Домати и чушки??? Що бълвочиш глупости?

Ти сигурно и Кримския мост ли не виждаш??? СП-2 и Турски поток и тях ги няма, нали???? Хахахахахахаха

да де... ама пак не ги каза кои са тези суровини, нали... знаем защо.

куче което лае не хапе. странно е като някой почне да се хвали с оръжията. за това са оръжия за да са изненада. всеки хвалипръцко може да си купи и хвали с пистолет. ама като знаеш че го има... ще го нападнеш не директно ще го издебнеш и заколиш с нож дори. илу ще си сложиш бронежилетка... тъпо е да си показваш предимството. така го губиш.

Е нормално, рано или късно трябва да си изискат парите, които САЩ им дължи. Рано или късно ще трябва да заселят побелелите тундри, степи и други необитаеми северни районни из Русия. Т'ва второто ще е тегаво, виж първото сигурно ще го доживеем.....

Китай заслужава да владее Сибир !

затова съскат в темата за ГРУ.

====а те блядовете си го вършат в гащите,...

как знае как си върши нуждите

Баф мааму мчи това на снимката много прилича на F- 35 ???

да организират такова изложение и не него хит ще стане памперс за многократна употреба

Няма да го покажат, че в момента не могат да насмогнат на поръчките от Русия за еднократните. Няма да си подбиват пазара я.

ли си та смърдиш така

Браво на КНР!

СУ-57 не е стелт, а и програмата е закрита поради пълният провал на проекта. Няма и пари за нови разработки по него.

подквик и накрая цвик

закрита била програмата верно ли бе?Закрит е ама курника ти на село.По скоро закриха поредната пропаднала програмка Ф-35 с падащите двигатели .Дори пентагона се отказа, а Русия продължава производството, че и най нагло иззе пазарите на Индия, Индонезия, Малайзия Турция Иран Египет и др.

stankow

Не е стелт, а само с понижена отражателна способност. Както и F-22. Изцяло невидими, стелт, самолети няма.

американците ще участват ли? за едни преатели от катар питам.

Китайско е. Само китайци, не прочете ли? Предполагам че приятелят ти е по-малко глупав и го е разбрал