Ивън Блас (@evleaks) потвърждава информацията, че догодина Samsung ще представи три модела в серията Galaxy S11, предава Mobile Bulgaria.

От него научаваме евентуалните размери на екраните на устройствата плюс още детайли. Според информацията най-малкият вариант ще е с диагонал на екрана 6.2- или 6.4 инча, като е възможно да става дума за Galaxy S11e.

Стандартният S11 може да е с диагонал на екрана 6.7 инча, а при S11+ да е наличен 6.9-инчов дисплей. Всички модели вече ще са с извити дисплеи, а двата по-малки ще имат LTE и 5G варианти, докато най-големият ще се предлага само с 5G. Според друга информация за екраните на новите устройства, поне при един от тях ще видим съотношение на страните 20:9.

Наскоро научихме, че в Galaxy S11 може да се използва второ поколение на 108-мегапикселовия сензор на Samsung, както и перископен обектив с 5-кратен оптичен зуум. Очаква се корейците да интегрират и технология на име "Space Zoom". В зависимост от региона смартфоните ще се предлагат с чипсет Exynos 9830 или Snapdragon 865, а премиерата им най-вероятно ще бъде през февруари.