Жена оглави Канадската космическа агенция за първи път от 31 години

Канадската космическа агенция участва в проекта "Гейтуей" за космическа станция около Луната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това някаква шега ли е?

Няма лошо - там няма горе/долу/ляво/дясно. Няма страшно :)

Лошо няма, очакват се резултати. Ако е като Маргарет Тачър... браво. Но се съмнявам. Иначе избор има... по цвят - без белия, по пол - без мъжкия.. по определения - без хетеросексуален. Кое му е трудното да избереш, има изобилие. Каквото и да правите, както и да натискате .. природата ще си намери начини.

Всички загубеняци не спряхте да хленчите срещу най-слабите. Не сте зад тях защото им се помага а защото не ставате за нищо вие. С какво ти си по-добър от тая жена бе айнщайне та си се разврещял от висотата на битието си като жалък щатен трол.

Сега вече канадската програма ще се нарича "С путник"...

парадокс, въпросае дали всяка година жена трябва да е начело или просто правим новина ?

Изборът в тези смахнати държави е или жена, или негър или педераст !

А най добре всичките заедно.

Ако беше така отдавна да си се вредил и ти.

за последен

Само да питам-защо тия 3 восъчни кукли на снимката са толкова грозни и толкова изкуствени??? Абе канадски мъже, това ли са ви жените бе? То бива козметични операции и ботокси, и нови фасети, ама тия чак плашат!!!

Сигурен съм, че в бг-мама имат тема за обсъждане външността на тая или оная. Тук става дума за друго, объркал си се.

Ехееее, тия са закъснели с 50 години. Кой не знае първата съветска космонавтка Валентина Терешкова?!

Канадски виц за най-бързо кариерно израстване: Ако кандидатът е жена от афроамерикански произход, с хомосексуална ориентация, осиновила е три кучета и две прасета, има степен на инвалидност, резултат от любовта на осиновените животинки, има сержантско звание в армията на Канада, ТО ТЯ ЗА ОКОЛО ШЕСТ МЕСЕЦА МОЖЕ ПО СИСТЕМАТА ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ И ПО КРИТЕРИИТЕ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ ДА СТАНЕ НАЧАЛНИК НА ГЩ НА КАНАДСКАТА АРМИЯ.

Всичкият гласовит загубеняк се чувства толкова застрашен от най-слабите, че като види някой да им помага почва да вряска "ми на мене кой ще помогне". Загубеняшка ви работа - нито заслужавате помощ нито може да ви се помогне да заживеете пълноценно, смачкани сте и си го знаете, как да ви се помогне за това.

Откъде ви изравят толкова вресливи за пeдeраси, бе?!

Това руските слуги все педалщини са ви в главите, няма ли необратни сред вас бе.

Оглавява космическа агенция. Служих в Черния полк в Марица: старшината артелчик беше висок 1,60 м и широк 1,40 м. Когато излизаше на учения от кобура му стърчеше не пистолет а бутилка с ракия.

Мръсни расисти, защо не е черна жена??!!!!!!!!!!! На бунт!

Евреите навсякъде сме с предимство.

Вай, страшна новина! Е те сега ще цъфнат и вържат и те....

Е, сега и те я втасаха!

Ебах ти заглавието, ебахти журналиста, да ви таковам и политкорктноста ви , да ви .....

Ако си разбира от работата защо се уточнява пола ?

Е нали уж са кацали защо сега се налага само да обикалят

Изобщо не им се налага "да обикалят". Налага им се да говорят как щели да обикалят, може би.

Канадците не са кацали

А бе то иде реч че никой не е, ти канадците!

Доколкото съм запознат сега по тия организации с предимство се назначават разн гейчета лесбийки и други подобни дебили. Така се подпомагало разнообразието , абе светът се промени, да си бял не е лесно вече - всички лайнянковци плюс обратни травестити индруги са преди тебе. Само dp не е разбрал още че на луната не са кацали господарите му :)

Ей ден не минава без да се олигавиш от врякот и в хосписа бе, докато беше в клиниката мислех, че и електрошоковете допринасят ама ей го. На лелите скоро ще им писне от тебе и животът ти пак ще стане труден. То не че някога е бил лесен, щом се чувстваш толкова засенчен от най-слабите.

Така и така нищо не вършат - защо да не назначат някоя транс-негърка за точки. :)

тъп комплексар

Всъщност ако изключим социалния аспект на въпроса, наистина тея не вършат нищо така че все тая

Има резон, щом ще се прави станция да се върти около луната, трябва да се ползват хора чиито настроения така или иначе вече се определят от лунните цикли.

тия мнооо грозни бре

Да няма после - космосът им пречи?

нека се трудят жените, ама пенсионната им възраст трябва да е по голяма от тази на мъжете, щото живеят по дълго, и лапат по дълго време пенсия.

Бе, щом акушерка беше военен министър на Германия, пък после стана шеф на ЕС. Що пък канадската калинка, да не "отговаря" за "канадския" космос.

И къде инат по добра армия в Германия или България?

Германската армия, днес, е позор за Германия, в същата степен, в която българската армия, днес, е позор за България. Така че споко. А, срещу тая имаше разследване за нагли кражби в големи размери, от които я спасиха с поста шеф на ЕС.

Да се гордееш с армията си докато семействата не могат да отгледат децата си е адски тъпа русоробска копмплексарска опорна точка. Само пълен идиот се гордее с армията си, а не с постиженията ЗА народа си.

Да се гордееш с армията си докато семействата не могат да отгледат децата си е адски тъпа русоробска копмплексарска опорна точка. Само пълен идиот се гордее с армията си, а не с постиженията ЗА народа си.

Ако си "толерантен" и се гордееш с "нестандартна сексуална ориентация", армия не ти трябва да спира турските мераци.

Тъпак. Русоробите само за хомо секс мислите. Само това ви е в устата. Боклук.

Много ми е интересно,че наблягате на факта,че ЖЕНА е оглавила агенцията . Нима още делите хората на мъже и жени ? Нали всички са равни .

Еми, в т.нар. "нов световен ред" е така: кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите,, извратените пред нормалните, престъпниците пред мирните граждани, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът бог. Изобщо новият "ред" е стария, но с главата надолу.

Струва ти се , че кучетата са пред тебе не защото тях ги избутват напред а защото реалността за тебе е такава.

На теб ти се струва, че си преди кучетата.