Коментари - Зукърбърг имал тунел за бягство от централата на Фейсбук | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересен развой... за търговец на лични данни №1 Полезен урок за всички останали, които имат интелектуалният капацитет да го разберат.

Е как без тунел, бе? Вие виждалили сте жена му? Нема начин, трябва да се измъква понякога незабелязано...

Stan Stan

Една миля тунел до паркинга !? Как се тича тази миля, под земята, без въздух ? Че още малко да го удължат този тунел - до Мексико, тогава и автомобил няма да му трябва ! :D :D

Според теб в тунела няма въздух? А какво има?

Еврейска му работа. Ем да си най, ем да избягаш.

Stan Stan

Най-най, ама инвеститорите ? Нема лабаво !

Което е изход може да бъде и вход! А седемдесет охранителя на четири смени не са никак много за цялото му семейство. Седемнадесет души на смяна. Седем да пазят него - пет в пилотната кола, един шофира неговата и един е на предната седалка, той отзад нашироко. Пет да пазят къщата - която вероятно е поне декар с пет декара двор, с по-малко не става. Трима да пазят жена му. И двама да пазят детето. Има доста българи, които имат повече охрана от него.

Ебаси миндила недоебан - 70 маймуни охрана? Къф е тоя бре :)

Ако е изтрил на някой лайковете трупани 10 години например - хахаха

Много разумна постъпка. А дали е дал ключове за тунела на останалите Главни-Баш-Меринжеи на тъпия фейсбук?

Сестра му има същия тунел в офиса си в Хайфа, Израел. Те тия "изобретения" не са от вчера, а още от Соломоново време. Само бронираните прозрачни стъкла и скенерите за оръжие са нововъведение.

Фейсбук не е негова идея,а на други двама студенти,спортисти,които измамва,като им обещава съдружие.По-късно го осъждат,ако се не лъжа,по 45 млн. долара,капка в морето.Измамва и други съдружници.Е,има защо много да го е страх.

Зукърбърг + тунели = ПЛЪХ!

И от къде се е появила тази параноя?!

От тия твоите само с ракета на Илон Мъск можеш да избягаш. Ама все още няма къде.

Ай стига ревали за личните ви данни. Вие си продавате държавата за тройка кебапчета по изборите и за 5 евро на час работа в Германия, сетили се да реват за личните си данни. И кво толкоз имате като данни? Къде си похарчил мизерната си заплата и къде си бил да пиеш бира. За кво? За да може да ти пускат по точни реклами. Аре стига сте се жалвали!!! Напривил бизнес човека, забогатял. Нит е първият нит ше е последният!

Снимат се полуголи себе си и децата си, разказват си целия живот, после реват за личните си данни/

подробности, размножителна и отделителна система си снимат, децата най-малката работа...после реват. Кой остана в този Фейсбук - бабички, кифли и бавноразвиващи.

Много повърхноснтно мислене. И на овцата не и пука, че овчарят я стриже и забогатява за нейна сметка. Нали я пази от вълци!

Този човек направи толкова добрини на човечеството. Защо някой ще иска да го убива?

Нали знаеш как се развива американската образователна система, като дръпнеш с материала в милиарди, но не дариш няколко стотин на университета и/или не направиш фонд, който да инвестира в други като теб, както всъщност и в теб са инвестирали, и почват да те дебнат едни професори със снайпери ... а ти правиш тунели и блиндирани кабинети. ;)

Stan Stan

Хаха ! Картинно ! :D :D

гузен негонен бяга... нищо няма да му помогне, кога Слънчо спре нета и тока

Изперкало е мчето.

Егати простотията с тази лични данни. И оная коза Габриелчето по цял ден бръщолеви врели-некипели за тях. Моите данни ги има навсякъде и не се притеснявам,че някой ще ги използва. Бюрократската брюкселска машина се чуди какви да ги дърви през работно време.

Ако личните данни не бяха ценни, тоя нещастник нямаше да ги събира. Ако ти не виждаш стойност в тях, това си е лично твой проблем.

Не става въпрос за това дали данните са ценни - човека е прав, че ги има навсякъде и срещу 20 лв. детективите ги взимат от служители на мобилна компания например..Става въпрос, че много обикновени хора на ниско ниво имат достъп и затова е смешно да има такъв закон.. Обикновен служител на НАП също има достъп..смешно е..

Да бе, мой си е проблема,ама ако вярвахме един на друг,щеше да е Ок.Но брюкеслските педераси само си измислят работа...Оня ден срещам един готин пич от моята рота-бил в ЕК по земеделие-той финансист-каза,чехабер си нямал от земеделие.

а колко се грижат за пеевски, за "най-умният" доган и т н.

и забравих - там си плаща частната компания, а в булгаристан на доган плащаме всички данъкоплаткци

Зуки ще си занесе акциите при Онзи, през тунела. Мечтата на всеки смъртен....лихвар

Явно сам оценява и признава, че има за какво!