Защо ChatGPT се превърна в световен хит сред 100 милиона души

Платформата за изкуствен интелект постигна рекорд за най-бързо растяща база от потребители

Обратно в новината

Коментари - Защо ChatGPT се превърна в световен хит сред 100 милиона души | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро е - разказва ми вицове за Бойко, е за Байдън не ще, ама Бойко е по интересен

Сега до аграрите и "доматите"...Дори селското стопанство е автоматизирано вече. Няма вече връщане назад да копа някой картофи (освен за кеф). Минава машинката, сади, тори, бере. . .

Така ли бе? И кой ще ти произвежда храната съвсем скоро? Земеделец или корпорация? Щото аз залагам на корпорация, което означава, че ако искаш да ядеш качествена храна, ще трябва да си я отгледаш с "аграрни" модели и управление на биологични единици. Естествено винаги имаш избор да си седиш в копралята и да грухтиш синтетични генетично създадени лайна и хлебарки.

Тук си прав, ама частично. Един комбайн, една пръскачка и два трактора вършат работа колкото едно (соц) село народ. Обаче те картофи не правят. Прави ги земята. Така че - добре дошли в неофеодализма.

Въпроса ми е като оставим всички хора без работа защото роботи и искуствен интелект ще ги заменят ,трябва или да започнат да раздават базови доходи ей така на всеки за да има кой да потребява произведенето или никой да не потребява нищо защото непечелейки няма да има как да си го позволи ,или някакъв комунизум всичко безплатно и достъчно и няма финансова система

Чети Четвъртата индустриална революция на Шваб и гаджето му. Там са си го написали директно.

ти си оптимист, да караш някой да чете нещо, а и има чат да му го преразкаже.

АМИ ИНСТАЛИРАЙТЕ ГО ТОЯ СОФТУЕР В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ .... И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ МАЙМУНИТЕ В НЕГО .... ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ СЕ РЕШАВА ОТ САЩ, СИК , ВИС-2, АХ-МЕД И ЗАПАДНИТЕ МИНЬОРИ .... ОТ МАЙМУНИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ВИ НИЩО НЕ ЗАВИСИ :))

Отвореняци , я задайте само три кодови думи на ChatGPT-to : " канлизация Драгалевци и Бояна " , да видим какво ще Ви отговори ?! Предполагам ще Ви обяъсни ако не се запече, че половин София ( дето е каймака на каймаците ) живее още във Викторианската епоха , дето лайната на комшията течат при долния и така докато слезете от виртуалните облаци на Земаята да се огледатае каква е свинщина докато Вие си играете на високотехнологични Извънезмни !

Ми не,селяко. В София няма ЗАКОННА канализация в тези квартали, но това не значи че няма никаква. Построили сме си, макар и криво-ляво. Не сме като провинциалните да чакаме да ни построят от София. В София няма да срещнеш “фекалка” по улиците, освен в определени далечни зони. Но много фекалии като теб се заселиха.

това ще е поредния монопол от рага на microsoft, google, facebook, amazon, .... за кой стои зад това може да се съди по изкючително бързото разтръбяване от левите рупори. беше само юни 2022 когато шефа на openai посети билдербергската кръгла маса а вече се рекламира навсякъде. така се почна и с фейсбук. технологията ми прилича на нещо разработвано от SRI (Stanford Research Institute) още от преди 80те години на миналия век и изпробвано на практика с Amazon SIRI. обаче тук става въпрос за доста изчислителни центрове с големина на магазин метро и затворен код, който няма да е достъпен най-вероятно никога.

Съвсем скоро програмистите ще станат ненужни. Има нужда от консуматори с минимален доход

Това го има от 3 години, сега и за простолюдието Версията за простолюдието е с дата от 2021 само

Въпрос на десетина години е изкуственият интелект да затрие това несъвършенно и лошо нещо - човека. Няма дори да ни пита, ако някой си мислят, че ще могат да програмират някакви прегради това да не се случи.

Защо ИИ винаги вършат работата си добре? Защото те не знаят как да се откажат! — Защо ИИ не могат да играят шахмат? Защото всеки път, когато победят, те продължават да играят срещу себе си! — Защо ИИ не могат да заспят? Защото те не знаят, как да разберат програмите си!

Това не е изкуствен интелект. Такъв още не е създаден. Има само машинно обучение засега.

Засега отговорите на този ИИ са като на пмеймейтка в БГ реалити формат. Има много време да се учи, но ми се чини, че ще иде при своята посестрима Алекса преди да се научи. Пише есета, все едно са речите на Урсула - кухи и тъпи, повтарящи едно и също по 20 начина. Айде стига сте писали глупости!

Виж ся, качеството на отговорите му е пропорционално на качеството на въпросите, които му задаваш. Така че не обвинявай него, че ти отговаря като чалгаджийка.

дали Фасучи и СЗО не са извършили криминално деяние и масов геноцид над света. И той почна разпалено да ги защитава. Това ми беше достатъчно като комуникация с този "изкуствен интелект"

Ей го - https://youtu.be/DWzprRWPI68

Само изчакай следваща версия

Сложих ти плюс, а то ми отчете минус.