От днес Samsung стартира продажбите на Galaxy А70 на българския пазар. Смартфонът е подходящ за всички, които активно общуват и споделят в дигиталния свят. Моделът предлага последните технологични иновации на компанията и подобрени основни функции, сред които стилен дизайн, голям Инфинити-U дисплей, усъвършенствана тройна камера, мощна батерия и висока производителност.

Смартфонът е наличен в търговската мрежа в четири атрактивни цвята - черен, бял, син и корал на цена от 799 лв.

Вижте как изглежда Samsung Galaxy A70 >> >> >>

Дисплей, който ти осигурява повече пространство

Със своя 6.7-инчов Инфинити-U дисплей Galaxy A70 предлага най-широкия екран в серията Galaxy A на Samsung досега. Благодарение на стилния и ергономичен дизайн с първокласно гланцово покритие и съотношение на дисплея 20:9, смартфонът осигурява завладяващо зрително изживяване във Full HD+ резолюция.

Не изпускай нито миг

Усъвършенстваната камера с три обектива на Galaxy A70 предлага 32-мегапикселов преден и заден сензор с висока резолюция за ясни, контрастни и детайлни изображения, без компромис в качеството независимо от мястото и светлината. 5МР камера за дълбочина позволява да настройваш дълбочината на полето и фокуса на кадъра преди и след заснемане, а с 8-мегапикселовата ултра широка камера улавяш всичко, което виждаш.

Благодарение на технологията за оптимизиране на сцените в Galaxy A70, която интуитивно разпознава и усъвършенства изображението с помощта на изкуствен интелект, ще улавяш перфектните кадри във всяка ситуация. Функцията "Откриване на недостатъци" пък автоматично ще идентифицира и ще те известява при проблем.

Мощна батерия, за да си винаги на линия

Galaxy A70 е оборудван със супер мощна 4,500 mAh батерия - най-голямата сред моделите от цялата Galaxy серия. С нея получаваш свободата и удобството да споделяш, гледаш видео и да играеш игри по цял ден. А с ефикасната 25W технология за супер бързо зареждане ще си винаги на линия.

Можеш да се чувстваш сигурен

Благодарение на революционната биометрична автентификация, вградена в екрана, сега можеш сигурно и интуитивно да отключиш смартфона, използвайки единствено пръстов отпечатък. Благодарение на Samsung Knox - платформата за сигурност на Samsung, създадена да защитава всички градивни елементи на смарт устройството - от чипсета до софтуера, потребителите могат да се наслаждават на спокойна и сигурна работа със своя Galaxy A70.

Наслади се на цялостно Galaxy изживяване

Galaxy A70 идва с One UI на Samsung, който оптимизира потребителското изживяване, като помага на потребителите да се концентрират върху нещата, които са важни за тях. Долната част на екрана показва съдържание и функции, а информацията се помества в горната част на екрана за удобство при работа с една ръка. Смартфонът предлага също услугите Samsung Health, Samsung Pay, Bixby и други.

Повече информация за Galaxy A70 може да откриете тук >>>