Samsung Electronics Co., Ltd. обяви, че от днес всички модели смарт телевизори от 2019 година и избрани ТВ модели от 2018 година, чрез актуализация на фърмуера, ще добавят в над 100 държави новото приложение Apple TV, както и ще предложат поддръжка на AirPlay 2 в 176 държави. Клиентите на Samsung сега имат възможност да се насладят на канали от Apple TV, филми и ТВ предавания от iTunes на своите смарт телевизори Samsung.

"През последното десетилетие Samsung е на челно място в предлагането на най-широкия избор от потребителско съдържание, налично в нашата платформа за смарт телевизори", каза Вон-Джин Ли, заместник вицепрезидент Visual Display Business в Samsung Electronics.

"Ставайки първият производител на телевизори, който интегрира приложението Apple TV в своята платформа за смарт телевизори, Samsung продължава да предлага на своите клиенти изключителна стойност и достъп до възможностите на приложението Apple TV на най-големите екрани, налични днес", допълва вицепрезидентът.

Напълно интегрирана с платформата на смарт телевизорите Samsung, потребителите могат лесно да изберат иконката Apple TV, за да достъпят цялата налична колекция от iTunes филми, телевизионни предавания или да разгледат още над 100 000 iTunes заглавия за закупуване или наем, включително в 4K HDR качество. Клиентите в цял свят могат да се абонират през приложението Apple TV за телевизионните канали на Apple, заплащайки само за онези, за които желаят, и да гледат съдържание до поискване по всяко време през приложението.

Потребителите на смарт телевизорите на Samsung ще могат да се насладят на Apple TV+ (официалната абонаментна услуга на Apple) през приложението Apple TV във всички еднакви продуктови линии, когато тя бъде пусната тази есен. С активиране на функцията AirPlay 2 на своите смарт телевизори, потребителите сега имат възможност лесно да гледат видеа и друго съдържание от своя iPhone, iPad или Mac директно на своя смарт телевизор Samsung.

Приложението Apple TV ще работи безпроблемно с други услуги от смарт телевизорите Samsung като Bixby и Търсачка, за да създаде неподправено изживяване в платформата на Samsung.

Повече информация относно Smart телевизорите на Samsung може да научите тук >>>