Новото попълнение в смартфон семейството на Huawei - Huawei nova Y70, вече е наличен на българския пазар и до 14 август 2022 година се предлага в атрактивен пакет с най-новата и лека смарт гривна на компанията - Huawei Band 7, и 6-месечна застраховка на дисплея, на препоръчителна крайноклиентска цена от 399 лева.

Застраховката покрива една безплатна смяна на екран, счупен поради злополука (удар/изпускане/притискане), като повече информация за нея може да намерите тук.

Huawei nova Y70 идва с 6,75-инчов Huawei FullView дисплей, 6000mAh батерия, 22,5W Huawei SuperCharge, 4GB оперативна памет и 128GB памет за съхранение и EMUI 12 интерфейс. Мощната батерия и интелигентната технология за управление на енергията позволяват да го зареждате едва два пъти седмично при обичайна употреба, описана на официалния уеб сайт, а самото зареждане е изключително бързо с поддръжката на 22,5W Huawei SuperCharge. С фокус върху батерията, Huawei nova Y70 може да работи като захранващо устройство с кабел за смарт часовници, гривни и смартфони Huawei.

Просторният 6,75-инчов Huawei FullView дисплей е с много тесни рамки и съотношение на екрана към тялото от 90,26%, показвайки повече съдържание, независимо дали става дума за изображения, видеоклипове или игри.

Те не само изглеждат, а и звучат отлично, благодарение на модернизираната Huawei SuperSound система, която подобрява качеството на звука и осигурява по-дълбок бас, по-ясни средни честоти и значително подобрен динамичен обхват.

HUAWEI nova Y70 разполага с 8MP предна камера, която поддържа боке ефект и HDR технология за по-добри портрети. Задната камера на модела включва 48MP (f/1.8 бленда) основна камера с висока разделителна способност, 120° 5MP ултраширокоъгълна камера и 2MP Depth Camera, която отчита разстоянието и дълбочината на обекта.

Всичко това идва в елегантен дизайн и се предлага в три цвята: Pearl White, Crystal Blue и Midnight Black.

Huawei Band 7

HUAWEI Band 7 e най-новата и най-тънка спортна гривна на компанията, с голям дисплей и богатство от спортни и здравни функции. Дебелината й е едва 9.99мм и заедно с каишката тежи само 16 грама.

Цветният AMOLED дисплей, защитен с 2.5D извито висококачествено стъкло, е с диагонал 1.47 инча, резолюция 194 x 368 и предлага съотношение екран-към-тяло от 64.88%. Професионалните функции за следене на здравето включват мониторинг на качеството на съня, нивото на стрес, пулс и сатурация, които могат да се измерват 24/7, менструален цикъл и други.

Възможно е и да се поставят персонализирани дневни цели, за повече мотивация за подобряване на цялостното качество на живот. По отношение на спорта се поддържат 96 тренировъчни режима, сред които бягане, колоездене, плуване и много други, а по отношение на бягането е налице и RAI - running ability index, който дава индикация за нивото на подготовка на трениращия. Можете да разчитате на всичко това, благодарение на издържащата до 14 дни батерия.

Комплектът HUAWEI nova Y70 в избран от клиента цвят, с черна гривна Huawei Band 7 и 6-месечна застраховка на дисплея, на препоръчителна цена от 399 лева, е валиден до 14 август и се предлага от A1, Yettel, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорската мрежа на Поликом и оторизирания магазин huaweistore.bg.