Коментари - Защо най-новият руски изтребител е наречен Су-57 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно не стува и 50 копейки )

Харесало им е и заради една закачка с F-22/F-35. 57 = 22 + 35.

Каквото може СУ,мечта за краварника и европудели,със 30 години назад със технологиите.

Мдаааааа, каквато глупост можеш да издрънкаш, това е мечта за всеки неграмотник.

верно ли , щото точно това "Су" е неуспешен опит да копират едни технологии , които "краварите" имат на практика от 40 год. ( Стелт , почнат със Ф-117 и продължен във Б-2 , Ф-22 и Ф-35 ) Фактите не можеш да промениш , колкото и да грухтиш смешни опорки :))) А тоятаралясник , можеха и Су-67 да го кръстят и направо за безаналогов 6-то поколение самальот да го обявят. Пето поколение бил , на баба ти Фърчилото......нито е Стелт , нито е с нужните двигатели , нито има AESA-радар , за електрониката е ясно

"Договорът за доставка на 76 изтребителя Су-57" Бе в пъти по-изгоден от нашият за Ф-16. Примерно на един Ф-16 се падаха по няколко Су-та. Тези нови, а онзи с полет от 20 януари 1974г.

първия "сериен" су57 падна малко преди да го доставят … така че бройката е 0-ла

Първите Стелт на САЩ правен със съветски титан, купуван през посредници. Разработван Стелтът по разследване на съветски учен. Ф-35 се нарича военното бедствие, че на места разработката му оценяват на 1.5 трилиона долара. Като успяват накрая, след като купуват от Локхийд Мартин документацията на Як-141. Крайният резултат е, че е по-лош изтребител от другите американски за конкретни цели, освен Сталта. По-лоши и от Ф-16 за близък бой, който пък е много по-лош от руските и Грипен за това. Гледай си дори западни сравнения за "кучи бой" - реално близък бой. Час полет е толкова скъп, че такива като нас не могат да си го позволят.

До Някой. Ясно е че си зелен откъснат и не си наясно с нещата. Стелт самолетите не са от титан. Това дето го плямпаш става дума за най - бързия самолет в света SR -71, който също е американски. Поради голямото триене при висока скорост е необходим титан, а не стомана или алуминий. Стелт самолетите в повечето случаи в миналото са били бавни и не са развивали високи скорости. Но какво да обяснявам на чел, недочел и недоразбрал русофил. Има данни в нета бе, мухльовци русофилски, четете бе, ама явно не можете.

Полтинник не значи 50 копейки бе неграмотник!!! Означава всичко останало само не 50 копейки.

Абе Никой, кви са тези малоумни лозунги. 1,5 трилиона е оценката на цялата програма до 2070 г с 4000 самолета и поддръжката им до тогава. Не шена на разработката, а общите разходи до 2070 г, включително обучението и заплатите на пилотите. Явно малоуниците не знаят, че 80% от Ф-35 нямат вертикално излитане. но продължавате с мантрата, че заради Як били ги направили. Ф-35 почти нямат нищо общо с Як, само за вертикално излитащите се ползва технолгията за отклоненте на соплото на 90 градуса. По-лошия Ф-16 е свалил стотици руски самолети и нито един руски и л исъветски самолет не е свалил Ф-16= Т=е= пак караш на лозунги, а не на факти

Точно това си значи. Даже има монета на която си пише Полтинник raritetus.ru/texts/odin-poltinnik-1924-cena/

Имаш едно почти верно изречение: Примерно на един Ф-16 се падаха по няколко Су-та. Почти защото си вмъкнал едно се. Но като се махне и нещата си идват на мястото

Още не е минал военната приемка. Още не е влязъл в серийно производство. Неполадки, сэр.

Мъртво роден.

Ммного държави които имаха намерение да го купят се отказаха.Защо ли?

Казва се така защото СУмарно са 5-7 прототипа.

Стига сте ни заливали с руски бъдещи проекти! Напишете нещо и за американския проект за истребител 6 поколение F52!

Ще ти подаря 10 рубли и си купи 20 броя. Ама ако не стане се обеси. Толкова тъп не си нужен на този свят.

Полтинник по съветско време викаха на 50 рубли. СТолник пък беше стотачката - много пари бяха - една съветска заплата! Ама нямаше нищо по магазините...

Този самолет няма да бъде пуснат близките 4 години в повече от 20 бройки. В момента Американците имат общо повече бройки 5 поколение изтребители от колкото руснаците събрани 4,4+ и 4++ . Като към това се добавят и около 450 F15 , около 900 f16, около 1000 бройки изтребители (f35,f18,f16) от морската авиация и към тях добавите и близо 500 изтребителя от националната гвардия, ви става ясно колко е зле положението за Руснаците. Общото съотношение е средно между 5/1 в полза на американците.

всички сурусуиди и кравари- сухоя е не само най-добрият самолет, но и страхотна подвоница. Онзи ден един се приводни в Черно море и още си оре по дъното. Мрете от яд, козяци!

До Сашо. То пък щото комунистите, руснаците и руските подлоги като теб сте едни умницииииии, шъ знайш. То и от всичките по - горе изброени няма нужда света, даже напротив.

Ама има ли такъв самолет аз си мислех че е пластмасов модел за сглобяване:)

«Роскосмос» отложил запуск модуля «Наука» на МКС

като дойде американската Перестройка да тепитам тогава дали изобщо ще има самолети в САЩ? А тия дето ги казваче са 4++ и тям подобни колкото ида ги лъскат няма да станат повече от 3+!! Просто драги каквото и да правят ще си останат на идеологията от 70 години. Още по смешното е че САЩ разработваха Ф22 и Ф35 бая години още през 80 им се появиха профилите и виж кога са направени изпитанията им? Май се оказва че Ф22 и Ф35 бая време им е трябвало за да ги усвоят и пуснат в действие и до сега не летят добре!

влез в ютуба и си пусни анимацията от някой флай игра бре!

А бе да те питам нещо - ти пил ли си си днес хапчетата?

The aircraft only exists in the context of a video game called “Call of Duty: Advanced Warfare” Руското може да е проект, това американското е само за употреба от PS4 и Xbox

Красавец!

"Пентагонът: Срокът за производство на българските F-16 е 2027 г.!" На нашия капут кой му е разрешил да инвестира парите на българите в американския военно промишлен комплекс. Това че иска да си прави въртележка от самолетчета въобще не ме интересува

Не бива да мислиш. Може да ти навреди За такива като теб мисленето не е без риск.

За теб няма опасност да загинеш на дивана.Който пълзи не може да лети, жалко насекомо,но все пак можеш да пукнеш и на дивана. От яд.

ей , червен капут , никой не те пита тебе к'во те интересува или не. Точно пък червените мърши айде да не се обаждате за теми , свързани с България....гледайте си азиатската кочинка. И в статията от която си пейстнал това си пише ясно ( като за червени малоумници ) 2023-24 год. ще си получим самолетите - нови-новенички и модерни , 8 броя и сигурно тогава ще бъдат повече на брой от руските Су-57

Se taia

Да, за хангара стои добре :) Кога ще му направят двигателите? Че не стана ясно.

Че той двигателят от "етап 2" вече мина изпитанията и е пред серийно произвиодство!

Най-добрият руски изтребител от предишното, четвърто поколение - Су-27", който падна в Черно море без причина. СУ 57 е същият изтребител, който се продава вече 4 години на Индия, която в крайна сметка се отказа от него. Вероятно е много добър, но все още го няма, за разлика от F22, на когото евентуално би бил съперник.

Хахахаха, Минал изпитанията? Летя веднъж за кратко Т50 прототип с обаче 1 стар и 1 нов двигател и туй то. Всьо в парядке, купувачите наизвадиха чеовите книжки :) Чуваш ли вятъра как свири между ушите ти?

Толкова е добър, че и в руската армия не го приемат.

антипинчерасин съм, но не мога да си кривя душата, най-красивият руски самальот който съм виждал, дизайн, да си е. п. м.(може и да са поогледали това онова, но американците правят същото) !! Нека да сме обективни!!! Дали е стелт не мога да кажа, дали е 5то поколение също не е много ясно, дали някога ще влезе в производство, дали ще се продава, и тн и тн незнам. Като продължение на серията Сута от 80те на миналия век е апогей, абсолютен факт. Имайте предвид, че ако има нови войни самолетите от този тип ще се използват за доста по-различни мисии от тези във ВСВ, Корейската, Виетнамската,...Сирийската и т. н.

колко ли такива красавци можехме да купим вместо американските антики? Ощи повече, че сичко е метрична система и сичко си пише на кирилица.

Как можно затмить то что нету ? РУСОФИЛСКИ ОЛИГОФРЕНИ, Я МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ Е ВАШИЯТ СУ-57 ? Както преди 20 години путьо беше обещал да имате : -2000 T14 армии и -250 танков PAK-Sukа-57. Тях ги няма. Къде са. А някой да е купил ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЕТА В АРМИЯТА ИМ БРОЙКА СУ-57? Ахххх, Извинете , той позорно падна и изгоря… Тихо в лесу Там догорает Су (57). До сега песента беше: Тихо в лесу Там догорает Су (57). Сега има и нов куплет: Там, на дне тихо плавает Су (27)

Защо ватният Su57 е боклук и само 4 поколение: 1. Двигателят за Су-57 (т. Нар. Продукт 30) ще бъде готов не по-рано от 2025 г., а именно с него се очакват да има всички декларирани характеристики. Едно от изискванията към изтребителя от 5 поколение е самолетът да може да лети със свръхзвукова крейсерска скорост. Повтарям – не на форсаж, а с крейсерска скорост. Ватенйире нямат мозък , за да направят такъв двигател за SU-57. Лети на 30 летни двигателя. Да не говорим за факта, че тази пародия все още няма двигател, способен да ускори самолета до свръхзвукова скорост, без да се използва последна горелка и затова тази пародия лети на двигател от Су - 30 М. Су-57 боклук 4 поколение. Нищо чудно, че Индия се отказа от този скрап. Стеснявам се да попитам: на Su 57 има двигател от остарял Су! Но дали Су- 57 - е петото поколение? Ако сложа на моя ЗАЗ двигател от Мерцеде, то мечтата ми дали ще се сбъдне: да имам мерцедес 2. Стелт. Отразяващата площ на F-22 се оценява от 0,01 до 0,25 м2, -- а за Су-57 - от 0,1 до 0,5 м2. Оказа се, че радарната следа на Су-57 (която трябваше да бъде тайна) е 45 пъти (четиридесет и пет пъти) повече от F-35. Супер отржаеми са въздухозаборниците на Су-57. В руския изтребител от пето поколение Су-57 използва директни, а не S-образни въздухозаборници. Те направиха само една бройка, който да участва в паради. А той взе че падна. 3. Радар: Су-57 отстъпва значително на американския. Радарът F-22 има инструментален обхват за откриване на цели 525 км срещу 400 км за Су-57 F-22 е в състояние да открива цели на разстояние до 220 км, като остава невидим, а Су-57 само на разстояние до 90 км. И получаваме ситуация, в която F-22 ще е първият, който ще види врага и Суто просто няма шанс – ще бъде изпратен заедно с пилота в путинския рай (Ад). zen.yandex.ru/media/id/5d5430fc80879d00ac6c4511/vstrecha-su57-i-f22-v-nebe-mojet-pechalno-zakonchitsia-dlia-sushki-5d57463ea98a2a00aed38c94 4. Оборудване: Ватенките открадна аеродинамика от Американците, докато техният двигател навигацията, прицелното оборудване и летателната техника останаха на пещерното ниво на 20 век. И понеже те не произведат качествена авионика, им остава само да купуват боклуци от Ali Express. 5. За двайсет години болка от страдания при създаването на този самолет всичко вече е морално и технологично остаряло. В продължение на 20 години тъпите ватенки са приели на въоръжение само едно су57 в армията си (съжалявам, и той падна). Вторият ще бъде приет в армията им отново след 20 години. 6. Путинската корупция : Су-57 - Първоначално е проект за крадене на пари ... "Ефективността" на самолет и всички технически и технологични решения по време на неговото прилагане се оценява само по един параметър - колко може да бъде откраднато ... 7. Още в далечната 2001 г. руските ВВС стартираха програма за направа на самолер от 5 поколение. Работният план предвиждаше началото на летателните изпитания да бъдат през 2006-2007 г. I. Началото на доставките на самолети за войските до 2014-2015 г.! Сега веч влизаме в 2020 година. Фалшива миризлива нация Очевидно че е необходимо за в бъдеще да се модернизира самолетът по „руски метод“, като се промени надписът на борда от SU-57 на SU-58 и се продаде като модел от 6-то поколение!

Ето това е Путлеровски бизнес. Със само ЕДИН САМОЛЕТ В АРМИЯТА СИ ( ах, извинете, той позорно падна и изгоря). За това и Индия се отказа от този загробен , скъп и морално остарял проект. През юни, е бил произведен и доставен тристата бройка от сериен изтребител F-35 Lightning II. Следващите 300 изстребителя трябва да излязат от монтажната линия преди края на 2020 г. Общо 66 броя са произведени през 2017 г., а 91 са планирани да бъдат пуснати през 2018 г. От 2023 г. се планира да се произвеждат 160 бройки на година. А мурзилския су-57 все още е на етап макет и не може да бъде завършен, поради няколко фактора- -санкции и ватенките не могат да купуват качествени западни разработки. -Беднотия, няма пари за довършване. -Кражби-ватенките крадат като за световно. -Технология и мозъци. -Алкашите са деградирали и само усъвършенстват стари съветски бракми. В настоящее время, компания, которая делает машину F-35 –Покупки на самолета: Америка: – 2500 Англия: 140 Австралия: 100 Турция: 100 Италия: 60 Канада: 60 Норвегия: 56 Япония: 40 Южна Корея: 40 Холандия: 40 Израел: 30 Дания: 30 а планируется выпускать по 160 истребителей в год. Авиация США уже работает над шестого поколения…

За мурзилките ще е много по-евтино да си купят Ф-35, вместо да се мъчат да крадат технологиите от Америка. Но има само два проблема- алкашите нямат пари. Ще трябва отново да продават някоя провинция -Чукотка, или Якутия, както направиха с Аляска... И вторият проблем - американците ще покажат на путя среден пръст, както направиха с ердоганчо. Въпроса при тъпите мурзилки е не само да откраднат външния вид ... Ами нали трябва да се напълни с електроника и авионика. А алкашите нямат нищо. Дори техните пътнически Суперджет-100 и МС-21 са с вносна авионика и двигателина 80%. ДЕВИЗЪТ Е : руските микросхеми са най-големите микросхеми в света. С части от Алиекспрес авио не се създава.

Защо Русия няма да спечели „състезанието за невидимост“ със Су-57. Изтребителят вероятно ще бъде изключително скъп за руския военен бюджет. В МОМЕНТА цената на един самолет СУ-57 надхвърли 300 милиона долара. Цената му при сериино поизводство може да достигне 100-110 милиона долара за брой. Не толкова отдавна Индия отказа планираната покупка на самолети поради факта, че „авиониката, радара и сензорите с руски дизайн не отговарят на стандартите на самолети от пето поколение“. Има достатъчно въпроси и за стелта на изтребителя – оказва се, че радарният отпечатък на Су-57 (който уж е проектиран да е стелт) е 45 пъти (словом четиридесет и пет пъти) по-голям от този на F-35 . А все още не е направен нов двигател, който да отговаря на същите стандарти. Проектът Су-57 е отчаян опит да настигне САЩ в „надпреварата за невидимост“. Опитът, между другото, е по-вероятно успешен, отколкото не. Въпреки това експертите прогнозират спада на изтребителите от пето поколение до 2023-2025 г. Около това време Су-57 ще бъде приведен в стандарт. Хайде русофилски тролчета четет какво пишат руснаците: Скъпи полети. Защо Русия рискува да остане без Су-57 и Армата.Дорогой пролет. Почему Россия рискует остаться без Су-57 и «Арматы». https://lenta.ru/articles/2018/08/09/deadweapons/

Тук някакви наакани тролове се пънат да плюят висчко руско, барабар с техните приятели. Нека ви напомня нещо, ако не бяха "ватенките" сега щяхте да носите чалми и мустаци, което май ви липсва. Но да оставим това на мира и да питам вие колко самолета произведохте? От висотата на какво съдите хора, които могат да произведат изтребител? Има една много хубава приказка са Русия и тя е че винаги е по-слаба от това за което се представя, но и винаги е подценявана. Хайде сега братя хейтъри се хванете и направете и вие един изтребител, да видим колко струвате.

Абсолютен психопат.

България е имала 3 (ТРИ) предприятия за производство на самолети, преди да ни "освободи" СССР. И знаете ли защо ни забраниха "братушките" да произвеждаме самолети, защото ще ги направим по-добре от тях. Българската авиационна история до 1944г го доказва.За 50 години "братушките" не ни продадоха (не да ни дадат) нито един лиценз, НИТО ЕДИН. Е за какво да ги уважавам?

Според мен, неречен е Су-57 по една елементарна причина - ако първата цифра е четна, това означава, че самальота е щурмови, а ако е нечетна - изтребител. Втората цифра е някаква модификация, най-вероятно. Няма никаква "руска загадка" :)