Вече научихме някои детайли за характеристиките на моделите в серията Galaxy S10, но все още няма много подробности за пазарната премиера и за цената, на която ще се предлагат.

Благодарение на корейското издание ET News можем да добием представа и за това. В серията ще има три модела - Galaxy S10 Lite с 5.8-инчов дисплей, Galaxy S10 с 6.1-инчов екран и Galaxy S10+ с 6.4-инчов дисплей, предава Mobile Bulgaria.

Вижте как ще изглеждат моделите >> >> >>

Компанията ще пусне и четвърто устройство с 6.7-инчов дисплей и 5G възможности, но то ще се предлага само на определени пазари с 5G мрежи. Според информацията името му е Galaxy S10 X.

Последният модел определено ще привлече вниманието, защото според ET News ще осигури 6 камери - четири върху задния панел и две отпред в дисплея. Изданието споменава още 10GB или повече RAM, 1TB памет за файлове (може би тук се включва и допълнителната), вграден в дисплея сензор за отпечатъци и 5000 mAh батерия.

Според информацията продажбите в Корея ще започнат в края на март. Другите три модела ще са на корейския пазар от 8 март и не е изключено тогава да започнат и международните продажби.

Според изданието цените вероятно ще варират между 622-700 евро за моделите от по-нисък клас и между 1250-1400 евро за най-скъпите варианти.

ET News споменава още, че всички устройства ще включват и нова функция с изкуствен интелект, която ще автоматизира функциите им според начина, по който потребителите ги използват. Засега няма повече детайли за добавката, но с приближаването на премиерата на серията очакваме в интернет да се появи повече конкретна информация.