17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой усещали аромат!!!

"Изледвания" да се чете "Пиене"

ли било то - космическата наука? За това ли се трошат тия грешни пари? За да измислим как да състаряваме и без това зверски скъпи вина в ускорен мащаб на времето? Чии данъкоплатци са толкова загрижени за проблема, че спокойно плащат данъци И ЗА ТЕЗИ ИЗГЪЗИЦИ??? Едно е ясно - кучета я яли тази или тези държави, харчещи пари за идиотизми... Как пък никой не опита поне лекарство срещу пърхут, мама му стара да модернизира в космоса, да не говорим за по-належащите медицински проблеми в момента, егати!

ухае на огън, блести с цвета на изгоряло оранжево Батееее, тия бая са тестУвали виното ...

Тъпотевица!

Значи, алкохола е по същество водородо-въглеродна молекула. Колкото по дълга е, толкова се предполага че е по пивък алкохола. За да направим дълга молекула трябва да внесем енергия. Това е причината най добрите уискита да отвлежават в шлепове където да бъдат плацикани от вълните (вкарваме енергия). Все по модно е напоследък ракиите да се състаряват с ултразвук - вкарваме енергия и удължаваме молекулата. Предполага се че бързите неутрони са най ефективни при състаряването на алкохола.

Кой клас си завършил? Ще те лайквам. Разсмя ме до сълзи. БРАВО. Self Confidence на мах!!!

то и аз като се замислих, мислих, мислих, фърлих два къча, пуснах няколко пъти една сонда до земята, гоних мухите с опашката и накрая получих проникновение. Че по-дългата молекула не е спирт бе. Спиртът си има точна формула. Етанол, надолу е метаноли е отровен, нагоре е бутанол и пропанол, които също са отровни. И заради които ракията се вари по няколко пъти. А състаряването са кулинарни приумици, за овкусителите на етанола

Ако може някакъв линк, как да подобря ракията.

Ние си държим шльокавицата до реактора да удължим молекулата...

Дайте я насам, шепа българопитеци ще я изследват с един брус сланина с червен пипер, докато се карат за политика

Тия франсета-пияндурници, намерили няколко бутилки вино в Космоса и голяма работа. Та Русия отглейда от памтивек вино и грозде на Космоса и тяхното вино има наистина страхотен извънземен вкус. Но не се хвалят хората, щото си гледат работата и не се занимават с парлама.

Руснаците си отглеждат водка, бояршчик и други концентрати. Виното е за начални ученици, бирата е за деЦките Садовец.

Най-накрая една свястна, обединителна новина! Без тракане на оръжия, без хвалби за добрия Путин и лошите ЕС, САЩ и НАТО! Както казваше бае ви Тошо - По-близо до масите!

Пука ли, пука ли, щрака ли???

аре, землянитските алкохолици сега като налазят Марс да правят кино и да къркат докато летят из астеоридния пояс, отиде целият трафик до Сатурн поне

Гравитацията не влияе по никакъв начин на виното. По скоро бързите частици, които там горе са в повечко. Не случайно преди години ги изловиха в Козлодуй с няколко бидона вино около реактора.

виното усилва гравитацията всъщност

на Земята в бъчви. Пил съм едно и също вино поставено в бутилки и парафинирани и същото вино отлежала в буренце. Разликата е космическа. Виното от Баренцово разказваше приказки и пръскаше аромат. Виното е символ на Живота. Живот даден и изживян на Майката Земя.

С други думи - ш'са накръкат!

BajMihal

Ся ще падне една дегустация... :)

Тя вече е паднала, след като го описват като "ухае на огън, блести с цвета на изгоряло оранжево