Дизайнерът Бен Гескин публикува свои рендъри на Samsung Galaxy S10. Изображенията на бъдещия флагман на корейците, който ще видим в началото на следващата година, са базирани на известната до момента информация за устройството и показват как най-вероятно ще изглежда очакваният юбилеен модел от S-серията, предава Mobile Bulgaria.

В рендърите виждаме телефон, който е почти безрамков, а сравнението с актуалните модели Galaxy S9 и iPhone XS Max показва как Samsung биха могли да се отличат от пряката конкуренция и да покажат иновативност в дизайна.

Според Бен Гескин корейците ще използват вградена в дисплея камера, като по този начин ще елиминират нуждата от изрязване на екрана, което дразни много потребители. Естествено, трябва да имаме предвид, че тези рендъри не са официално публикувани от Samsung и крайният външен вид на Galaxy S10 може да се различава значително от показаното. Въпреки това според нас те дават доста добра насока за идеите на дизайнерите на корейския гигант и не е изключено да са близо до това, което ще видим като продукт след няколко месеца.