Motorola се готви да представи първия си смартфон флагман от доста време насам, а според слуховете това ще е Edge+. Сега благодарение на лийкъра @OnLeaks и Pricebaba разполагаме с CAD базирани рендъри на бъдещото устройство, предава Mobile Bulgaria.

Веднага прави впечатление екранът на смартфона, който е двустранно извит, като почти достига до задната част на корпуса. В екрана е видим съвсем малък отвор в горния ляв ъгъл и се очаква да е наличен вграден скенер на отпечатъци. Основната камера е тройна, а до нейната секция се намират още LED светкавица и допълнителни сензори.

На гърба р разположено и логото на Motorola, което изглежда ще има светлинен ефект и може да се активира при наличието на известия. Edge+ разполага с 3.5 мм жак за слушалки в горната част на конструкцията, а отдолу са поставката за SIM/памет карти, USB Type-C порт и отвор за високоговорителя. Хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване са отдясно на корпуса.

Очаква се Motorola Edge+ да предложи дисплей с диагонал 6.67 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване 90 херца. Освен това може да видим чипсет Snapdragon 865 с 5G модем, 8/12GB RAM и батерия с капацитет 5170 mAh. В софтуерно отношение най-вероятно ще е налична близка до стоковата версия на Andoird 10.