Huawei заедно със своите партньори в лицето на А1, Yettel, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и мрежата на дистрибутора Поликомп, организира мащабна кампания със срок до 31 май 2022 год., в която всеки може да закупи флагманите от серията P50 - P50 Pro и P50 Pocket, на цени с до 400 лева отстъпка спрямо цените от първата половина на април, 2022.

Промоцията е вдъхновена от настъпващата пролет, в която сме все повече навън, а пътуванията в страната и чужбина са в непосредствените планове на все повече хора. Междувременно традиционните абитуриентски балове в този сезон за първи път от три години се очакват в ситуация, без пандемични мерки. Изпълнените с нови емоции и впечатления моменти от празници и пътувания заслужават да бъдат заснети с култовите камери на Huawei P50 Pro, a сгъваемият Huawei P50 Pocket ще даде уникален завършек на тоалета на всяка абитуриентка.

Готови за снимки с P50 Pro

Снимка: Huawei

HUAWEI P50 Pro въвежда първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix, включваща RGB камера, монохромна камера и мултиспектърен сензор. Снимките, направени с HUAWEI P50 Pro, са богати на цветове и детайли и дори при ниска осветеност пресъздават максимално картината, която вижда човешкото око.

За заснемането на силно отдалечени обекти разполагате с перископна камера, осигуряваща до 100-кратно приближение, ултра-широка камера и стабилизация.

HUAWEI P50 Pro поддържа и HUAWEI XD Optics - система, която коригира оптичното разминаване и възстановява детайлите в изображението. Серията P на HUAWEI винаги се е отличавала не само с първокласна камера, но и с цялостна система, която гарантира, че ще разполагате с тази камера, в колкото и дълга разходка или празник да учствате.

Батерията е с капацитет от 4360mAh, а зареждането е ултрабързо, с 66W Wired & 55W Wireless HUAWEI SuperCharge. За още по-голяма сигурност в приключенията, моделът е IP68 сертифициран за устойчивост на прах и вода, а като дизайн разполагате с избор между цветовете Cocoa Gold - какаово златно, и Golden Black - черно.

Повече за HUAWEI P50 Pro можете да научите тук >>>

Финалният щрих на тоалета - P50 Pocket

Снимка: Huawei

Huawei P50 Pocket е мощен технологичен аксесоар в текстуриран бял цвят, олицетворение на иновациите в технологиите и дизайна, който не прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната производителност и функционалност.

Той е невероятно тънък, едва 15.2мм в сгънато състояние и 7.2мм в разгънато, и е екипиран с два екрана. Основният е 6.9-инчов гъвкав OLED екран в пропорции 21:9, 1.07 милиарда цвята и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино изживяване. Екранът върху капака дава лесен достъп до избрана информация и може да се използва за управление на музиката, справка с календара, нотификации, както и за правене на снимки и видеа. Благодарение на сгъваемия си формат, той е идеалният партньор за впечатляващи селфита, заснети с мощната основна камера на смартфона, дори при ниска осветеност.

HUAWEI P50 Pocket идва и с мощна батерия (4,000mAh) и поддържа бързо зареждане с техлогията 40W HUAWEI SuperCharge, въпреки тънкия си и елегантен профил. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматично деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне.

Повече за HUAWEI P50 Pocket можете да научите тук >>>

Промоцията

HUAWEI P50 Pro и HUAWEI P50 Pocket са базирани на EMUI 12 и идват със собствения магазин за приложения на компанията - AppGallery, с вградена търсачка Petal Search, с още по-богато портфолио от глобални и локални приложения.

Препоръчителната крайна цена за клиенти на P50 Pro в периода на промоцията - до 31 май 2022 год., е 1799 лева, а на P50 Pocket - 2299 лева, а при мобилните опратори ще намерите и изгодни оферти с абонаментни планове.