Скоро след като в интернет се появи видео покана за следващото събитие Unpacked на Samsung, която разкри кога ще се състои то, корейската компания официално потвърди информацията, предава Mobile Bulgaria.

Samsung разпространи съобщение, че на 11 февруари в Сан Франциско ще покаже "нови и иновативни устройства, които ще оформят следващото десетилетие на мобилни преживявания".

Очевидно събитието ще е посветено на новата флагманска серия Galaxy S11 (или Galaxy S20 ако трябва да вярваме на слуховете), но думите на компанията подсказват, че ще видим и други продукти.

Споменаването на следващото десетилетие и новите мобилни преживявания насочват към телефоните със сгъваеми дисплеи - на събитието очакваме да видим такъв модел с вертикално сгъване.

Поканата също подсказва за представянето на Galaxy S11 и Fold 2 чрез двете правоъгълни форми на мястото на буквите А в думата Galaxy.

Първият правоъгълник вероятно показва зоната за основната камера в Galaxy S11, а вторият може би е свързан с формата на Galaxy Fold 2 в сгънато състояние. Какво точно са ни подготвили корейците, ще разберем на 11 февруари.