17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Секретен секретен...колко да е секретен щом дира му има снимка :-)

На снимката виждам F-22 Raptor

120 стелт самолета за 7.4 миларда долара! По 62 млн. долара единия. Май и те са по-евтини от нашите F-курници .

Нашите са за цена като за все едно ги продават на Русия за това

Аре пак започна да смята като бакалин на пазара. Никъде не се казва какво е включено в цената, затова можеш само да гадаеш. Аман от тролове

Южна корея ще има истински стелт самолет, преди великата мада раша. Мада раша на каПУТИН

Това е F-22

моето момче,остави тези стелтове и самолети!Я обясни на хората друго!Какво търсят на южнокорейска земя тези 28 000 американски войници?Защо южнокорейчетата плащат по не знам колко си милиарда долара за тези американци?Аз на това му казвам пример за колония и колониални войски,вашият коментар?

А ние имаме няколко Фки модел от преди 60 години.....на хартия. Типично робско мислене. Роба се хвали какво ял и какви дрехи обличал господарят му и че били по хубави от другият чорбаджия.

В сравнение с Ф35 (летящият пингвин) изглежда доста добре. Доколко е стелт, особенно с толкова прикачни "съоръжения" е отделен въпрос.

ами ето ТИ , РУСОРОБА , се засегна че се присмиват на господаря му - пРоссия и император Путя. Както каза....типично робско мислене , сам се охарактеризира :)))

В цената на нашите F-курници се включва наземно оборудване, обучение и т.н. Но опорните точки са това да го игнорирате, нали тролчовци?

Мога да ти кажа към нашите Ф-ки какво е включено - по две учебни ракетки и една истинска. Или в превод от американски: за толкоз милиони - такива лай.на

да, съгласен, щото радарния му профил с тези окачени под него оръжия е на всичко друго, но не и на стелт. Все пак - браво на Южна Корея, създала е нещо модерно. Има време, ще го облагородят след време.

КНДР е създадена на 9 септември 1948г, като преди нея е имало СОЗ (Съветска окупационна зона, с ръководители : "Глава администрации • 1945—1947 А. А. Романенко • 1947—1948 Н. Г. Лебедев" ) Това са причините.

Това.е F-22 Raptor бе кюфте

Това е F222 ,ти виждал ли си F-22,нямат нищо общо

Нищо не виждаш,това си е корейския изтребител!

За това си напълно прав. На това нещо не са му предвидили вътрешни отделения за въоръжение. В боен режим с подкачени ракети под крилата ще свети на радара като крушка. Затова не се води 5то поколение , а 4++ .

не е Ф-22 , но много прилича , дори в началото и аз си помислих така копира го , може би дори американците са им помагали (ама малко ме съмнява , може би просто концепцията му е просто такава )

прилича на Ф35 , значи е Ф35 ;))) , ква северна кореа кви 5 лв. ... басипапагалскиъестатиии

Товарищи тролеи, съвременната война се води БЕЗКОНТАКТНО. Ф-35 не се бие с летящи жигулита. Азербайджан модернизира по натовски своите МИГ-29 с Block50 и размаза чрез МРЕЖА с байрактари и самолети арменците. А преди 3 години 2 израелски Ф-35 от територията на Ливан, ЗАД ХОРИЗОНТА, направиха на луди сирийците в Дамаск, като арабите толкова бяха деорганизирани....ЧЕ САМИ ГРЪМНАХА РУСКИ ТРАНСПОРТЕН ВОЕНЕН САМОЛЕТ. Войната в Украйна е последната конвенционална война. След 10 г ще летят само дронове като част от МРЕЖА на БЕЗКОНТАКТНА ВОЙНА.

Сакън, ние още чакаме 8 бройки Ф16 ... и още ще поръчваме ...

Тези снимки повече приличат на 3D модели, отколкото на снимки...

Всъщност ако прегледате внимателно и анализирате приложените материали, има само 1 снимка онази в хангара, видеото и множество 3d картинки. На снимката в хангара и видеото пилони няма! Пилони има само на 3d картинките! Извода е: най-вероятно пилоните и окачените по тях оръжия са просто плод на фантазията на творец, който си няма особена идея какво изобразява, но е искал самолета да изглежда по-злобен - накичен с видими оръжия.

"Азербайджан модернизира по натовски своите МИГ-29 с Block50" е както се изразява един мой познат "word salad" - случайно подбрани думички на горе долу една и съща тематика натикани в едно изречение - салатка от думички. По принцип някои чат ботове действат на този принцип. "Block50" не съществува в контекста на Миг29, Натовската модернизация на Миг29 е Миг29s или както НАТО ги нарича Fulcrum-C. Азербайджан няма техническите възможности да модернизира Миг29 (произволен вариант) към Миг29s. Откраднал си суфикса "Block50" от F16, но всъщност това което съдържа Миг29s е несравнимо с F16 "Block50". За жалост на Азербайджан и в разочерование на всички разчитащи на уикито за информация, всъщност те не разполагат с нито един Миг29s (няма начин това да се случи преди да влязат в НАТО), а с разнородни (от различни модификации) Миг29 втора ръка закупени от Русия, Беларус и Украйна. Общата им бройка е едва 15. Войната е два типа - конвенционална и с ядрено оръжие. Независимо от вълшебните думички които ползваш "мрежа", "безконтактна война", "само дронове", "зад хоризонта" ... войната която описваш си остава конвенционална!

Кантората 'МиГ' дефакто вече не съществува.

ами такива са,самолета още няма първи полет.......

Когато си създадеш невидими ракети, не ти трябва невидим самолет който да изстрелва ракети.