В Русия може да продадете всичко, ако го изработите от злато и поставите върху него портрет на Владимир Путин. На тази стратегия разчита и производителят на луксозни телефони Caviar, който скоро ще предложи на местните патриотично настроени новобогаташи специална версия на представеното преди дни ново издание на Nokia 3310, предава Mobile Bulgaria.

Телефонът носи името Caviar Nokia 3310 Supremo Putin и на практика предлага хардуера на струващия 49 евро телефон, като го обвива в ръчно гравиран титанов панел, който е разкрасен със златни елементи.

Вижте снимки >> >> >>Сред тях са обемен барелеф на Путин и плочка с цитат от химна на Русия, а централният бутон е украсен с герба на Руската федерация.

Цената на всичко това е 99 000 рубли, което е точно 1610 евро, но имайте предвид, че според компанията финалната стойност може да се окаже различна.

Ако златните акценти не ви допадат, за същата цена има и черен титаниев панел с PVD покритие и текстура, която имитира дамаска стомана.

Компанията предлага и други телефони с лика на Путин, а освен това има и с Доналд Тръмп.

Според руснаците комбинацията между новата Nokia 3310 и титаниевият панел е изключително удачна, а телефонът с позлатения лик на Путин ще е неунищожим.