На 10 септември от 20:00 българско време Apple организира пресконференция на която се очаква да представи три нови смартфон модела iPhone. Това е почти гарантирано, но какво още можем да очакваме от компанията?

Сред очакванията за нови устройства е и Apple Watch. Компанията обича да хвали умния си часовник, че е най-продаваното устройство в класа си. Apple Watch има нужда от малко внимание и да бъде обновен с подобрен хардуер. Очакванията са, че може да има и нови цветове.

Apple постепенно се превръща и в компания за дигитални услуги. Затова би било съвсем естествено тя да отдели малко време от събитието си, за да сподели нови постижения в тази сфера. Тя все още не е обявила подробности за Apple TV Plus и Apple Arcade, които представи накратко през пролетта на тази година.

Малко вероятно е корпорацията от Купертино да обърне внимание на MacBook и iPad по време на това събитие. Обикновено тя представя новите модели на тези устройства през октомври и най-вероятно тази традиция ще се запази.

Разбира се, тъй като това е Apple, винаги има и очаквания за "още едно нещо", което да бъде представено накрая като изненада. През последните години обаче това е рядкост и сега надали компанията е подготвила нещо голямо и е успяла да го запази в тайна толкова време.