17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моята сага с Цукерманчо? За ви и в циганските тролове .I.

Значи така само като прочетох заглавието на статията за тоя лъжец и плагиат и си мисля, че "големите" промени ще включват най-вече засилено влизане в личния живот и данни на хората използващи тия приложения! Ако до сега е имало съмнения за това, че нещо може да бъде скрито от въпросите приложения, то от сега нататък съгласявайки се с условията им то вие ще се съгласявате въпросната фирма да може да претърсва на голо дори самите вас! Та това са "големите" промени!

Нямам фейсбук или пък инстаграм профил, никога не съм имал. Не мисля и да си регистрирам такива. И без разни шифрования автографите на драскачите по тези места стават все по-трудни за разкодиране......

Козметика. Проблемите си остават

пубер, първо опитай да четеш преди да коментираш с празнодумни постове

Хаха, да ги закрива Само татаци ги изполват

прав си особено такива като теб , които дори не могат да пишат

в Twitter....

stankow

уау ! Грейт ! Разтърсващо ! Голяма работа са янките ! :D :D

Симулацията на прогрес стана масово явление. Реално движението напред спря преди 10на години. Последните години има само безмислени упдейти и изменения дет НИЩО не дават освен ядове. Това се отнася практически за целия софтуер който се създава. Навярно развитие има само в шпионските техники, разпознаването на физиономии, на говор, следенето и т.н.

Марко говори пълни глупости. Под мотото защита на профила, Фейсбук започва масово събиране на телефонни номера, кодове за достъп и локация от потребителите си. Понеже от алчност объркаха логиката в рекламите си, сега ще се опитат да върнат папагалите да рекламират, но да не им предоставят информация за ефекта от рекламата, което е прах в очите, за който потребителите много бързо ще разберат. Общо взето нищо ново и полезно, Фейсбук продължава да се закопава.

Това ми прилича на банковата тайна. Тайна, тайна, колко да е тайна, след като при най-малко съмнение, банките по закон са длъжни да предоставят всякаква информация и на НАП и на ГДБОП и на полицията, и на адвокати и на икономическа полиция. Та и тук ще е същото, даже и още по-зле.

вЕрвайте. Ще промени 2-3 бутона и толкова. Колкото и да ги ходират ключовете за разкодиране са в ръцете на правилните хора.

кой ядоса доброто момче Захаринчо, та почна така злобно да гледа

Да го шибат арабелите тоа.

Глупости. Брои си милиардите (и инвеститорите). Преброяване на идиотите.

Дрън-дрън! Ако някога някои облечени във власт хора решат да ти извадят кирливите ризи, то ще стане въпреки крипто-кодирано-защитено-ала-бала. Всичко е прах в очите на хората.

Ха?! Тоа сме го пропуснали...

На маймуни ни направи този Зукърбърг.

Мръсна еврейска муцуна! Heil Hitler!

Изведнъж му се доверих. На еврейте трябва сляпо да им се вярва. По честен тип от този нема. Повярвайте ми.

Толкова смотано приложение.....все едно си се съблякъл гол пред целия свят. Съсипа живота на милиони ...

милиони глупаци. На други милиони им помага на бизнеса. Естествен подбор.

Това с помагането за бизнеса беше за много малко време. Отдавна рекламата им не работи, а шефовете им идиоти са като прасета в теменужки.

Добро утро. След като се съблече ли разбра?

дреме ми на катеричока! :)

Можеш да убедиш глупака във всичко друго, само не и в собствената му глупост....така, че хората сами си правят профили и се изтипосват в тях, чувстват се значими, пък какво ще последва не им и хрумва даже. Така кипъреца си е подбирал жертвите, така властите проследяват профили, но....дерзайте, продължавайте в същия дух, пък каквото сабя покаже.

Това не е проблем на хората! Какво, живеем в джунгла и трябва да си умен да се скриеш в пещерата от зверовете?! ПЛЪХОВЕ ЛИ ЩЕ СТАНЕМ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ?! Не винаги си струва да оцелее Човек!!! ИНТЕРНЕТ БЕ ЗАМИСЛЕН КАТО СВОБОДНА ЗОНА ЗА ХОРАТА!!! ФАШИСТИТЕ ГО ПРЕВЪРНАХА В КОНЦЛАГЕР!!! ХОРАТА да решат имат ли право да ги следят, изнудват, цензурират... САЩ са създадени от ПУРИТАНИ - най-сатанинската и войнствена секта, която се бори с Творчеството, с личното мнение, с всичко прогресивно и издига НАСИЛИЕТО в "божествен" култ! Затова и в 21 век човечеството вместо възход деградира до дебилно животинско ниво :(

Всички тези гимнастики са заблуждаващи и една рекламна шумотевица. Влезеш ли в мрежата, всеки си прави бази данни от потоците - оператори, операционен софтуер, приложения, търсачки, социални групи и т.п. Тъй като основата за печелене на пари е рекламата, няма никога да я изключат от приложенията. Службите за сигурност и хакерите са наясно с всичките мурафети. А кому е нужна тази секретност, фейса е една клюкарница и играчка за самотници. Използва ли се за телефон и видеовръзка, просто имаш едно на ум, че може да те подслужват, както и едно време. Какво по-хубаво от личния, жив контакт. Гледам в трамвая, хубаво време, момче и момиче в начален стадий на ухажване, мълчаливо дращят по дръжките. И какво правят, като омагьосани следят как трамваят пълзи по картата или светкавично премятат картинки.

За каква поверителност на данни ще гарантира Зукърбърг, след като всеки си разказва сам къде е бил, къде е какво е ял, с кого е бил, има и снимков материал предназначен за завистници. Такава заблуда, никой не си вади кирливите ризи, всеки показва според него най-доброто и се прави на това, което не е.

Този път кви ли тъпотии ще пробваш

хахах, щели да бъдат кодирани и фейса нямало да ги вижда. ахахах :-) това е голяма смешка. :-)