В социалните мрежи изплува снимка на смартфон с тройна основна камера, за който се твърдеше, че всъщност е новият Galaxy A7 (2018), който ще бъде представен през идните месеци, предава Mobile Bulgaria.

Малко след това от холандския сайт Galaxy Club са готови да ни покажат повече официални кадри с очакваното устройство в черно и синьо.

Вижте как изглежда Samsung Galaxy A7 (2018) >> >> >>

Снимките потвърждават дизайна на телефона и наличието на тройна основна камера, която е разположена вертикално в единия ъгъл на задния панел. Подобна камера се появява за пръв път в устройство на корейците, но очакваме да видим подобна и в Galaxy S10 догодина.

Смартфонът има голям дисплей с намалени рамки и отпред напомня на Galaxy A8. Очакваме да предложи и подобни характеристики като чипсет Exynos 7885 и 4GB RAM.

Противно на очакванията обаче върху предния панел на Galaxy A7 (2018) няма двойна селфи камера.

Сензор за отпечатъци липсва върху задния панел, защото е поставен върху една от страните, подобно на Galaxy J4 Plus и J6 Plus.

Вече писахме, че Samsung организира събитие на 11 октомври, на което ще представи нови устройства, но засега се предполага, че тогава ще видим друг модел - вероятно вариант на Galaxy A9 с четворна основна камера.