Apple ще представи своята най-нова серия iPhone-и след по-малко от три седмици. С наближаването на премиерата, стават ясни все повече неща около новите модели и сме сигурни, че до 10-и септември ще разберем всичко за тях. Но ето какво знаем за сега, според непотвърдена информация, изтекла в медиите.

Вижте изтеклите снимки на iPhone >> >> >>

Става въпрос най-вероятно за три нови модела, носещи имената iPhone 11 Pro, iPhone 11R и iPhone 11 Max. Най-слабият от тях, които ще е наследник на XR модификацията, ще е с LCD панел на екрана, докато другите два ще са OLED. Очакваните размери на дисплеите ще са 5.4, 6.1 и 6.7 инча.

Новости ще има при батериите, които със сигурност ще са с по-голям капацитет и ще позволяват до 20% по-дълъг живот с едно зареждане. Промени ще има и при процесора, като на 10 септември ще видим новия A13, който разбира се ще е по-мощен от всичко, появило се от компанията до сега.

Истинската промяна обаче ще е в камерите, които вече ще са три. Все още не знаем как точно ще работят, но най-вероятно е добавена широкоъгълна камера или такава, която изчислява разстоянието до обектите за станалия модерен в последно време боке ефект.

За сега обаче iPhone няма да поддържа работа в 5G мрежи, които работят в САЩ, като според анализатори първият подобен апарат от Apple няма да се появи преди 2020 година.

Последният теч по темата е видео, в което до голяма степен се потвърждават повечето неща около дизайна на новия iPhone 11, както и това, че той ще има 3 основни камери. Възможно е това да са само концептуални разработки, но според мнозина - дизайнът ще е наистина близък до това. Специалисти отчитат само няколко забележки. Видеото показва и два от цветовете, в които ще се предлага iPhone 11 - бяло и златисто.