Защо Русия е против проекта на OneWeb за глобален достъп до интернет

Някои от руските региони биха станали изцяло зависими от чужда спътникова услуга, смятат от ФСБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз като гледам какво е нивото на разбиране на технологиите за сателитен интернет от редакторите и от пишештите коментари съм леко притеснен че изобщо не са наясно за какво иде реч. Според мен рашките по-добре от всички тук знаят кой и как може да им навреди. А опростеността с която се възприемат интернет технологиите у нас е зле дори и за ниво обикновен потребител. (После се чудите защо получавате спам или разни реклами и си купувате скъпи боклуци или се зарибявате от интернет за кого да гласувате.)

"Умните" руснаци само си мислят, че Китай не е агресивен.Само дето той тихо и подмолмо си плете кошницата за тяхна сметка. Я да идат в Сибир да се поразходят , колко ли китайци и бизнеси ще намерят. Скоро там китайците ще са повече от руснаците. Да им е честито!

ама ние няма да използваме спътниците за шпионаж бе мили руснаци.

Четете за New Iridium направо избиха рибата с новата услуга.

"Някои от руските региони биха станали изцяло зависими от чужда спътникова услуга" Значи според тях, след като сами не са в състояние да осигурят услугата, по-добре никаква, отколкото чужда.

КВО СЕ ПРАВИШ НА НЕРАЗБИРАЩ? ИНТЕРНЕТ Е ЗАМИСЛЕН КАТО ГЛОБАЛНА МРЕЖА ЗА ШПИОНАЖ И ТОВА ПУТИН ГО КАЗА НА РУСНАЦИТЕ В ПРАВ ТЕКСТ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ!!!

Щом господ Путин го е казал, значи ечиста истина. Промити мозъчета.

Не го ползвай тогава.

Руската кочина с ракети,реактори и хай тек и се коментира от българското голо поле дето няма нищо ,само диваци ,обаче с високо самочувствие наглите русофобчета .

явно живееш сред диваци съмишленици и няма как да видиш нормалните хора та стой си там в блатото и хейтвай,че копейките не ги дават лесно

Думите руско и хай тек употребени в един израз си е чист оксиморон.

Поне имаме повсеместен, бърз и свободен интернет.

Уан Уеб подписва с Роскосмос договор за извеждане на спътниците с целта да има клиенти в Путлеристан. След отказа от договореното нищо чудно и УанУеб да се откаже от руските Съюзи, които и без това бяха спрени в последно време.

Хахаха, ама Китай не е агресивен, разбира се. Да не си го нахакат с американците, а с китайците - още по-тъпо решение, хахаха!

Най-добре затрийте тази кочина

баси ранобудния тъпак си

И още 4-ма с минуси, наредени до него !!!

Бате, още не са ви пуснали проксито, за да оправиш резултатите ли? :))) Пак ли спад във фиансирането? :)))