Запознайте се с мозъка зад най-популярната снимка в историята на социалните мрежи

Още преди да навърши 18 години, Ишан Гоел е работил за някои от най-влиятелните личности в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aз пък смятам че лайкването на тая глупост, просто е наказателен вот за оная с лапето ѝ. Демек хората колкото и да са прости (което не отричам), все пак са ѝ дали един контра вот за спамене, досаждане и т.н.... Още на първия шот горе вдясно си го пише - дайте да съберем лайковете... И те така :)

Ама и нашето присъствие тук не е по различно от лайкването на продукта излязъл от ЗАДНИК

...та, тоя пичага бил "голям мозък", а?!... Честно!... Е, сигурно е така,... за тези, които имат по едно яйце, вместо глава на раменете си!!! :-D СмЕх, дами и господа!!! Пълен ЦИРК и БЕЗУМИЕ!! ...Леле, какви тъпотии доживяхме!

или вица, за който се сетих като изчетох статията. Питали един милионер как е натрупал милионите си. - В началото намерих една ябълка, но не я изядох, а я измих и я продадох. С тези пари купих две ябълки, пак не ги изядох, а ги продадох. После купих четири ябълки. Направих с тях същото и така нататък. Непрекъснато увеличавах капитала си. Питали отново същия милионер за колко време е натрупал първия си ябълков милион. - Не си спомням точно, но след един месец умря чичо ми и ми остави наследство от 150 милиона долара. След което нещата потръгнаха!

На какво точно, правите рекалма?!... На малоумието на хора без работа ли?!

Така е! Глупостта се мултиплицира... и колкото повече, толкова повече! Пълно безсмислие! Както се казва, всяко идиотско деяние си има своето философско оправдание. Напълно валидно и в този случай. О, Велика суета!

Поредното доказателство, че социалните мрежи се използват от идиоти. Лено манипулируеми при това.

Докато има идиоти, ще има такива статии и такъв тип поведение.

колко им е акълът на тези някои от най-влиятелните личности в САЩ...

си е нещо като кражба на интелектуална собственост от един индийски хитрец. вече има нова (пак чужда или фотошопната) снимка на същото яйце с леко пропукване горе. иначе тъпо отвсякъде.

доказателство за повсеместното оглупяването на населението на планетата, в резултата на инстаграми, месенджъри, фейсбук и т.н. и т-н.

То само роднините му от Индия да гласуват и ей ги 20 милиона за нула време. :-) Не разбрах какво е свършил, освен да е наспамил известните си последователи да наспмят своите последователи да лсйкват някаква снимка на купена от сайт за снимки. :-)

На вървим надобре щом толкова много издуханяри се прехласват по едно яйце. Ще пробвам да снимам кокошка, пък да видим какво ще стане. Може би нова истерия, знае ли човек... Щом мъжете започнаха да се правят на жени, жените на мъже, джендърстване, мендърстване, лоша е работата, много лоша, па сега и това яйце....

Никой не го интересува снимка на яйце с лайкове. Дайте сериозни и важни за обществото новини и теми на разговор.

За съвременното ЦИВИЛИЗОВАНО обществотемата за яйцето и лайковете е сериозна и важна. Да ти е...м и обществото!

Колко ли лайка би събрал с един гол женски задник на снимката? Не, това не е джендърско и полово неутрално, не става...

Колко много болни мозъци има по света...

... още едно потвърждение, ЧЕ ЗА ЧОВЕШКАТА ПРОСТОТИЯ НЯМА ГРАНИЦИ...!?!?!?

ДИР-нюанси: "Всъщност изображението е стоково" какво значи стоково? питам честно, без да се заяждам. "влиятелни личности, който (!!!) чрез тайните на млади и високоплатени специалисти, като Ишан Гоел, успяват да достигнат до милиони хора" - който или които?

пазарно позиционирано, комерсиално... що тормозиш хората ся.

"Стоково изображение" (stock image) това е снимка от професионален (най-често, но не задължително) фотограф, която е предоставена на агенция да я продава от негово име. Т.е. ти купуваш вече готова снимка с някакво право на ползване, но без право на собственост.

Съгласен със всички коментари. Няма такава тотална идиотия.

този факт говори, че оглупяването на човечеството се е изстреляло в космоса

Мегапростотията!

Човечеството е оглупяло до невиждани размери...

cheeseus

А не мислите ли, че човечеството всъщност винаги си е било толкова глупаво, просто сега, благодарение на социалните мрежи, които дават платформа на всекиго, можем да разберем колко (точно)?